MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Niezłe wałki na korzyść Realu dzisiaj odchodzą. Brak karnego przy ręce Varane czy przed chwilą brak karnego po faulu Ramosa na Aspasie... zamiast tego druga żółta i w konsekwencji czerwona dla napastnika Celty za symulkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 No i jeszcze Casrmiro powinien wylecieć, ale to już norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziomek123 7 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jakim cudem po ręce Varana miał być karny skoro ręka była poza polem karnym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 (edytowane) Dokładnie. A Ludwes tradycyjnie jakieś halucynacje na temat Casemiro ma. Pokazałbyś nam ten faul na czerwoną kartkę, bo nawet komentatorzy tego nie wiedzą. Edytowane 17 maja 2017 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 (edytowane) No kopniak na wysokości kolana pod własnym polem karnym w momencie, gdy Real dopiero co wraca do obrony, to nie jest wystarczający powód, by w koncu wyrzucić go z boiska? No i chuy mnie obchodzą jacyś komentatorzy, lol Edytowane 17 maja 2017 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 No Kymel nie ma co mówić, ten faul w pierwszej połowie Casemiro to spokojnie mogła być czerwona karta. Wejście z takim impetem od tyłu z uniesiona nogą... no (pipi)a :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Nie no, tam żółta to maks, ale w tej drugiej sytuacji spokojnie mógł mu dać drugą i w końcu poszedłbym spokojniejszy spać. I jakie halucynacje. Halucynacje. Casemiro powinien wylatywac co drugi mecz, no nie da rady go w żaden sposób obronić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jakby to miała być czerwona kartka to Celta kończyłaby mecz w 9. Bez przesady. Każde mocniejsze wejście to teraz będzie czerwona kartka? Naprawdę mocno przesadzacie. Po Ludwesie to się niczego więcej nie spodziewałem. Może swoim fachowym okiem ocenisz sytuację z ostatniego spotkania Barcelony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 (edytowane) Czerwona kartka. I przestań, bo z tego co pamiętam, to narzekałem, że Casemiro powinien wylecieć z Bayernem, później z Barca (no i sorry, ale jesli jestes innego zdania, to nie mamy o czym rozmawiac), a pozniej po faulu takim, po ktorym dzisiaj dostal zolta, na Griezmannie. Edytowane 17 maja 2017 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_PTzfE1ICaQ Legitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Mało czyja twarz powoduje u mnie chęć mordu ale Ramos jest wyjątkiem. No jak ch,uj smiecia nie trawię Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Przeczytałem tak: Mało czyja twarz powoduje u mnie chęć mordu ale Rayos jest wyjątkiem. No jak ch,uj smiecia nie trawię i sie zastanawiam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Ja tylko mam nadzieje ze w koncu casemiro dostanie te czerwona kartke. Martwie sie o zdrowie emocjonalne ludwesa. Moze w koncu wybuchnac i strzelic matke w twarz bez powodu albo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Ramos jest przystojny, świetnie zbudowany, gra genialnie w piłkę, nic dziwnego, że taki brokuł jak ty, kalafior życiowy, nie jest w stanie patrzeć na niego bez agresji. Casemiro genialny w odbiorze, max. żółta mu się należała, Ludwes tradycyjnie już ma halucynacje. Pewnie flaga Katalonii na kiju od szczotki na balkonie już spuszczona do połowy, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 [triggered] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Kochałbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Sergio Ramos jako - Płotka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Casemiro jak Ludwesa prowokuje: Czy ryzykuję za dużo? Nie zmienię swojego sposobu gry. Powiem tyle, że mam 100 meczów w Realu Madryt i nie dostałem żadnej czerwonej kartki. Pozostaję spokojny i dalej gram w mój futbol. Ludzie mogą mówić, co chcą, ale nie dostałem jeszcze żadnej czerwonej kartki w Realu Madryt. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 (edytowane) Szczerze mówiąc... ja też często myślę, że Casemiro powinien już w tym meczu wylecieć. Nie jest to zazwyczaj kwestia jednego faulu, który by był jakoś wyjątkowo skandalicznie nieokartkowany, ale po prostu nagromadzenie fauli, które jakimś cudem nigdy nie przelewa dla sędziego czary. Nie jest zapewne jedynym. Taki Nacho Camacho - zresztą wspaniały defensywny pomocnik, też nie dostał w tym sezonie czerwonej kartki. Nie wiadomo, jak. Nieraz jak gra Atletico, Bilbao, Osasuna... Niektórzy umieją faulować. A propos Camacho... Myślicie, że Malaga to dla Realu formalność i tytuł wygrany? Powiem tak - zespół jest w dobrej formie i pokonał ostatnio m.in. Barcelonę oraz Sevillę. Nie były to bardzo wielkie mecze, ale też wygrane nieprzypadkowe. Grają jak grają - kontry... Jednym z najlepszych strzelców w tym sezonie jest Sandro Ramirez - 14 goli. Był ciekawy z Barcą, świetny z Sevillą, Valencią... Wychowanek Barcelony o dziwo ciągle ma dopiero 21 lat i może nie jest wcale zmarnowanym talentem. Typuję odejście po sezonie do Evertonu, a po dwóch słabych latach do Serie A, gdzie będzie świetnie sobie radzić. Wcześniej - gola przeciwko Realowi, po którym zdejmuje koszulkę, pod spodem ma koszulkę Barcelony, której herb całuje i krzyczy do kamery "mas que un club pliz take me back". Ale może Malaga w ogóle odpuści mecz? UEFAdrid posmaruje, by Sandro nie zagrał, Kameni wbił samobója, a Casemiro nie dostał czerwieni? Kto wie! Nowy trener Malagi oczywiście poprawił wyniki na rewelacyjne, ale, no niemiłe to dla Barcy... no, jest nim Michel. Podobno umowa transferu Isco zawiera informacje, że... Malaga dostanie kasę za mistrzostwo Realu! Ach ten Isco, najlepszy gracz Realu na boisku i przy stoliku! Edytowane 19 maja 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2017 Też uważam, że Real niesprawiedliwie wygrał ligę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Ok, leci mecz. W 92 i 93 roku Real Madryt miał prowadzenie przed ostatnią kolejką, i musiał tylko wygrać z Teneryfą - w obu przypadkach przegrał i tytuł zdobywała Barca. Teneryfa do dziś jest symbolem... tej właśnie sytuacji. Dzisiejsza Teneryfa to: Cytuj Odnośnik do komentarza
ziomek123 7 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Barca przegrywa u siebie, a pieczętuje zwycięstwo ligi Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 (edytowane) Wychowanek Realu podaje piłkę Kroosowi i 1-0. Ale reszta Malagi walczy, ma okazje, jeszcze nie jest tak źle. Edytowane 21 maja 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2017 Ech... To jest dobre podsumowanie tego sezonu Barcelony. Suarez dzisiaj skandalicznie nieskuteczny, Neymar znowu jest w trybie kiwania się ze swoim cieniem (nie umiem się oprzeć wrażeniu, że gdyby czasami był mniej neymarowy to serio bym go lubił), Kareł dobrze, ale ze dwa razy zakręciłem nosem na jego decyzje. Środek znowu sporo strat, obrona wystraszona ( Eibar w 45 minucie powinien już prowadzić 2:0). Niemiec chyba najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi