Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

1jaYQR8.jpg

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano
  W dniu 10.12.2016 o 21:37, ziomek123 napisał(a):

Nie to co "wielka" barcelona :reggie:

Przynajmniej nie trzeba czekać na mistrzostwo kraju 5 lat.

Opublikowano

Ramos uratował Realowi rekord 35 meczów bez porażki. Są wyniczki.

Opublikowano

Tak, je\bło mi się, zapomniałem że piszę o rekordzie bez przegranej a nie o wygranych.

Ramos 63 gole ogólnie dla Realu :obama: Dla porównania, Walcott, ofensywny piłkarz, ma tylko 30 więcej dla Arsenalu.

Opublikowano

Wyrównał z Terrym, który jednak potrzebował do tego 187 meczów więcej.

Opublikowano
  W dniu 10.12.2016 o 21:51, Ludwes napisał(a):

W dniu 10.12.2016 o 21:37, ziomek123 napisał(a):

Nie to co "wielka" barcelona :reggie:

Przynajmniej nie trzeba czekać na mistrzostwo kraju 5 lat.

Ciekawe ile trzeba będzie poczekać na zbliżenie się do dwucyfrowej liczby zwycięstw w finałach CL.

Opublikowano

Nie no misztrostwa hiszpanii sa przeciez wazniejsze.

XD

Opublikowano

Przypominam, że jesteśmy w temacie Primera Division.

Opublikowano
  W dniu 11.12.2016 o 08:15, kanabis napisał(a):

Nie no misztrostwa hiszpanii sa przeciez wazniejsze.

XD

To jest rzecz dyskusyjna co dla kogo jest ważniejsze. Co prawda zawody w systemie turniejowym dostarczają więcej emocji, ale o tym czy ktoś jest najlepszy w takim systemie często decyduje forma dnia lub jakiegoś dosyć krótkiego okresu. W mojej ocenie mało wymierny sposób oceny wartości zespołu.  Co z tego, że ktoś tam zdobywa jakiś puchar jak nawet nie ma okazji zagrać z najgroźniejszymi rywalami, którzy rozstrzelali się między sobą w drugiej drabince? Taka prawdziwa liga mistrzów nie zostawiałaby wątpliwości (w każdym bądź razie dużo mniej) w kwestiach czysto sportowych. Jeżeli chodzi o osobiste preferencje, to dla mnie i tak najważniejsze byłyby bezpośrednie spotkania Realu z Barcą, a wywodzi się to z czasów kiedy to był jedyny moment sezonu w którym Barca mogła coś ugrać, bo o tytułach mogła sobie pomarzyć. Z tego też względu pilniej śledziłem ligę niż puchary. 

Opublikowano

To fajnie pajgi. Ja jednak bedac pilkarzem wolalby zdobyc raz lige mistrzow niz 10 razy mostrzostwo kraju.

A co jesli zalozmy jedna druzyna ma wiecej mistrzostw kraju, wiecej pucharow mistrzow i wiecej razy zwyciezyla w bezposrednim starciu?

Opublikowano

W Anglii mówio, że LM nikogo

Opublikowano

Bo jej nie zdobywaja to co maja mowic xD

Opublikowano

Twierdzisz ze 1 LM jest wiecej warta niz 10x Mistrzostwo Hiszpanii?

EDIT - Tak samo jak RM nie zdobywa Mistrzostwa dlatego woli 1 LM :D:D

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Nie no wiadomo ze wiecej warte jest mistrzostwo hiszpanii gdzie miedzy soba rywalizuja dwie druzyny i czasem trzecia niz liga mistrzow gdzie biora udzial najlepsze zespoly z calej europy.

Real ma wiecej mistrzostw hiszpanii, wiecej pucharow ligi mistrzow i wiecej wygranych w el classico. Barcelonie raczej nie ma czego zazdroscic.

Zamykam temat

Opublikowano

Drugie oblicze pajgiego na blaugrana.pl

Opublikowano

Kanabis , wszystko mozna dostosowac do swojej teorii.

W ostatnim czasie Barca zdobywa wiecej mistrzostw  , wiec mozna powiedziec ze liczy sie szersza perspektywa. Na co mozna odpowiedziec, ze h... mnie obchodzi co było 30 lat temu bo tego nie pamietam itd.

Temat rzeka.

Ja powiem , ze zarówno LM jak i PD jest tak samo wazna. Sa to dwa inne typy rozgrywek ale jesli ktos wygrywa jedna z nich tz ,ze musi byc wielka druzyna.

Opublikowano
  W dniu 11.12.2016 o 10:14, kanabis napisał(a):

Drugie oblicze pajgiego na blaugrana.pl

Nie będę udawał, że nie.

Wczoraj np. sobie pomyślałem, że pan Ramos nie wie chyba, że tendencyjne strzelanie decydujących bramek w 90 minucie jest równie nierealistyczne jak Player Emotion w PESie. Liczę, że w końcu to załatają.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
  W dniu 11.12.2016 o 10:03, kanabis napisał(a):

Nie no wiadomo ze wiecej warte jest mistrzostwo hiszpanii gdzie miedzy soba rywalizuja dwie druzyny i czasem trzecia niz liga mistrzow gdzie biora udzial najlepsze zespoly z calej europy.

Real ma wiecej mistrzostw hiszpanii, wiecej pucharow ligi mistrzow i wiecej wygranych w el classico. Barcelonie raczej nie ma czego zazdroscic.

Zamykam temat

Dwa tryplety.

Opublikowano
  W dniu 11.12.2016 o 10:19, Welna napisał(a):

Kanabis , wszystko mozna dostosowac do swojej teorii.

W ostatnim czasie Barca zdobywa wiecej mistrzostw  , wiec mozna powiedziec ze liczy sie szersza perspektywa. Na co mozna odpowiedziec, ze h... mnie obchodzi co było 30 lat temu bo tego nie pamietam itd.

Temat rzeka.

Ja powiem , ze zarówno LM jak i PD jest tak samo wazna. Sa to dwa inne typy rozgrywek ale jesli ktos wygrywa jedna z nich tz ,ze musi byc wielka druzyna.

Nigdy nie napisalem ze barca nie jest wielka druzyna. Ogolnie takie przepychanki uwazam za dziecinne , ale ludwes zaczal

Opublikowano

Trzeba co jakiś czas sprowokować jakąś dyskusję w tym temacie, bo za dużo tu się nie dzieje ostatnio.

O, jutro Cristiano dostanie Złotą Piłkę - będzie się działo.

Opublikowano

Raczej bezdyskusynja sytuacja.