Opublikowano 21 maja 20177 l Kareł, ty pipi!!!! I jeszcze chińczyk na 0:2 KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 21 maja 20177 l O (pipi) jaki karny :D:D:D I Messi nie strzela D: Edytowane 21 maja 20177 l przez Welna
Opublikowano 21 maja 20177 l Chcieli zademonstrować dlaczego tytuł się im nie należy , bo innego pomysłu nie mam. Chyba ze hajs od pereza xdd
Opublikowano 21 maja 20177 l Nie ma opcji jedyny gość z Malagi który chciał coś ugrać już siedzi na ławce xd
Opublikowano 21 maja 20177 l Wycięli zawodnika Eibaru z kadru żeby oczernić Albę. Honorowo jednak nie wykorzystali jedenastki, nie to co ci inni...
Opublikowano 21 maja 20177 l Casemiro nie dostał czerwa. Ręce opadają od oglądania takiej Barcelony, serio to były idealny przykład tego jak oni grali w tym sezonie w większości spotkań. Punktów dużo, w bezpośrednich pojedynkach z drużynami z Madrytu lepsi (HA,HA!!!) , ale takiego chaosu na boisku nie pamiętam od czasów Rijkaarda, gdzie przez większość spotkania w sumie nie wiedziałeś kto wygra, bo, że bramek padnie sporo, to było pewne. System oparty i skupiony na tym co zrobi ktoś z trójki MSN w starciach z poważnymi zespołami typu Juve średnio się sprawdza. Tak słabej pomocy w Barcelonie nie pamiętam.
Opublikowano 21 maja 20177 l Gdzie twoje berło Gdzie twoja korona Gdzie twoje mistrzostwo ...FC Barcelona
Opublikowano 21 maja 20177 l To jest za mocne xd [+18] https://gfycat.com/FatLivelyGypsymoth xddddddddd co za śmieć jak takim kur.wa nie wstyd, ja yebe
Opublikowano 22 maja 20177 l Gratulacja dla Realu, zasłużone mistrzostwo. Karny na Albie i jego zachowanie to przegięcie pały. Mam nadzieje, ze beknie za to i ze Digne go wygryzie w przyszłym sezonie.
Opublikowano 22 maja 20177 l Kuuuźźźźwa - więcej sędziów, super nowoczesne systemy, tysiące kamer, a ten Alba dalej biega po boisku i odprawia te swoje symulki. :/ Mam nadzieję, że doczeka się jakiejś kary za to.
Opublikowano 22 maja 20177 l Dzięki Barcelonie emocje były aż do ostatniej kolejki. Ostatecznie wygrał Real głównie z 3 powodów: mądrych rotacji składem przez ZZ, szerokiej kadrze i nieprzegrywaniu z ogórami. Sezon pełen emocji, świetnych spotkań i błędów sędziowskich. Oby następny stał na jeszcze wyższym poziomie sportowym a błędów arbitrów było mniej ze względu na testy VAR.