Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dajcie spokój pajgiemu, ja też nie pisałem jak Valencia walczyła o utrzymanie, na szczęscie Valencia wszystkim lata koło chuya wiec nikt nie zauważył 

Opublikowano (edytowane)

Trochę do dupy w środę mecz Barcy, a zaraz potem Realu o 22. Przecież człowiek rano musi do roboty wstać...

"Po ostatnim gwizdku sędziego w meczu

Barcelony z Valencią panowanie nad sobą

stracił Neymar. Brazylijczyk w tunelu

prowadzącym do szatni rzucił butelką w

kierunku jednego z rywali."

xDD

To nie pierwsze starcie między tymi

zawodnikami. Na początku roku w

Pucharze Króla Barca wygrała z Valencią

7:0, a Brazylijczyk miał powiedzieć do

piłkarza Valencii: "zamknij się, zarabiam 10

razy więcej od ciebie".

Źródło: wp.pl

Edytowane przez Solderowy123
Opublikowano

Po prostu nie spodobały mu się homosekusalne akty kolegów z Valencii. Nie wiem w czym problem  :dunno:

Opublikowano

strasznie ci piłkarze dziadzieją w tej barcelonie, każdy jeden co tam przechodzi to od razu mięknie mu fajka, neymar, busquets, pique, fabregas. Co oni tam robią z tymi zawodnikami?

Opublikowano

strasznie ci piłkarze dziadzieją w tej barcelonie, każdy jeden co tam przechodzi to od razu mięknie mu fajka, neymar, busquets, pique, fabregas. Co oni tam robią z tymi zawodnikami?

Przeca podane trio to made in cantera..

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

W dodatku co drugi ma konto na panamie zeby robic walki podatkowe xD co za scierwusy. Dobrze graja ale mentalne scierwusy

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

Juz du.pa po porazkach przestala cie piec na tyle, ze mogles zasiasc do komputerka i popluc tutaj?:D

Edytowane przez WiekszyZiemniak
Opublikowano

Wiekszosc z was tu obecnych jest max na liścia :)

Ohoho mamy tutaj zawodnika.