Opublikowano 24 maja 20159 l Ronaldo > Messi (barca fan) Widzę jeszcze trzyma po wczorajszej fieście i opłakiwaniu Xaviego
Opublikowano 24 maja 20159 l Nie, jaja sobie robię po prostu. Wiadomo przecież że ja to tylko Ronaldo < Messi jako fan Realu.
Opublikowano 25 maja 20159 l Ciekawe gdyby, czysto teoretycznie nowym trenerem Realu zostal Emery, to czy teoretycznie pociagnalby za soba Krychowiaka Mysle, ze teoretycznie jest to mozliwe
Opublikowano 25 maja 20159 l jak mozna traktowac ten klub powaznie? Edytowane 25 maja 20159 l przez asax
Opublikowano 25 maja 20159 l - Co Ancelotti zrobił źle?Pérez: Nie wiem. Wymagania w Realu są bardzo wysokie. A nowym trenerem prawdopodobnie Benitez, ogłoszenie w następnym tygodniu. Edytowane 25 maja 20159 l przez suteq
Opublikowano 25 maja 20159 l Szkoda. Przez dwa lata zdobył drugie i trzecie miejsce w lidze, wygrał Copa del Rey, Superpuchar, Puchar Mistrzów, Klubowe mistrzostwa świata, no ale to Real. Tego nie zrozumisz... E: I dwa razy Pichichi!! A Benitez się obsra, stawiam kilo ziemniaków, że ligi z Realem nie wygra. Edytowane 25 maja 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 25 maja 20159 l - Co Ancelotti zrobił źle?Pérez: Nie wiem. Wymagania w Realu są bardzo wysokie. A nowym trenerem prawdopodobnie Benitez, ogłoszenie w następnym tygodniu. Miło byłoby.
Opublikowano 25 maja 20159 l Jak przyjdzie Benitez to niech Perez sam spada z Realu. Edytowane 25 maja 20159 l przez Kymel
Opublikowano 25 maja 20159 l Boziulku, tylko nie Benitez. Niech idzie do Livepoolu. Królestwo za Kloppa, ale i tak najlepiej by było jakby został Ancelotti.
Opublikowano 25 maja 20159 l - Co powinien mieć nowy szkoleniowiec, a czego nie miał Ancelotti?Florentino Pérez: Cóż... Nie wiem. Co tam się odpier.dala. XD Z całego serca współczuję fanom Realu, bo ich klub może być teraz w głębokiej dupie. Jestem ciekaw kiedy przyjdzie Zidane. Edytowane 25 maja 20159 l przez suteq
Opublikowano 25 maja 20159 l Zaje.biście, stęskniłem się za cyrkiem <3 Kupmy: Verratiego, Drogbe, Buffona, Cechca, Del Piero, Neste, Hazarda, Oscara, Schurrle, De Bruyne, Bendtnera, El Sharawy'ego, Costacurte, Thiago Silve, Diego Alvesa, Daniela Alvesa, Messiego, Di Marie, Rooneya, Falcao, Van Persiego, Ozila, Hitlera, Żurawskiego, Niedzielana, Peszko, Lewandowskiego, Dante, Neuera, Boatenga, Reusa, Schmelzera, Kanu, Tore Andre Flo,Verona, Bena Pakulskiego, Fabreagasa, Mourinnho, Ibrahimovica, a trenerem niech będzie Czesław Michniewicz.