kanabis 22 421 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 No to odnosisz sie do mojego posta o nie wygraniu nic z reprezentacja messiego czy o zlotej pilce dla modrica? Czy po prostu sam nie wiesz o chu.j ci chodzi i piszesz aby pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 1 minutę temu, kanabis napisał: No to odnosisz sie do mojego posta o nie wygraniu nic z reprezentacja messiego czy o zlotej pilce dla modrica? Czy po prostu sam nie wiesz o chu.j ci chodzi i piszesz aby pisac? Odpowiedziałem na temat osiągnięć z reprezentacją, napisałeś, że ból dupy o Modrića jest smieszny ale przecież Messi osiągnąl dokładnie tyle samo z reprezentacją Argentyny (i to przegrywając tylko 1:0 z Niemcami a nie baty jak Chorwacja) więc wytykam to bo to trochę zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 (edytowane) No i Modric wygral lige mistrzow a z tego co pamietam w 2014 roku LM barcelona nie wygrala wiec messi nie wygral kompletnie nic wiec smieszne to jest porownywanie tych dwoch zdarzen. Pilke faktycznie dostal Ronaldo nie messi. No nie wiem moze przeslizgniecie sie do finalu i go przegranie jak ty to nazywasz w obliczu 17 bramek Ronaldo i wygraniu LM (messi 8 odpadniecie w cwiercfinale) znaczylo dla osob ktore znaja sie na pilce napewno lepiej niz ty po prostu wiecej Jeszcze cos? Edytowane 12 grudnia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 No śmieszny jest ten kompleks Messiego, ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 Smieszniejszy jest tylko bol du.py jego fanow po tym jak zasluzenie dostanie nagrode ktos inny niz on. Za kazdym razem tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 6 minut temu, kanabis napisał: Smieszniejszy jest tylko bol du.py jego fanow po tym jak zasluzenie dostanie nagrode ktos inny niz on. Za kazdym razem tak jest. Z tym, że ja o nagrodach nie mówiłem 1 godzinę temu, kanabis napisał: No a ja sie odnosilem o postu ogora nie twojego wiec gdzie tu sens? No a ja się odniosłem do twojego postu o reprezentacji w której Messi osiągnął dokładnie tyle samo co Modrić i więcej niż Cristiano jeśli chodzi o MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: Z tym, że ja o nagrodach nie mówiłem 48 minut temu, _Be_ napisał: No a w 2014 Portugalia nie wyszła z grupy na MŚ, Messi poprowadził Argentyne do finału a i tak Cristiano wygrał złotą piłkę więc o co ci teraz chodzi? Dobra mozliwe ze jestes pod wplywem narkotykow wiec koncze dyskusje. A ja pisalem o osiagnieciach w reprezentacji a nie o osiagnieciach w reprezentacji na mś. No i co teraz? Tak wlasnie wyglada dyskusja z toba. Napisze TYLKO o ms bo wiem ze messi jest w tym aspekcie lepszy niz ronaldo. W razie jak kanabis napisze ze w mistrzostwach europy bylo to a w copa america tamto to ja mu odpisze ze pisalem o mistrzostwach swiata Yes yes yes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 1 minutę temu, kanabis napisał: Dobra mozliwe ze jestes pod wplywem narkotykow wiec koncze dyskusje. No nie mierz wszystkich swoją miarą. Odnosiłem się do osiągnięć z reprezentacją to ty potem zacząłeś walczyć tą złotą piłką jakby kogokolwiek interesowało to kto wygrał, co zresztą starał się uwypuklić ogórek pisząc sarkastycznie o Modriću jako najlepszym piłkarzu. Mi to wszystko jedno kto wygrał, ale nie rozumiem po co od razu zagrywasz kartę reprezentacji jakby ten Luka wygrał MŚ. Rozumiesz? No dobra, to już kończąc temat. Messi > Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 Kabi, a dlaczego tak hejtujesz Messiego? Przecież to znakomity piłkarz, który od początku kariery trzyma bardzo wysoki poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 (edytowane) Ale ja go nie hejtuje wiem jaki to pilkarz tylko strasznie mnie irytuje te pier.dolenie o innych pilkarzach ze a to mial farta, przeslizgnal sie, mial dobre losowanie, ma niska forme pod koniec roku i straszne minimalizowanie ich dokonan a w wypadku messiego wyolbrzymianie typu przeciez wygral puchar krola, strzelil 16 goli z wolnego w 4 lata. No chu,j kogo to obchodzi ja go pamietam ze sie skompromitowal na ostatnich mistrzostwach. Pamietam za kazdym razem jak dostawal pilke Ronaldo byla ta sama spiewka jak to on tylko bramki strzela noge doklada, niezasluzenie ! A teraz real nie pottafi bez niego bramki eibarowi strzelic. To mnie irytuje. Te klapki na oczach fanow messiego ktorzy nie potrafia zniesc ze w danym sezonie mogl byc ktos lepszy od ich kochanego idola. Messi to legenda i nic do niego nie mam. Tak jak wspomnailem irytuje mnie tylko te zadufanie jego fanow i kompletny brak szacunku dla innych pilkarzy kiedy ktos inny smial dostac nagrode nie on. Edytowane 12 grudnia 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Dwa gole Santiego Cazorli i remis Villarreal-Real 2-2 to powrót La Liga po przerwie zimowej. Królewscy mają więc znowu 7 pkt. straty do Barcelony i zdobyli nadal tylko 1/4 tej liczby goli, jaką strzelili w zeszłym sezonie. Po takich meczach jak ten, coraz większą mam bekę z ludzi mówiących: "Real to świetny zespół, tylko napastnika im trzeba, tylko napastnika kupić, poza tym 10 geniuszy!". Czy to naprawdę jest popularna opinia, jak na niektórych stronkach widzę? Nie pierwszy raz, tak naprawdę Benzema był chyba najlepszy w tym wszystkim, ale spoko, w końcu to nie on robił sobie ostatnio zdjęcia z 10 nagrodami dla najlepszego piłkarza świata w 2018 roku. Florentino wydaje się niewzruszony i na razie zakupił tylko 19-letniego Brahima Diaza, kolejnego gracza "na przyszłość". Real to coraz bardziej przyszłościowa ekipa! Najlepsze jest to, że... Barca gra stosunkowo słaby sezon. Dlatego mimo takiej gry, jest te tylko 7 pkt. straty, i wszystko wydaje się możliwe. Ale mam wrażenie, że może dzień dziecka się już skończył. Barca przez długi czas traciła gole w rekordowym jak na siebie tempie, ale w ostatnich 4 meczach zachowała już czyste konto. Jeison Murillo może pomóc defensywie. Valverde mówi o jego transferze z rozczulającą szczerością: "szukaliśmy kogoś doświadczonego, niedrogiego, bo mamy taki kryzys z kontuzjami...". Kolumbijczyk zaiste wypadł ze składu w Valencii i często nie mieścił się nawet na ławce. Ja go pamiętam ze świetnych momentów, ale raczej będzie grać tylko w sytuacjach awaryjnych (ale chyba będzie, bo to jedyny po Pique stoper prawonożny). Klub mający Messiego - być może lepszego niż kiedykolwiek! - a także Dembele i Suareza, chyba moooże być mocny, jeśli zadba o obronę. Messi ma 31 lat i być może nastał czas powygrywać jeszcze trochę więcej - ale w LM z taką grą będzie ciężko. Drugim transferem na zimę trener nazwał rejestrację Moussy Wagué. 20-letni Senegalczyk pokazał się m.in. na Mundialu i wydaje się fascynującym nowym talentem, ale przez pół roku z powodów prawnych grał tylko w rezerwach. Myślę, że powoli do ludzi dociera, że Nelsinho trochę nie spełnił ekscytacji w Barcy, ale Wague to prawdziwa nadzieja na gracza, który połączy defensywną twardość z inteligentnym ustawianiem się i tworzeniem ofensywy. Czekam, aż zagra. Barsa jest też blisko zakupu JESZCZE JEDNEGO stopera (który to, dziesiąty w ciągu 3 lat?), a konkretnie zachwycającego Francję talentu, Jeana-Claira Todibo. Jednak krążą ploty, że Todibo wolałby grać jako pomocnik, i tym będzie się kierował. O tym zawodniku mówi teraz cała Francja - głównie dlatego, że nie ma kontraktu - i myślę, że w styczniu coś usłyszymy. Na razie czeka ich mecz z Getafe, absolutnymi mistrzami antyfutbolu. Getafe rywalizuje zarówno o najmniejszą liczbę straconych, jak i strzelonych goli w lidze. Nikomu nie jest z nimi łatwo. Tymczasem Real czeka na wyglądający łatwo mecz z Realem Sociedad. W wyścigu o tytuł cały czas są Atletico i Sevilla... i właśnie te ekipy zagrają jutro ze sobą w hicie kolejki. To chyba ostatni sezon w Madrycie legendy Atleti, Diego Godina. Odejdzie po sezonie do Interu. Ale i tak nie jest już tak ważny. Rojiblancos bardziej martwią się możliwością odejścia Lucasa Hernandeza. To tylko jeden z piłkarzy, którzy widząc nowy kontrakt Antoine'a Griezmanna zaczęli naciskać na podwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 Zidane pomusz Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Typowy siedemnastolatek doczytałem że choruje na łysienie plackowate przez co nie ma włosów na całym ciele, coś jak Pierluigi Collina Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Dembele Fantastycznie wyglada w ostatnim czasie. Wreszcie pokazuje na co go stac. Alena tez super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Szkoda, że urwał sobie nogę na piłce. Dziwny mecz, niby pełna kontrola, zabawa z piłką i ośmieszanie rywali, ale i tak musiał wejść karzeł i wyjaśnić. Gdyby w piłce nożnej obrońcy nie musieliby się ścigać z napastnikami, to lubiłbym Pique ciut bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Co za mecz wczoraj na Mestalla Rewanż ćwierćfinału Pucharu Króla, w pierwszym spotkaniu 1-0 dla Getafe, w rewanżu Getafe znowu strzela pierwsze bramkę i w tej sytuacji Valencia potrzebuje 3 bramek do awansu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Coś się musiało mu stać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Wyglada na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Fiesta w Barcelonie Od poczatku Karny barcelony Slupek Sevilli Karny Sevilli obroniony ..... Az po koncowke i kombinacje przy bramce Messiego na 6:1 Swietny mecz Barcelony Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 No piękna remontada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 Radość kareła po tej bramce, jakby dostał klocki lego pod choinkę (zagrał dobre spotkanie, ale to co przestrzelił bolałaby każdego)+mina Jaspera po bramce na 5:1 były sponsorem tego meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Cudownie dzisiaj gra Barcelona. Jak zwykle "zmiennik" Alby jest kluczowy dla wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Jak przegrają z Valencią 1:7 to pogadamy. Na razie to jest luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2019 Mogliby się przynajmniej zrównać z Bayernem dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi