Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra teraz napisze na powaznie.

Nie jestem psychofanem CR7, ulubieni piłkarze wiktora to R9 i Zidane.

Ale CR7 jest chyba najbardziej niedocenienym piłkarzem w historii, w dodatku dlatego ze dba o swoj wyglad a nie smierdzi i ma wągry jak prawdziwy facet jest uznawany za lalusia. Choc najwiekszym lalusiem w historii jest David Beckham. Lubie bronic tych którzy sa swietni w tym co robia a takie czeski ich obrazaja. A ze padło na Ronaldo to jest jak jest. Szczerze, gwiazda CR7 gasnie i wcale nie licze ze w nastepnym sezonie bedzie strzelał po 4 bramki na mecz a mysza bedzie i tak pisał ze powinnismy go sprzedac i kupic Milika. 

Ale jak bedzie teraz grał dobrze ronaldo to bede tu pisał wkurzajace posty, specjalnie, na złosc Myszy i Błazejkowi. Bo tak.

• Plusik 3

A pamiętacie dzieciaki MŚ 94 w Ameryce? No właśnie, jestem stary.

Jak CR7 jest najbardziej niedocenianym piłkarzem w historii skoro wygrał 3 razy tytuł najlepszego na świecie, a gdyby nie Messi miałby drugie tyle? Chyba na forumku.

Beckham raczej nigdy nie był postrzegany za lalusia, a za przereklamowanego, marketingowego bożka. A że był/jest modny i przystojny, tego raczej się nikt nie czepiał. Na boisku nie stroił fochów. W moich oczach tak to wyglądało.

Bez złośliwości zapytałem, kabi.

Ja Ronaldo do niedawna kojarzyłem tylko z MŚ 2006 :( Dopiero później zobaczyłem, jak grał np. w Interze. Bestia.

Wiekszą bestia był w barcelonie. Ale tego niestety nawet i mi nie bylo dane ogladać. 

Czaisz to typie. A WTEDY BÓG STAPIŁ NA ZIEMIE ZEBY POKAZAC JAK SIE GRA SWINSKIM PECHERZEM

Bez złosliwsci do tych co ogladali MS 2002 ale wtedy juz troche inaczej R9 grał. Ja z 98 pamietam go wlasnie tak jak na tym filmiku. PETARDE. Zwróccie uwage na szybkosc. No nie wiem czy nawet Bale by go dogonił wtedy

Edytowane przez kanabis

Jak CR7 jest najbardziej niedocenianym piłkarzem w historii skoro wygrał 3 razy tytuł najlepszego na świecie, a gdyby nie Messi miałby drugie tyle? Chyba na forumku.

Beckham raczej nigdy nie był postrzegany za lalusia, a za przereklamowanego, marketingowego bożka. A że był/jest modny i przystojny, tego raczej się nikt nie czepiał. Na boisku nie stroił fochów. W moich oczach tak to wyglądało.

No chodzi mi o forumek.

Co do beckhama, no widzisz ty tak to postrzegasz a ja oglądałem dokument o beckhamach gdzie okaząło sie ze nawet sie nie ruchają w nocy bo sa tak nabalsamowani i nakremowani. Powaznie. Co do boiska okej.

Kabi Ty dalej nie kumasz, że nie chodzi tu tylko o bramki w przypadku Ronaldo, a o inne rzeczy. Pisać ich nie będę oczywiście, bo i tak do Ciebie nie dojdzie. Beka jest po prostu, że zamiast przyznać że Neymar obecnie jest lepszy od takiego Ronaldo, to pienisz się jak zwykle. Tyle i tylko tyle :D

No ale ty chyba czegos nie rozumiesz. Ogolem Ronaldo>>>Neymar

Aktualnie Neymar>>>Ronaldo

Przeciez to przyznałem. 

Bez złośliwości zapytałem, kabi.

Ja Ronaldo do niedawna kojarzyłem tylko z MŚ 2006 :( Dopiero później zobaczyłem, jak grał np. w Interze. Bestia.

Wiekszą bestia był w barcelonie. Ale tego niestety nawet i mi nie bylo dane ogladać.

https://www.youtube.com/watch?v=Ow3yzlPZZ_s

Czaisz to typie. A WTEDY BÓG STAPIŁ NA ZIEMIE ZEBY POKAZAC JAK SIE GRA SWINSKIM PECHERZEM

Bez złosliwsci do tych co ogladali MS 2002 ale wtedy juz troche inaczej R9 grał. Ja z 98 pamietam go wlasnie tak jak na tym filmiku. PETARDE. Zwróccie uwage na szybkosc. No nie wiem czy nawet Bale by go dogonił wtedy

Lubiłem tamtą piłkę nike.

Prosty wzór, widać było dobrze, również na kamerze wide.

Nie dość, że Real gra w 10 to jeszcze gra obronna to woła o pomstę do nieba. Najbardziej zabłąkany jest Danilo. Ten koleś robi pułapkę ofsajdową, kiedy trzeba robić indywidualne krycie. :-] To nie Real tak grał dobrze w obronie, tylko tak dobrze bronił Navas i to spotkanie to dzisiaj dobitnie pokazało. Szkoda, ale też nie mogli być cały czas niepokonani. ta seria musiała się w końcu skończyć.

Edytowane przez MYSZa7