Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Bluber wybija się na moim fejmie a to twoje? znalazłem to rm.pl w temacie CRISTIANO RONALDO TO MÓJ IDOL:* Naprawde? A wygrałem cos moze? Jakis grzebien w kształcie głowy Cristiano albo cos?
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Suarez wali 4 bramę. Przeyebane mistrzostwo przeboleje ale Pichichi juz nie.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Spoko każdy ma livescore Bluber wybija się na moim fejmie a to twoje? znalazłem to rm.pl w temacie CRISTIANO RONALDO TO MÓJ IDOL:* Naprawde? A wygrałem cos moze? Jakis grzebien w kształcie głowy Cristiano albo cos? Parę skarpet meczowych z wolfsburgiem. Pisz do admina
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l No to spoko norme bramek do konca ligi wyrobili Wystarczy tylko zeby Espanyol zrobił swoje
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Gol Suareza Gol Suareza Asysta Suareza Gol Suareza Gol Suareza Asysta Suareza Suarez pokazuje Bartrze gdzie biec Asysta Suareza 8:0.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Messi grał? I tak Real zdobedzie mistrza , lige mistrzów i Ronaldo złota piłke. To bedzie piekny rok
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Messi grał? I tak Real zdobedzie mistrza , lige mistrzów i Ronaldo złota piłke. To bedzie piekny rok Cytuje na pózniej :>
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Jak Real coś wygra, a Ronaldo nie zdobędzie Złotej Piłki, to będzie piękne.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Wystarczy, ze Real zdobedzie LM, Cristiano cos pyknie w finale i juz ma Zlota Pilke. Nikt nie bedzie pisal, ze Mu sie nie nalezala. Messi gral. Strzelil nawet brameczke i asystowal[emoji106]
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Niech Ronaldo zdobywa sobie ZP czy ZB byle tylko Real też coś z tego miał w postaci trofeów.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l będzie miał - pierwszą trójkę w Hiszpanii + półfinał w CL:) Barca powinna odpuścić Derby i była by inna sytuacja. teraz forma "tylko" na ligę. Edytowane 21 kwietnia 20168 l przez luk_ash
Opublikowano 22 kwietnia 20168 l Jak Real nic nie wygra, to Ronaldo nie dostanie Złotej Piłki. Ale to jakas nowosc ze złota piłke dostaje piłkarz który osiagnął cos z zespołem? Ja pisze pol zartem pol serio, przeciez dopiero maj jest, jeszcze euro w tym roku. Wiele moze sie wydarzyć w sprawie Zp. Oczywiscie Ronaldo I messi w top 3 wiadomo i tak beda co by sie nie wydarzylo bo nazwisko. Na dzien dzisiejszy ZP dla ronaldo a co do mistrzostwa i ligi mistrzow, jedynie atleti moze przeszkodzic aktualnie realowi. Kolejny przyklad po tym sezonie ze prawdziwych mezczyzn poznaje sie nie jak zaczynaja a jak koncza Messi grał? I tak Real zdobedzie mistrza , lige mistrzów i Ronaldo złota piłke. To bedzie piekny rok Cytuje na pózniej :> Zacytuj jeszcze prosze ja ciebie ze Ronaldo strzeli zwycieską bramke w finale euro 2016 Polska - Portugalia Edytowane 22 kwietnia 20168 l przez kanabis