Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

dajcie spokój pajgiemu, ja też nie pisałem jak Valencia walczyła o utrzymanie, na szczęscie Valencia wszystkim lata koło chuya wiec nikt nie zauważył 

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 953 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Pajgi, gdzie jest Pajgi?

Jeszcze się zdziwisz długim i elokwentym postem dotyczącym postawy Barcy , który zostanie napisany z okolic Morskiego Oka !

Opublikowano

Pajgi już tutaj nic nie napisze. Zapalam znicz (*)

Opublikowano

Tak jak pisałem liczyłem na potkniecie z valencia i espanyolem.  

Ale potkniecie mialem na mysli remis nie uje.banie u na własnym boisku xD

Opublikowano

Dobrze, że na tym eleven pokazują real, formule 1i inne takie bo gdyby tego nie było to czulbym się jakbym zgubił 45 zeta

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Trochę do dupy w środę mecz Barcy, a zaraz potem Realu o 22. Przecież człowiek rano musi do roboty wstać...

"Po ostatnim gwizdku sędziego w meczu

Barcelony z Valencią panowanie nad sobą

stracił Neymar. Brazylijczyk w tunelu

prowadzącym do szatni rzucił butelką w

kierunku jednego z rywali."

xDD

To nie pierwsze starcie między tymi

zawodnikami. Na początku roku w

Pucharze Króla Barca wygrała z Valencią

7:0, a Brazylijczyk miał powiedzieć do

piłkarza Valencii: "zamknij się, zarabiam 10

razy więcej od ciebie".

Źródło: wp.pl

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

Po prostu nie spodobały mu się homosekusalne akty kolegów z Valencii. Nie wiem w czym problem  :dunno:

Opublikowano

strasznie ci piłkarze dziadzieją w tej barcelonie, każdy jeden co tam przechodzi to od razu mięknie mu fajka, neymar, busquets, pique, fabregas. Co oni tam robią z tymi zawodnikami?

Opublikowano

strasznie ci piłkarze dziadzieją w tej barcelonie, każdy jeden co tam przechodzi to od razu mięknie mu fajka, neymar, busquets, pique, fabregas. Co oni tam robią z tymi zawodnikami?

Przeca podane trio to made in cantera..

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W dodatku co drugi ma konto na panamie zeby robic walki podatkowe xD co za scierwusy. Dobrze graja ale mentalne scierwusy

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Juz du.pa po porazkach przestala cie piec na tyle, ze mogles zasiasc do komputerka i popluc tutaj?:D

Edytowane przez WiekszyZiemniak

Opublikowano

uważaj błażej bo jesteś na liścia i lepiej nie fikaj

Opublikowano

Na liscia to moge wronerro wsadzicw lutym, zeby sobie z gorki zjechal.

Opublikowano

Wiekszosc z was tu obecnych jest max na liścia :)

Ohoho mamy tutaj zawodnika.

Opublikowano

Jestem w miarę duzy, w miarę silny więc nie nad wyrost jest stwierdzenie, że większość 60kg szkap czy 100kg spaslakow mam na spadajacego liścia niczym kris. Żeby było nawiązanie do bbva