Opublikowano 14 stycznia 20241 r Nawet fantycy z przeglądu sportowego nic nie wrzucili. Albo juz oiom, albo tylko płaczą za kanapą
Opublikowano 14 stycznia 20241 r no ok, nieśmiało miałem nadzieję na brameczkę Lewego, żeby świat nie miał pożywki, ale już wystarczy i teraz jazda po 4:1
Opublikowano 14 stycznia 20241 r 2 godziny temu, Tokar napisał: To niezłe złomowanie Xavi powoli się chyba od stołeczka odkleja. Barça director Deco: “Questions about Xavi make no sense. Xavi has full confidence from all of us”. “This defeat doesn’t change our plans”. Xavi: “I keep trusting the project and I keep trusting myself. We will keep going”. Barça director Deco: “The reality is that in this moment we are not able to sign players”, told Movistar. wspaniała przyszłość przed tym klubem Edytowane 14 stycznia 20241 r przez krzysiek923
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Obejrzałem sobie skrót i niestety Barca to obecnie słaby żart. Najpierw barany nie umieją w pułapkę ofsajdową i Vini na luzie zostawia ich w tyle, potem robią dokładnie to samo tylko że biegnie już dwóch szybkich królewskich - Rodrygo i zamykający Vini, którego 3 obrońców nie umiała upilnować, ani przeciąć podania. Lewy nie nadąża za akcjami, zostaje przed polem karnym albo zbiega na skrzydło, nosz kurwa, typ jest 35 letnim napastnikiem - niech będzie na wysokości 11 metra i niech robi to co umie. Nie stanie się magicznie szybki i gibki. Generalnie "duma katalonii" to spanikowani ludzie w obronie, przy ostatnim golu Vini, Jude (który nawet piłki nie dotknął) i Rodrygo rozklepali trzema podaniami 8 (ośmiu) zawodników Barcy w polu karnym, oczywiście kołek-ciołek Kounde z asystą.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Ale jak to, Ania mówiła że Bachata strzeli 2 gole i wygrają 3:1 Najważniejsze, że po meczu wszyscy potwierdzili, że Xavi jest nie do ruszenia oraz że nie mają pieniędzy na transfery.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Nigdy nie byłem jakimś mega kibicem Barcy, teraz głownie śledzę dla Robercika, no ale upadek takiej marki to kiepska wiadomość dla europejskiej piłki. Ciekawe czy jak wygrzebią się z dołka finansowego to zaczną magicznie grać lepiej, czy będą w stanie kogoś porządnego przekonać do transferu... Xavi pedał, zawsze wolałem Deco!
Opublikowano 15 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Shankor napisał: upadek takiej marki to kiepska wiadomość dla europejskiej piłki dlaczego? nie ma próżni, nie ma barcelony jest city, nikt nie jest na topie wiecznie
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Osobiście wolę mieć 15 supermocnych ekip w europejskiej piłce, niż 7.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r 7 minut temu, Shankor napisał: Osobiście wolę mieć 15 supermocnych ekip w europejskiej piłce, niż 7. no ale barcelona nią zwyczajnie nie jest i to nie jest tak samo kiepska wiadomość dla eropejskiej piłki jak to, że obecnie taką drużyną nie jest na przykład everton
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Nie jestem pewny czy rozumiesz o co mi chodzi. Ilość klubów na najwyższym poziomie się zmniejsza i mnie to nie cieszy. Lubię oglądać starcia równych sobie tytanów, a nie jak mocny bije słabego. Z ligi angielskiej to szkoda mi osobiście Manchester United, długo im kibicowałem, a teraz to kibel. I też, moim zdaniem oczywiście, ze szkodą dla kibiców.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r oczywista oczywistość, że im więcej DOBRZE GRAJĄCYCH drużyn tym lepiej, tylko słabo grający Milan, United czy Barcelona to problem dla fanów tych klubów, a dla kibica postronnego lub kibica innego klubu równie dobrze może to być pnąca się dopiero na szczyt marka i jest to nawet ciekawsze. po prostu wychowaliśmy się w czasach, kiedy to te drużyny były na topie. United są teraz słabi, ale dla mnie równie dobrze na ich miejsce może w tej chwili wskoczyć inna angielska ekipa, każdy kiedyś zaczynał
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Ależ El Derbi Madrileño ponownie dostarczyły. Tylko tym razem z dobrym zakończeniem
Opublikowano 27 stycznia 20241 r Xavi Hernández has decided to LEAVE Barça at the end of the season It’s over between Barça and Xavi. More to follow.
Opublikowano 27 stycznia 20241 r "Mundo Deportivo" wrzuciło może pół godziny temu artykuł, że Xavi zostaje mdr. Co za dzień w Hiszpanii, ileż zwrotów akcji. Ciekawe co z Lewandowskim, koleś ewidentnie od miesięcy nie sugeruje poprawy i chyba się naprawdę skończył, a kontrakt ogromny.
Opublikowano 27 stycznia 20241 r Dzisiaj po raz po raz pierwszy od 60 lat Barcelona straciła u siebie 5 goli, dobry dzień na odejście. Szkoda jedynie, że nie od razu.