przypot 11 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Zidane: Cristiano jest najlepszy na świecie xD Kim trzeba być, by gadać takie rzeczy kilka dni po ostatniej gali ZP. Co najmniej jakby katalońska swołocz potrafiła przyznać, że CR był najlepszy gdy wygrywał dwa balony pod rząd. Aha byłbym zapomniał xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 jesteś strasznym frustratem koleś xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Przypot ma śmieszny ból dupy, jeśli jest kibicem Realu, to na pewno nie zalicza się do elitarnej grupy Racjonalnych Weteranów. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Akurat Ludwes duzo lepszy nie jest jezeli w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Powiedział typ, który życzy piłkarzom drużyny, której nie lubi, kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 No nie wiem co tak słabo :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Mam nadzieję, że Ronaldo za te pajacerke w drugiej połowie, będzie zawieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Co za pajacerka? Dzisiaj na depresyjny nastrój wybrałem katowanie się "szlagierem" ligi angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Koleś wpadł na niego i uderzył w klatkę piersiową, a ten w zamian sprzedał mu kopa w udo. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 To całe BBC wypadnie jak go zawiesza Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Trudno, przynajmniej mecze z Betisem i Granadą będą ciekawsze. A nawet jeśli Ronaldo nie dostanie kary to i tak jego obecnosć nie ma jakiegoś znaczenia, bo głównym motorem napędowym ostatnimi czasy był Bale. Może dzięki temu chociaż Lucas dostanie szansę, którego brak powołania dzisiaj to jakaś kpina ze strony Zizou, szczególnie widząc to jaką katastrofę grał Jese. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Co się tam stało na początku meczu Barcy z Bilbao? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Iraizoz sfaulował Suareza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) Trudno, przynajmniej mecze z Betisem i Granadą będą ciekawsze. A nawet jeśli Ronaldo nie dostanie kary to i tak jego obecnosć nie ma jakiegoś znaczenia, bo głównym motorem napędowym ostatnimi czasy był Bale. Może dzięki temu chociaż Lucas dostanie szansę, którego brak powołania dzisiaj to jakaś kpina ze strony Zizou, szczególnie widząc to jaką katastrofę grał Jese. Obecnosc Ronaldo przeciez nigdy nie ma znaczenia. Zawsze liczyli sie tylko Bale i Benzema. Motor napędowy ostatnich dwóch lat realu madryt. Ronaldo zawsze był tylko kulą u nogi. Przez ostatnie dwa lata w sumie Ronaldo gów.no dał realowi. Ale co to by było gdyby Bale zabrakło przez ostatnie dwa lata , albo benzemy. No nawet nie chce myslec jako fan realu co by wtedy było edit: W dodatku jakis zidane powiedzial ze ronaldo jest zaje.bisty. No kto to wogole jest, jeszcze chyba jakis głupi jest bo sie złota piłka nie sugerował gdzie w gronie nominowanych był Rakitic. No jak to tak. Wogole sie chyba koles nie zna. Powinni go zwolnic moim zdaniem Edytowane 17 stycznia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Nie powiedział, że jest zayebisty. Powiedział, że jest najlepszy. Neymar, Suarez, Busquets Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) @kanabis Popłacz się. Niby ironia a ileż w niej prawdy. Bez Bale'a nie byłoby ani LM ani CdR, a w konsekwencji Superpucharu Europy i KMŚ. Czyli ostatnich trofeach w ostatnich dwóch latach zdobytych przez Real. No ale kazdy ogarnięty człowiek, nie broniący Ronaldo na kazdym kroku wie że mój poprzedni post mówi o ostatnim okresie Realu, gdzie Bale jest najjaśniejszym punktem w formacji ofensywnej. Można nawet powiedzieć, że od początku sezonu to on wygląda najlepiej ze wszystkich atakujących. Edytowane 17 stycznia 2016 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Bale > Neymar Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Neymar > Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Bale > Neymar Już nie przesadzajmy, ja rozumiem ogólną podnietę bo bale postrzelał ostatnio ogórkom, ale zachowajmy pozory chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Neymar to aktualnie wciąga dupom wszystkie gwiazdki z Realu razem wzięte, tylko do Zizu jeszcze nie ma podjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 @kanabis Popłacz się. Niby ironia a ileż w niej prawdy. Bez Bale'a nie byłoby ani LM ani CdR, a w konsekwencji Superpucharu Europy i KMŚ. Czyli ostatnich trofeach w ostatnich dwóch latach zdobytych przez Real. No ale kazdy ogarnięty człowiek, nie broniący Ronaldo na kazdym kroku wie że mój poprzedni post mówi o ostatnim okresie Realu, gdzie Bale jest najjaśniejszym punktem w formacji ofensywnej. Można nawet powiedzieć, że od początku sezonu to on wygląda najlepiej ze wszystkich atakujących. Pierwsze zdanie pomine z wiadomych przyczyn bo strzelenie brameczki na 2:1 w meczu któy sie wygrywa 4:1 nie równa sie "bez bale nie byłoby" tym bardziej to wydaje sie MEGA ZABAWNE bo w tamtym sezonie Ronaldo strzelił 17 goli w 11 meczach Realu LM. Mysle ze dosyc znaczaco przyczynil sie do wygrania LM, zaryzykuje nawet ze bardziej niz Bale. Tak z milion razy.. No ale kazdy ogarniety cżłowiek nie jadący na kazdym kroku jednego z najlepszych piłkarzy swiata nie pisąłby przeciez "Ronaldo strzelił brameczki ale ch.uj po co on komu przeciez mamy Bale" . Gdyby tak do tego podchodzic to przez 99% ostatnich kilku sezonów mozna by tak pisac niemal codziennie ale w druga strone Mi to i tak lotto bo jak mozna traktowac dział powaznie gdzie specjalisci po odstawieniu gierki podwazaja autorytet Zidane. Ogolnie bardzo sie ciesze że Bale wreszcie po 3 latach pobierania kosmicznej gazy zaczyna pokazywac ze nie jest najbardziej przepłaconym transferem w historii Realu madryt i potrafi cos wiecej niz tylko zabierac tlen innym piłkarzom na boisku. Kto wie moze jak tak dalej pójdzie dostanie jakies wyróznienie indywidualne pierwsze od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Miliard razy. Oj to wiadomo, że Ronaldo miał duży udział w La Decimie, choć jak zwykle nie był graczem decydujacym o końcowym zwycięstwie w rozgrywkach LM własnie czy CdR. Najlepszy płacz co po niektórych przed drugim finałem: BOŻE CO MY ZROBIMY BEZ CRISTIANO, NIE DADZA RADY WYGRAĆ Z BARCĄ BEZ NASZEGO KRULA. Oczywiście dali radę i zagrali lepszą piłkę niż z nim w składzie...jak zwykle zresztą. Boże dzień w którym on odejdzie będzie jednym z lepszych w mojej karierze sympatyka Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Oj Mysza Mysza Ty psycho antyfanie Krystynki. Co ty musiałes przezywac jak on tłukł te bramki jak szalony. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 90 bramek w sezonie, 7 miejsce w lidze, puchar króla out w 1/128, liga mistrzów na 5 miejscu w grupie bez LE ale co ja bramek nastrzelalem to moje!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Liga mistrzów , puchar króla, mistrzostwo hiszpanii, pólfinał mistrziostw europy, superpuchar europy, złota piłka 2013/14 xDDDDDDDDD jezu jak ja was uwielbiam panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi