Gość Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Super obrona Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 (edytowane) Mascherano, ty kur.wo je.bana. Iniesta, ty chuyu Nie, naprawdę, to, co dzisiaj grał Mascherano, to skandal. Od początku sezonu gra słabo, ale to co odpyerdalał dzisiaj, było niesamowite. Kolejny to Iniesta. Ja pyerdolę, myśli, że jest Xavim i kontroluje grę jak on. Ale nie kontroluje. Ciągle zwalnia akcje, kiwa się nie wiem po chuy i zalicza straty, po których idzie groźna kontra. ja pyerdolę Edytowane 12 grudnia 2015 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Sabotazysta z madrytu ten maszerano Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 ale się wkur.wiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Barca widzę mając na uwadze jak upośledzony jest na razie Real Rafy znowu zdecydowała się stracić punkty ^_^ mes que un fair play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Kolejny to Iniesta. Ja pyerdolę, myśli, że jest Xavim i kontroluje grę jak on. Ale nie kontroluje. Ciągle zwalnia akcje, kiwa się nie wiem po chuy i zalicza straty, po których idzie groźna kontra. ja pyerdolę Też mi się nie podoba kręcenie kółek, kiedy 2-3 piłkarzy na wolnej pozycji czeka na piłkę i pociągnięcie kontry. Ma facet tendencje do takich akcji, ale bez przesady, mecz zawaliła obrona. Praktycznie każda kontra Depor siała spustoszenie. Dla mnie najgorszy był Rudy, puszczał każdą akcję (zaliczył jakiś odbiór?), z przodu jak zawsze drewno, ewidentnie zawalił pierwszą bramkę przy drugiej był spóźniony i dla mnie na spółę z Masche są winni. I jak by nie patrzyć, to po jego wejściu Depor co chwilę miało dobrą sytuację, zazwyczaj graną na jego stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 A o Mathieu to już dawno pisałem, że gra beznadziejnie. Mało zwrotny, często zdarza mu się nieczysto trafić w piłkę, no ogólnie bardzo niepewny jest. Dzisiaj był fatalny, zaraz po Mascherano najgorszy piłkarz meczu. Było brać Verthongena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 Ciekawostka do analizy. Busquets traci piłkę/ew. jest za piłką przy kontrze/nie gra = strata bramki/sytuacja bramkowa. Nie lubię, kiedy od jednego gracza zależy postawa ofensywy/defensywy. Jeżeli zawodnik traci piłkę pod polem karnym rywala (co ma prawo uczynić) to jego pozycja winna być asekurowana. Coś na zasadzie symbiozy Leo z Rakiticem z ubiegłego sezonu. A tutaj każda kontra bez wspomagającego Sergio to jest popłoch i waciane nogi obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 (edytowane) barcelonie brak jaj, pazie z madrytu maja same lewe nogi i nie maja mozgu ale maja ambicje i tego powinni nauczyc kolegow Edytowane 12 grudnia 2015 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 Real w ataku za Beniteza = Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 Rany boskie, jeden celny strzał. Jose wróć Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 A przecież Real miał się już odrodzić po meczu z Malmo... a Króla już kolano nie boli, więc też powinien zagrać takie zawody jak ze Szwedami:O Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 13 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 Brawo Real kryzys zażegnany przynajmniej do wpier.dolu z VIllarealem <OK> (pipi)a a mogłem obstawić Niech już pulchny się podda wreszcie bo może jeszcze chociaż 1/4 lm będzie REALna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Jak w Barcelonie zawalili defensorzy, tak w Realu atak z mocnym wskazaniem na Benzynę. Z pozytywów ( oczywiście dla kibica Realu), to Marcelo wariat, lubię typa, jak ma formę, to jest kosmitą w ofensywie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Trochę dziwna akcja, że największy popłoch w ofensywie sieje gracz formacji defensywnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Benitez dalej tłumaczy ze Real oddaje najwiecej strzałów w la liga. Kurde gosc jest niesamowity. Ciekawe co tam u Pereza. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Pewnie zaczyna się gotować tak jak to robił w poprzedniej kadencji. Tylko ciekawe czy trzeba będzie czekać do odpadniecia z Lm na zmianę trenera Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 14 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2015 Normalnie powiedziałbym, że co tam: 5 punktów jest do odrobienia na tym etapie sezonu, ale kurde patrząc na grę Realu i brak jakiegokolwiek pomysłu na nią, naprawdę trudno jest zachować optymizm. Benitez dramat, na pewno nie jest jedynym winnym słabych wyników, ale do prowadzenia tej drużyny to on się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Apropos Jose Moze bedzie fajna gwiazdka dla fanow RM Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 wolalbym carlo terminatora zamiast zoze Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Znowu rzeźnickie mecze z Barcelona, konflikty w szatni i zwalanie na sędziego? Ja Mourinho podziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Ikera już nie ma, będzie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Jest Cristiano, a Mou by go posadził, więc dym murowany.To byłoby piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 19 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 Niby jak miałby go posadzić, skoro taki Eden praktycznie cały czas grał w tym sezonie, troche ławka, a potem presja mediów i nawet żoze sie ugiął Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi