Opublikowano 19 kwietnia 20168 l no zaje.b tych konsolomaniaków dawaj Edytowane 19 kwietnia 20168 l przez _Be_
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Kogo obchodzą bramki jednego zawodnika jak drużyna nie wygrywa? Edytowane 19 kwietnia 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Kogo obchodzą bramki jednego zawodnika jak drużyna nie wygrywa? Kanabisa
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Ronaldo strzela, Real wygrywa, Messi gra piach, Ronaldo jest piekny,Pajgi pewnie ciągle pije, Ronaldo strzela, Ronaldo duma Ostrołeki. Nie zepsujecie mi tego. Edytowane 20 kwietnia 20168 l przez kanabis
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Ronaldo strzela, Real wygrywa, Messi gra piach, Ronaldo jest piekny,Pajgi pewnie ciągle pije, Ronaldo strzela, Ronaldo duma Ostrołeki. Nie zepsujecie mi tego.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Teraz jeszcze tylko Mysza zero siedem zrobi przeróbkę jak Cristiano Ronaldo stoi w pokoju kanabisa, a na plakacie pręży się kanabis i będzie w porządku.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Jaki wynik obstawiacie w meczu Deportivo- Barca? Obstawiam conajmniej 1:1, możliwe że Deportivo wygra.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Wtedy też z 2 0 zrobili padakens No już nie bądźmy takimi pesymistami. Barca już z Valencią zagrała naprawdę w porządku, zabrakło tylko skuteczności. Wierzę, że dzisiaj zagrają dobry mecz i wygrają w dobrym stylu, bo już mnie powoli wkurza ten pesymizm.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Bluber wybija się na moim fejmie a to twoje? znalazłem to rm.pl w temacie CRISTIANO RONALDO TO MÓJ IDOL:*
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Jak na razie Barca prowadzi. Suarez strzelił w 11 minucie. Ale nadal czuję, że będzie 1:1.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Depor jest słabe niczym legia w LE więc kolejne bramki kwestia czasu.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Dobija mnie te "Eleven Super Live", gdy np. W meczu Atletico jest sytuacja podbramkowa, to oni przenoszą się na mecz Barcy...