Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poziom sędziowania w La Liga osiągnął szczyt żenady w meczu Rayo - Valencia

a piłkarze Atletico przy graczach Rayo wygląda jak grupa kleryków w seminarium

Edytowane przez asax
Opublikowano

Myslalem ze jednak Valencia wygra. Ale nie bede sie wypowiadał bo niestety nie miałem okazji ogladac. Ciezko bedzie Valenci wybronic sie przed Sevilla.

PS: OD tego sezonu zwyciezca Uefa League gra w LM?

I czy to oznacza dodatkowe miejsce dla kraju jesli druzyna zajmie 5 miejsce? W przypadku jesli Sevilla wygra UL , i zajmie 5 miejsce?

Opublikowano

istnieje taka możliwość aby 5 drużyn z Hiszpanii grało w LM 

jeżeli Sevilla wygra Lige Europy i skończy ligę na 5 pozycji

Opublikowano

To co , jutro Real traci szanse na walke o mistrzostwo? Miło bym sie zaskoczył gdyby nie stracili punktów z sevillą. Ale nawet ja w to nie wierze.

Gość suteq
Opublikowano

A ja myślę, że Real spokojnie rozjedzie oba zespoły. 

Opublikowano (edytowane)

Jeśli uda im się jakoś ostro wejść od początku na Seville i strzelić bramkę, a później nie stracą koncentracji do końca spotkania to mogą wywieźć 3 pkt.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Mnie od Kontuzji Modricia i Bale (głownie Modricia) jakos ten Real nie przekonuje. W meczu z Atletico wygrali , ale to było najslabsze Atletico w tym sezonie  i to gol w koncówce. Niby 3ke wsadzili Almerii ale do Gola Stadiony Swiata Jamesa to ten Real słabiutko.

Sevilla jest w gazie, ostatnie mecze naprawde gra bardzo wyrachowana piłke. Bedzie to bardzo ciekawy mecz , mogacy decydowac o Mistrzostwie. Jesli Real zremisuje lub przegra to pozwoli Barcelonie na popełnienie błedu z Atletico. A oprocz Atletico Barca wygra z palcem w d.. pozostałe trzy mecze.

I cos mi sie wydaje ze beda grac na Messiego w tych mniej waznych meczach. Np jutro w Cordobie. Cos mi smierdzi Hat-Trickiem Messiego jak beda mu wszystko podawac. Chocby po to aby zbudowac kolejny kontrast miedzy Messim a Ronaldo

Cordoba na wyjezdzie 4-0 albo wyzej , Sociedad u siebie - spokojne 2-0 i odpoczynek przed Bayernem , potem ciezko w Atletico , i ostatni mecz moze z Deportivo byc juz tylko o krola strzelców Messiego vs Ronaldo

Edytowane przez Welna
Gość suteq
Opublikowano

Zakładasz się o konto suteq? :shotgun:

Powiem Ci po meczach. :kaz:

Opublikowano

Jak na razie nie ma co zbierać z Cordoby. Świetny mecz Leo, Neymar trochę razi nieskutecznością i ma problemy z kryjącym go Crespo, Suarez coraz mniej sytuacji potrzebuje na zdobycie bramki, jest git.

Opublikowano

Ja mam słabą wyobraźnie i potrzebuję dodatkowych bodźców.

Gość suteq
Opublikowano

Oddanie karnego Neymarowi i tym samym oddanie pewnego hat tricka.  :hi:

Opublikowano

Patrzę na livesports - Barca - Cordoba 0-0. No wow, może te ligowe odpady nie są takie słabe, skoro Barca nadal z nimi remisuje, może coś się w takich meczach dzieje. Po jakimś czasie patrzę, 6-0  :reggie: Odechciało mi się żyć.

Opublikowano

Messi piękny pstryczek w nos Ronaldo. Pewnie nieświadomie, ale jednak kontrast ogromny jeśli chodzi o zachowania boiskowe w stosunku do Crisa. Jak tak dalej pójdzie to mamy ZP dla Messiego, chyba że jakimś cudem Real LM wygra, a Ronaldo zabłyśnie w finale.

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

na co ja licze