Opublikowano 6 marca 20169 l Taa, juz wyprzedzil Luisa. W sumie moze i dobrze, skoro sie tylu setek nie wykorzystuje.
Opublikowano 6 marca 20169 l Dzisiaj nie miał czego marnować. A mecz zagrał całkiem niezły, pomijając nawet to, że mecz zakończył z bramką i asystą.
Opublikowano 6 marca 20169 l Nie, karnego bił karzeł a suarez strzelił z akcji (po siatce)!!!!! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 marca 20169 l Bramka podobno do tej, którą strzelił w Paryżu w tamtym sezonie Ligi Mistrzów.
Opublikowano 6 marca 20169 l Nie wiem co na to statystyki, ale nie pamiętam topowego teamu, który zmarnował tyle jedenastek w ciągu sezonu. Dzisiaj wyjątkowo siadło.
Opublikowano 12 marca 20169 l Nawet jak motoryka na starość spadnie to Messi jako cf /cam będzie dalej zabójczy a Ronaldo? Ronaldo bez motoryki do śmieci..
Opublikowano 13 marca 20169 l Jakim cudem to Las Palmas walczy o utrzymanie? Cholera jasna, świetnie dzisiaj zagrali, ostatnio z Barceloną też, a punktów brakuje. Liczę, że razem z Rayo się utrzymają, bo to drużyny, które grają fajną piłkę.
Opublikowano 13 marca 20169 l A Ramos podbija rekord czerwonych kartek juz chyba 24 Edytowane 13 marca 20169 l przez Codename
Opublikowano 14 marca 20169 l Z taka forma swoja i RM to moze lepiej niech nie wraca , bo bedzie Manita
Opublikowano 15 marca 20169 l Nie widziałem tego wcześniej , a wpadłem na kilka bardzo ciekawych objaśnień Na temat taktyki i Leo w Barcelonie https://www.youtube.com/watch?v=9-zcyod2pjY https://www.youtube.com/watch?v=mPkzrwn1xdo
Opublikowano 20 marca 20169 l Atletico się pięknie wyje.bało na Sportingu i tytuł jest juz na 99% w katalonii. Ale jest tez plus bo teraz w LM na pewno nie odpuszczą w 1/4
Opublikowano 20 marca 20169 l Przeczytaj końcówkę tematu o Bpl Edytowane 20 marca 20169 l przez Codename