kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Dobra teraz napisze na powaznie. Nie jestem psychofanem CR7, ulubieni piłkarze wiktora to R9 i Zidane. Ale CR7 jest chyba najbardziej niedocenienym piłkarzem w historii, w dodatku dlatego ze dba o swoj wyglad a nie smierdzi i ma wągry jak prawdziwy facet jest uznawany za lalusia. Choc najwiekszym lalusiem w historii jest David Beckham. Lubie bronic tych którzy sa swietni w tym co robia a takie czeski ich obrazaja. A ze padło na Ronaldo to jest jak jest. Szczerze, gwiazda CR7 gasnie i wcale nie licze ze w nastepnym sezonie bedzie strzelał po 4 bramki na mecz a mysza bedzie i tak pisał ze powinnismy go sprzedac i kupic Milika. Ale jak bedzie teraz grał dobrze ronaldo to bede tu pisał wkurzajace posty, specjalnie, na złosc Myszy i Błazejkowi. Bo tak. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 A pamiętacie dzieciaki MŚ 94 w Ameryce? No właśnie, jestem stary. Jak CR7 jest najbardziej niedocenianym piłkarzem w historii skoro wygrał 3 razy tytuł najlepszego na świecie, a gdyby nie Messi miałby drugie tyle? Chyba na forumku. Beckham raczej nigdy nie był postrzegany za lalusia, a za przereklamowanego, marketingowego bożka. A że był/jest modny i przystojny, tego raczej się nikt nie czepiał. Na boisku nie stroił fochów. W moich oczach tak to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Bez złośliwości zapytałem, kabi. Ja Ronaldo do niedawna kojarzyłem tylko z MŚ 2006 Dopiero później zobaczyłem, jak grał np. w Interze. Bestia. Wiekszą bestia był w barcelonie. Ale tego niestety nawet i mi nie bylo dane ogladać. Czaisz to typie. A WTEDY BÓG STAPIŁ NA ZIEMIE ZEBY POKAZAC JAK SIE GRA SWINSKIM PECHERZEM Bez złosliwsci do tych co ogladali MS 2002 ale wtedy juz troche inaczej R9 grał. Ja z 98 pamietam go wlasnie tak jak na tym filmiku. PETARDE. Zwróccie uwage na szybkosc. No nie wiem czy nawet Bale by go dogonił wtedy Edytowane 8 listopada 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Kabi Ty dalej nie kumasz, że nie chodzi tu tylko o bramki w przypadku Ronaldo, a o inne rzeczy. Pisać ich nie będę oczywiście, bo i tak do Ciebie nie dojdzie. Beka jest po prostu, że zamiast przyznać że Neymar obecnie jest lepszy od takiego Ronaldo, to pienisz się jak zwykle. Tyle i tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Te jego gole z Valencią, gdzie na pełnej piź.dzie wchodzi pomiędzy kilku obrońców Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Jak CR7 jest najbardziej niedocenianym piłkarzem w historii skoro wygrał 3 razy tytuł najlepszego na świecie, a gdyby nie Messi miałby drugie tyle? Chyba na forumku. Beckham raczej nigdy nie był postrzegany za lalusia, a za przereklamowanego, marketingowego bożka. A że był/jest modny i przystojny, tego raczej się nikt nie czepiał. Na boisku nie stroił fochów. W moich oczach tak to wyglądało. No chodzi mi o forumek. Co do beckhama, no widzisz ty tak to postrzegasz a ja oglądałem dokument o beckhamach gdzie okaząło sie ze nawet sie nie ruchają w nocy bo sa tak nabalsamowani i nakremowani. Powaznie. Co do boiska okej. Kabi Ty dalej nie kumasz, że nie chodzi tu tylko o bramki w przypadku Ronaldo, a o inne rzeczy. Pisać ich nie będę oczywiście, bo i tak do Ciebie nie dojdzie. Beka jest po prostu, że zamiast przyznać że Neymar obecnie jest lepszy od takiego Ronaldo, to pienisz się jak zwykle. Tyle i tylko tyle No ale ty chyba czegos nie rozumiesz. Ogolem Ronaldo>>>Neymar Aktualnie Neymar>>>Ronaldo Przeciez to przyznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Ty sobie dopowiadałeś o ogóle ( kij wie z jakiej paki ), gdzie reszta pisała o obecnej formie. Nie wyszło Ci. Edytowane 8 listopada 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Dobra koniec tematu. Nie chce mi sie juz drugi raz cytowac postu pajgiego i twojego od którego sei wszystko zaczeło. PEACE LOVE AND LUZI NAZARIO DE LIMA Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Bez złośliwości zapytałem, kabi. Ja Ronaldo do niedawna kojarzyłem tylko z MŚ 2006 Dopiero później zobaczyłem, jak grał np. w Interze. Bestia. Wiekszą bestia był w barcelonie. Ale tego niestety nawet i mi nie bylo dane ogladać. https://www.youtube.com/watch?v=Ow3yzlPZZ_s Czaisz to typie. A WTEDY BÓG STAPIŁ NA ZIEMIE ZEBY POKAZAC JAK SIE GRA SWINSKIM PECHERZEM Bez złosliwsci do tych co ogladali MS 2002 ale wtedy juz troche inaczej R9 grał. Ja z 98 pamietam go wlasnie tak jak na tym filmiku. PETARDE. Zwróccie uwage na szybkosc. No nie wiem czy nawet Bale by go dogonił wtedy Lubiłem tamtą piłkę nike. Prosty wzór, widać było dobrze, również na kamerze wide. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Jak oglądałem tego gola Neymara to już widziałem oczami wyobraźni ten fikołek Ronaldo i pretensje do sędziego gdyby był w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ale Ramos wsadził bramkę i się przy okazji połamał. Miażdżą tą Seville, ale czy można się było spodziewać czegoś innego? Np wyrównania jak właśnie teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Co do GD bedzie transmisja gdzies w normalnej tv juz wiadomo czy bedzie tzreba te smieszne streamy meczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Ronaldo od 3 lat próbuje bezskutecznie z przewrotki, a Sergio jak gdyby nigdy nic napie;rdala taką bramę, że się idzie posrać. Nacho drybluje lepiej niż Cristiano (nowość), a Casemiro ma dużo lepsze uderzenie z dystansu (wiadomo od dawna). Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) James za Ronaldo i mogą spokojnie wywieźć 3 pkt z Sevilli. Choć przydałoby się jeszcze, żeby obrona się ogarnęła, a szczególnie kaleczący od dłuższego czasu Danilo. Edytowane 8 listopada 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 jaja, Sevilla z taką formą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Cicho, Cristiano strzeli hatt-tricka i zamknie ci usta, hejterku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 chyba z karnych Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 POki co blizszy hattricka jest banega czy cziro imobile ! Barca przed GD z liderem ? Niezle. WYdaje mi sie, ze w pierwszym GD polegnie barca a jesli nie polegnie to remis bedzie jak wygrana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) https://pbs.twimg.com/tweet_video/CTURT3sWEAAFQz5.mp4Nieładnie tak fikać Edytowane 8 listopada 2015 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 czy jeden, uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 To byl dobry dzien w primera division.... ide spac :F Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 (edytowane) Nie dość, że Real gra w 10 to jeszcze gra obronna to woła o pomstę do nieba. Najbardziej zabłąkany jest Danilo. Ten koleś robi pułapkę ofsajdową, kiedy trzeba robić indywidualne krycie. :-] To nie Real tak grał dobrze w obronie, tylko tak dobrze bronił Navas i to spotkanie to dzisiaj dobitnie pokazało. Szkoda, ale też nie mogli być cały czas niepokonani. ta seria musiała się w końcu skończyć. Edytowane 8 listopada 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Hala Cristiano, Hala Madrid. Zamknąć mordy hejterzy, gra nie na swojej pozycji!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 Cristiano nawet z liścia nie trafia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi