Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Daj spokój, lubię się pośmiać. Ostatnio ktoś tu wrzucił post z fcbarca, gdzie też bywa zabawnie. Idę czytać dalej.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Ramos na główkę chyba L4 dostanie.

Co teraz ze środkiem obrony Realu na koncowke sezonu w lidze? Varane lub Pepe wraca, czy zostaje im Nacho i Kovacic/Casemiro?

Opublikowano

Na Riazor będą jajca, bo będzie Casemiro + Nacho. Czuję, że Real ostro pojedzie w końcówce sezonu ligowego.

Opublikowano

To zdjęcie już przeszło do historii

comment_44572_attachment_images_1-300x16

Jak to ładnie na weszło napisali

"Jeśli kiedyś nasze wnuki będą pytać, o co chodziło z tym całym Messim, czy naprawdę był taki dobry, po prostu zamkniemy im usta tym meczem"

Opublikowano

18056632_1309992385774925_51239497798406

XDDDDDDDD

Dwie najśmieszniejsze grupy fanów, bez wątpienia.

Opublikowano

czy te najazdy na twarze zawodników realu to wynik edycji jakiegoś śmieszka z internetu czy serio w taki sposób pokazał to realizator?

czyste złoto

Opublikowano

czy te najazdy na twarze zawodników realu to wynik edycji jakiegoś śmieszka z internetu czy serio w taki sposób pokazał to realizator?

czyste złoto

A jak myślisz? :ragus:

Opublikowano

szanuję realizatora jUrYmcm.png

Opublikowano

XDDDDDD w punkt

Kurde ale jak obejrzalem sobie jeszcze skrot przed chwila to przepasc miedzy Ronaldo a Messim wielka jak w zadnym innym clasico

Opublikowano

HAHAHHAAHAH

Czekam teraz tylko na Mysze zeby zaczal yebac Ronalda xD

W sumie to nie oglądałem :potter:

Opublikowano

ależ ten titanic wszedł do tego kapitalnego montażu

Opublikowano

Tymczasem na stronie Realu :

2017.04.23, godz. 22:49, rivelino

Napiszę szczerze kilka rzeczy:

1. Żegnam się z forum i żegnam się z kibicowaniem Realowi. Przed chwilą koszulka Realu wylądowała na ulicy. Już nie będę kibicował Realowi.

2. Messi to śmieć. Ten śmieć nie powinien nigdy grać zawodowo w piłkę. Gdyby nie szprycowanie, dziś grałby w amatorach pod Buenos Aires.

To strasznie boli i już nie chcę tego dłużej znosić. Czuję się tak, jakby mi żona na własnym ślubie nasrała prosto w twarz. Nawet 0:5 za Mourinho tak nie bolało. Niech nikt mi nie mówi, że Cristiano jest tak dobry, jak ten śmieć Messi. Cristiano do tego śmiecia brakowało zawsze pół klasy, a czasami więcej.

Mam dość zmagania się z mitem tego śmiecia Messiego. Bo w sumie właśnie dlatego większość z nas tu kibicuje. Ja już nie będę kibicował Realowi. Śmieć Messi zabił we mnie pasję i to moja pierwsza porażka w życiu jako mężczyzny. Messi to śmieć. Żegnam

comment_sd5z0bt7GgdYGW3yVnOdx1gui0kZb5tO

Opublikowano

Nic sie nie stalo takie FARTY sie zdarzaja w futbolu. Dalej jedziemy po wszystko co mozliwe w tym sezonie. Tylko white power

Edit: Dobrze ze to Messi krwawil jedyny typ z jajami w tej druzynie dziewczyn. Gdyby to byl Neymar albo Suarez pewnie bylby helikopter i szybkie przewiezienie na oiom xD

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

jak Marcelo zdjął Messiego z łokcia to już wiedziałem, że się wku,rwił Leo i (pipi)nie szybko bramkę na rage'u, tak też się stało, a potem drugą...

Opublikowano

Messi zwykle nie kłóci się z sędzią (jak arbitra otacza wianuszek graczy Barcy, to rzadko jest wśród nich Messi), nie symuluje, krwawi, a jednak gra dalej, strzela piękne, podparte naturalnym talentem bramki, a nie karne wymuszone teatrem.

No kurde, on nie pasuje do filozofii gry Barcelony. Powinni go sprzedać.

Opublikowano

Beskitu mialem to samo napisac ale by mnie zlinczowali jako fana realu wiec sie powstrzymalem.

Juz nawet w meczu z juve bylo to widac. Suarez jakby cioty dostal, Neymarek lapami macha jak szympans odbijajac sie od dwa razy ciezszych typow co dosyc zenujaco wygladalo bo jest na strzala. A Messi nic, zadnych symulacji, zadnego dyskutowania, skupienie na graniu. Mimo ze ja fan realu to szanuje goscia. Wierzyc sie nie chce ze to wychowanek barcy.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Real i tak zgarnie mistrza, tz jesli sam tego nie s(pipi)i. Teraz bez Varana, Ramosa i Pepe, Marcelo? Zawiesza go?, Garetha to nigdy nie ma wiec go nie licze. Ale powinni dac rade. BARCA gra tak w kratke, ze napewno jeszcze gdzies punkty straca

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Varane już wrócił do treningów także wróci najlepsza para obrońców Realu w tym sezonie, którą Francuz tworzy z Nacho.