Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

no zaje.b tych konsolomaniaków dawaj

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

no dawaj strzelaj do polaka

Opublikowano

Coś na pocieszenie: Messi strzelił już 500 bramek.

Opublikowano

Kogo obchodzą bramki jednego zawodnika jak drużyna nie wygrywa?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ronaldo strzela, Real wygrywa, Messi gra piach, Ronaldo jest piekny,Pajgi pewnie ciągle pije, Ronaldo strzela, Ronaldo duma Ostrołeki. 

Nie zepsujecie mi tego.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ronaldo strzela, Real wygrywa, Messi gra piach, Ronaldo jest piekny,Pajgi pewnie ciągle pije, Ronaldo strzela, Ronaldo duma Ostrołeki. 

Nie zepsujecie mi tego.

kabiboner_zpslve24vdt-0.png

Opublikowano

Teraz jeszcze tylko Mysza zero siedem zrobi przeróbkę jak Cristiano Ronaldo stoi w pokoju kanabisa, a na plakacie pręży się kanabis i będzie w porządku.

Opublikowano

Wtedy też z 2 0 zrobili padakens

No już nie bądźmy takimi pesymistami.

Barca już z Valencią zagrała naprawdę w porządku, zabrakło tylko skuteczności.

Wierzę, że dzisiaj zagrają dobry mecz i wygrają w dobrym stylu, bo już mnie powoli wkurza ten pesymizm.

Opublikowano

Bluber wybija się na moim fejmie :doom:

a to twoje? znalazłem to rm.pl w temacie CRISTIANO RONALDO TO MÓJ IDOL:*

Opublikowano

Już Luis poprawił nie masz co się martwić.

Opublikowano

Dobija mnie te "Eleven Super Live", gdy np. W meczu Atletico jest sytuacja podbramkowa, to oni przenoszą się na mecz Barcy...