Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Trzeba prawdziwe? A tak poważnie - straszna chuynia z tym, już wolałbym oglądać mecze na jakimś futbolhd. Edytowane 20 sierpnia 20159 l przez Ludwes
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Widać jak bardzo próbują zalepić dziurę po ligach, we wtorek i srode chyba wszystkie mecze el lm nawet na zywo lecialy, ale w weekend jest bieda, do tego pieknie ignoruja abonentow. @Ludwes czytałem, że potrzebne jest w pełni zweryfikowane konto ze skanem dowodu
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Nie mozecie ogladac sobie na sopcascie po rusku jak normalni ludzie? No chyba ze sopcast tez juz padł bo rok temu było róznie z nimi
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l La Liga dopiero wystartowałą a ja juz jeste w(pipi)iony na te całe prawa do transmisji.Eleven sport w necie nie nadaje, STS TV jest hujowe jak nieszczescie a (pipi)one meczyki rwa. Jak tak ma wygladac cały sezon to ja dziekuje
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Ale ten Messi to jest honorowy. Specjalnie przestrzelił karnego, bo sędzia niesłusznie go podyktował
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Słabiutko... Oprócz karnego z dupy jedna doskonała sytuacja zrąbana tym razem przez Suareza (zdziwiłem się jakością zagrania Roberto w tej sytuacji) i tyle. Przód nic nie gra, ale trzeba pochwalić Basków, bo grają bardzo dobrze w defensywie (Barca ma problem z wyprowadzeniem piłki spod własnej bramki do której ta zresztą baaardzo często jest cofana). Z Katalończyków na pochwałę zasługuje tylko Masche, Busquets i Vermaelen. Brakuje tego lewego skrzydła, oj brakuje...
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Aduriz gra świetny mecz, to już drugi w tym meczu kontuzjowany przez niego gracz Barcelony.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l No sędzia wyrównał straty moralne, bramka dla Barcy była prawidłowa. U Messi w 87 minucie się obudził, jak by to weszło, to by przebił swojego gola z finału Pucharu Króla.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l futbolhd. Na sts mam max. okienko wielkości przekątnej mojej komórki (jaja sobie robią z takimi transmisjami) Wymęczone 3 punkty, coś się zaczęło dziać (w sensie Messi zaczął grać) pod koniec spotkania, a tak to tylko cierpienie.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Już powoli dostaje bólu głowy od tych żabojadów. Sergi Roberto super mecz zagrał.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l To fakt, zaskoczył jako prawy obrońca, głównie to co robił w ofensywie robiło wrażenie.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Faktycznie, jeśli chodzi o akcje ofensywne to dziś Sergi super wypadł. Akcja w końcówce Messiego mega, szkoda, że nie wbił... Trochę na stojąco ale ważne 3 pkt na trudnym terenie. Patrząc na poprzedni rok też szału gra Barcy nie robiła więc myślę, że będzie tylko lepiej.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l W średniowiecznej Hiszpanii nadal nie ma goal line i sędzia może lecieć w chuja, że nic się nie stało.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Bo nic się nie stało i piłka nie przekroczyła linii całym swoim obwodem.
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Benitez juz blyszczy 85 minuta 0:0 a wchodzi Pepe i Carvalaj Edytowane 23 sierpnia 20159 l przez Codename
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l W sumie kto chce mieć bekę polecam komentarze na rm.pl albo ich fejsa. Oni już wiedzą, że Real nic nie wygra.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Drodzy Kibice, Otrzymaliśmy informację, że prawa do transmisji rozgrywek piłkarskiej ligi hiszpańskiej zostały pozyskane przez Eleven Sports Network. Wciąż usilnie staramy się, aby Abonenci nc+ mogli oglądać te rozgrywki. Rozmowy są trudne, będziemy Was informować o rozwoju sytuacji. Pierwszy mecz PD własnie zaczyna się na http://www.elevensports.pl/Granada Eibar.