Welna 1 094 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Dobrze ,ze ten przereklamowany Neymar grajacy na poziomie Robinho jest w Barcelonie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 A ponoc bez Messiego miała sobie Barca nie radzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Neymar jest zerem przy Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Oho juz sie zaczyna. Zapamietam to przy kolejnych 5 bramkach Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Zrobił po przepięknie. Ogólnie brawo dla Barcy, bo tydzień przed GD zagrali z dobrym rywalem i nie prze(pipi)ali (jak to już bywało w tym sezonie), a dodatkowo zdominowali mecz. Wiadomo kto najlepszy: Busquets i Neymar (ten drugi gol... pełna kontrola). kanabis- kurde bez jaj, jak ci zawodnicy są w formie, to nawet bez Messiego muszą być co najmniej w czołówce najlepszych drużyn. Nawet jeżeli grają w 10, bo na skrzydle zamiast turbo karła popyla Munirosandrus, to stać ich na świetną grę. To jest osłabienie które może się uwydatnić w przyszłym tygodniu, bo tam już będzie potrzebna bardzo dobra gra wszystkich . Problemem tej drużyny jest to, że od dobrych kilku lat jedynym piłkarzem ofensywy, który umie utrzymać dobrą formę przez praktycznie cały sezon ( słabe okresy trwają najwyżej 2-3 tygodnie) jest Messi. To jest dosyć ewidentne, a że na innych pozycjach Barca ma również topowych graczy, no tego nikt jej od kilkunastu lat nie odbiera. Gorzej z regularnością (widać do doskonale choćby po obrońcach, gdzie jak jeden zagra solidny jeden rok ligowy, to w drugim przez większość czasu gra jak leszcz). Po prostu są dni, że jest karzeł i nic więcej, ale gdzieś tak od pojawienia się Neymara w Barce jest ich coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Boże jak ja sie juz nie moge doczekac tego GD. Błagam, niech Ronaldo strzeli nawet z karnego bramke dajaca zwyciestwo. I ta zmiana od razu tonu Myszy, "no ja wcale nie mówilem ze Ronaldo to szmata i ze powinni go sprzedac". Dam nawet na tace zeby to sie tak skonczylo. Edytowane 8 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ronaldo jest tylko jeden i 4 lata temu zakończył karierę piłkarską. Ten marny klon nie jest warty wzmianki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 nie no, ta 3 bramka dla Barcelony to czysty obama Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Suteq zawsze szanowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ronaldo jest tylko jeden i 4 lata temu zakończył karierę piłkarską. Ten marny klon nie jest warty wzmianki. Mój ulubiony piłkarz wszechczasów. Pamietam te jego gre w 98 , szczegolnie mecz z Chile. Pamietasz jak wtedy... a nie, miałes wtedy 5 lat. Sory. A ty mysza? A nie, sory , miałes 3 lata. nie było pytania. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Pamiętam jak zniszczył Niemców w finale MŚ 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 2002 też pamiętam Jedyny w swoim rodzaju piłkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Nom, fantastycznie najpierw DOBIŁ strzał Rivaldo, a później wykonczył wyłożoną piłke i genialnie przepuszczona przez Rivaldo. Cos mi to przypomina. Ogolnie wiekszosc bramek R9 z 2002 roku mi cos przypomina. Fakt w 98 który nie pamietacie grał jednak inaczej, wiecej angażowania sie w gre, mniej rasowej 9. No ale jednych uwielbiamy drugimi gardzimy, juz tak jest edit: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 nie piszcie już nic bo kanabisowi znowu d.upa peknie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Mi nic nie pęka. Bawi mnie to. Piekne strzały w kolano i hipokryzja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ta jasne, nic Ci nie pęka, yhym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 <- to jest Bóg <- szmata Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 XDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Mysle ze juz strasznie tupiesz nózkami bo mam racje. A pamietasz ile bramek strzelił R9 z karnego? BADUM TSS Wiem ze 98 roku nie pamietasz bo na tv mówiłes kaka a w 2002 , historyczny mundial ronaldo pamietasz przez mgłe i obejrzałes go na spokojnie dopiero na youtube ale mimo to to tój najwiekszy piłkarz wszechczasów. Takie rzeczy musza boleć. Historyczne bramki Zidana przeciwko brazylii tez obejrzane na internecie. Tyle przegrać Błażej naprawde mi tym nie dokuczasz , CR7 moze lizac buty R9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Mi nic nie pęka. Bawi mnie to. Piekne strzały w kolano i hipokryzja. Kanabis, miałeś wtedy (coś koło 1998 roku) możliwość oglądać Ronaldo w Serie A? Była w ogóle wtedy liga włoska możliwa do oglądania w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 kanabis- kurde bez jaj, jak ci zawodnicy są w formie, to nawet bez Messiego muszą być co najmniej w czołówce najlepszych drużyn. Nawet jeżeli grają w 10, bo na skrzydle zamiast turbo karła popyla Munirosandrus, to stać ich na świetną grę. To jest osłabienie które może się uwydatnić w przyszłym tygodniu, bo tam już będzie potrzebna bardzo dobra gra wszystkich . Problemem tej drużyny jest to, że od dobrych kilku lat jedynym piłkarzem ofensywy, który umie utrzymać dobrą formę przez praktycznie cały sezon ( słabe okresy trwają najwyżej 2-3 tygodnie) jest Messi. To jest dosyć ewidentne, a że na innych pozycjach Barca ma również topowych graczy, no tego nikt jej od kilkunastu lat nie odbiera. Gorzej z regularnością (widać do doskonale choćby po obrońcach, gdzie jak jeden zagra solidny jeden rok ligowy, to w drugim przez większość czasu gra jak leszcz). Po prostu są dni, że jest karzeł i nic więcej, ale gdzieś tak od pojawienia się Neymara w Barce jest ich coraz mniej. Pajgi ale to napisałem zlosliwie nie bierz tego na serio, tak wielkie kluby nie maja niezastapionych zawodnikow, nawet jesli to jest tak wielki piłkarz jak Messi. Szanuje ciebie bo gadasz jako jedyny chyba tutaj z sensem. Nie odbieraj mojej zabawy tymi dziecmi personalnie. Spokojnie Mi nic nie pęka. Bawi mnie to. Piekne strzały w kolano i hipokryzja. Kanabis, miałeś wtedy (coś koło 1998 roku) możliwość oglądać Ronaldo w Serie A? Była w ogóle wtedy liga włoska możliwa do oglądania w Polsce? Nie nie było, kojarze ronaldo z copa america które nagrywałem na vhs w nocy, mś i meczy interu w lm. To wystarczajace by wydac opinie na jego temat od dzieci którzy kojarza ledwo mundial w niemczech. Nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Pamiętam dobrze rok 2002 i następne lata jak grał Ronaldo już w Realu. A to że Ty pamiętasz poprzednie lata, spoko, w końcu urodziłeś się wcześniej, no ale jeśli to takie powody do dumy, też spoko, kazdy cieszy się z innych rzeczy W sumie też zazdroszcze, bo móc oglądać tego boga w Interze gdzie robił na dzień dobry po dwóch trzech typa w meczu i strzelał po tym gole to musiała być sama przyjemność. P.S. Mamo z Tatą, dlaczego tak późno się urodziłem?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Oj Ronaldo ( ten nowy) ustrzelil w ostatnich 4 meczach przeciwko Sevilli 10 bramek. Wiec pewnie w tej kolejce tez ukluje. Przecierp kanabis ten chwilowy zachwyt nad tym nowym Robinho, a po meczu wrocisz w blasku chwaly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Bez złośliwości zapytałem, kabi. Ja Ronaldo do niedawna kojarzyłem tylko z MŚ 2006 Dopiero później zobaczyłem, jak grał np. w Interze. Bestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi