Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, bo w chwili obecnej Barca nie ma rowniejszego pomocnika-nie błyszczy zbytnio, ale też nie zalicza wtorek jak Rakitic, Rafinha i Iniesta.

Opublikowano

Ale wstyd. Jak ten Xavi potem ludziom na ulicy spojrzy w oczy. Co za chora moda iść grać do Arabii, wiadomo że pieniądze, ale w Barcelonie chyba nie grał za darmo przez tyle czasu.

Opublikowano

Nie wiem czemu ale zawsze lubiłem gran derbi i czekalem na nie a w niedziele tak ogladalem bo ogladalem. Chociaz mysle ze teraz z tak mocnym Athletico liga hiszpańska jeszcze lepsza jest niz ktorys rok w tyl to ogólnie jakoś juz mnie nie kreci wcale.

Opublikowano

Chociaz mysle ze teraz z tak mocnym Athletico liga hiszpańska jeszcze lepsza jest niz ktorys rok w tyl to ogólnie jakoś juz mnie nie kreci wcale.

Eeee... że co proszę? :mog:

Opublikowano

Nie wiem co kombinują znowu władze FCB, ale Alves jest już jedną nogą w PSG. Nie cenię sobie szczególnie tego zawodnika, ale mimo wszystko w obliczu zakazu transferowego Barca nie ma nikogo na prawą stronę defensywy w pierwszych miesiącach sezonu 2015/2016. No chyba, że Montoya przy entym podejściu zaprezentuje nam prawdziwe oblicze.

Opublikowano

Może "najlepszej szkółce na świecie" udało się wyprodukować jakiegoś geniusza prawej obrony i Diego Alves zmuszony byłby siedzieć na ławce zarabiając przy tym ogromne pieniądze :kaz:

Opublikowano

Może "najlepszej szkółce na świecie" udało się wyprodukować jakiegoś geniusza prawej obrony i Diego Alves zmuszony byłby siedzieć na ławce zarabiając przy tym ogromne pieniądze :kaz:

No, Montoje i Douglas w rezerwie.

To juz lepiej grac bez PO :F

Opublikowano

Beki ciąg dalszy- Marca podaje, że Lucho rozważa przekwalifikowanie Pedro na prawego obrońcę...

Opublikowano

Chyba zbytnio nie uwierzyłem w możliwosci Ronaldo z tymi 4 bramkami, juz tyle jest a dopiero 63 minuta

Boże jaki gwałt

ten mecz przypomina fife 15 na amatorze

Będzie dyszka?

Opublikowano

Czy wszystkie wsioki to kur.wy umysłowe?

a tobie co znowu dolega?

Jak jeszcze Benzema (pipi)nie hat tricka, to znaczy, że żyjemy w matriksie i potrzebny jest reset.