Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trzeba prawdziwe?

A tak poważnie - straszna chuynia z tym, już wolałbym oglądać mecze na jakimś futbolhd.

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Widać jak bardzo próbują zalepić dziurę po ligach, we wtorek i srode chyba wszystkie mecze el lm nawet na zywo lecialy, ale w weekend jest bieda, do tego pieknie ignoruja abonentow.

@Ludwes czytałem, że potrzebne jest w pełni zweryfikowane konto ze skanem dowodu ;)

Opublikowano

La Liga dopiero wystartowałą a ja juz jeste w(pipi)iony na te całe prawa do transmisji.

Eleven sport w necie nie nadaje, STS TV jest hujowe jak nieszczescie a (pipi)one meczyki rwa. Jak tak ma wygladac cały sezon to ja dziekuje

Opublikowano

Ale ten Messi to jest honorowy. Specjalnie przestrzelił karnego, bo sędzia niesłusznie go podyktował :sir:

Opublikowano

Słabiutko... Oprócz karnego z dupy jedna doskonała sytuacja zrąbana tym razem przez Suareza (zdziwiłem się jakością zagrania Roberto w tej sytuacji) i tyle. Przód nic nie gra, ale trzeba pochwalić Basków, bo grają bardzo dobrze w defensywie (Barca ma problem z wyprowadzeniem piłki spod własnej bramki do której ta zresztą baaardzo często jest cofana). Z Katalończyków na pochwałę zasługuje tylko Masche, Busquets i Vermaelen.

Brakuje tego lewego skrzydła, oj brakuje...

Opublikowano

No sędzia wyrównał straty moralne, bramka dla Barcy była prawidłowa.

U Messi w 87 minucie się obudził, jak by to weszło, to by przebił swojego gola z finału Pucharu Króla.

Opublikowano

futbolhd. Na sts mam max. okienko wielkości przekątnej mojej komórki (jaja sobie robią z takimi transmisjami)

Wymęczone 3 punkty, coś się zaczęło dziać (w sensie Messi zaczął grać) pod koniec spotkania, a tak to tylko cierpienie.

Opublikowano

To fakt, zaskoczył jako prawy obrońca, głównie to co robił w ofensywie robiło wrażenie.

Opublikowano

Faktycznie, jeśli chodzi o akcje ofensywne to dziś Sergi super wypadł. Akcja w końcówce Messiego mega, szkoda, że nie wbił... Trochę na stojąco ale ważne 3 pkt na trudnym terenie. Patrząc na poprzedni rok też szału gra Barcy nie robiła więc myślę, że będzie tylko lepiej.

Opublikowano

Drodzy Kibice,

Otrzymaliśmy informację, że prawa do transmisji rozgrywek piłkarskiej ligi hiszpańskiej zostały pozyskane przez Eleven Sports Network. Wciąż usilnie staramy się, aby Abonenci nc+ mogli oglądać te rozgrywki. Rozmowy są trudne, będziemy Was informować o rozwoju sytuacji.

Pierwszy mecz PD własnie zaczyna się na http://www.elevensports.pl/Granada Eibar.