KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Ależ ta nowa Barca ma siłę na początku sezonu. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia kurde ale chodza, już 5-0 Yamal co zrobił przy ostatniej bramce... Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Młodzież się bawi, gole wpadają. Taki widok cieszy. Póki co 7:0 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Najwyższe zwycięstwo Barcy od roku 2016, aż się potężny Bayern Flicka przypomina :). Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Real gra u siebie i po pierwszej połowie zero oddanych strzałów na bramkę, drama rośnie. EDIT: Kurde nie no, coś musiałem źle popatrzyć, ewidentnie mieli strzały, i to nawet celne, męki są trochę i narzekanko już leci w sieci, ale mieli strzały na pewno, ktoś coś źle wkleił w necie. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Dobra, to co teraz myslicie po meczu Realu bo bylo ciekawie? Cytuj
ddreamer 4 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września super był ten mecz Barcy, widać zabawę na boisku Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września To jak dobry jest Yamal jest poje'bane. Koleś po prostu napędza mecz, nie wiem czy ktokolwiek teraz w Europie aż tak szura z piłką po boisku jak on, tak trudny do zatrzymania. Chyba tylko kilku największych w historii wyczyniało takie rzeczy w jakkolwiek porównywalnym wieku. Wliczając reprezentację, Yamal wygrał bodaj 16 meczów z rzędu czy jakoś tak, zaliczył też sporo goli i asyst w tym czasie. Show również przekłada się więc na wyniki. Zapas też jakiś jest, jeśli chodzi o skuteczność, Barcelona mogła w pozostałych meczach zdobyć więcej goli. Oczywiście to że Raphinha i Olmo wymiatają, Kounde chyba stabilizuje się jako najlepszy prawy obrońca na świecie, to też ciekawe oznaki. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Barcelona potwierdziła oficjalnie, że Bernala czeka rok rehabilitacji. Tragicznie zerwany kwiat, który właśnie zdawał się rozkwitać....... Jedyna nadzieja dla Barcy, że każdy będzie grać jak Valladolid i nawet grając jako środkowy pomocnik Olmo będzie miał okazji jak na hat-tricka, a Casado nie będzie musiał nigdy odbierać piłki nikomu, chyba że po dobroci. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września jaki judasz xd gdyby benzema nie grał tak na niego w realu tylko myślał o sobie... ok, ktoś powie, że szczery, ale przecież zawsze można powiedzieć "nie chcę wybierać" i nikt cię nie zabije Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września CR może być szczerym i nie lizać dupy wszystkim dookoła, to jest tylko jego opinia. Podejrzewam, że większość by tak odpowiedziała - a z drugiej strony to są całkowicie inni zawodnicy. Porównywać prime Benzemę i Mbappe to jak porównywać Neymara i Suareza. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września no nie wiem, widać zależy od człowieka, ja bym tak wieloletniego kumpla z szatni, któremu boiskowo sporo zawdzięczam nie zawstydził w ten sposób, bo tak jak wspomniałem wystraczyło powiedzieć "pomidor" i nic by się nie stało, nie trzeba wyrażać zdania na każdy temat publicznie Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/nowe-wiesci-ws-olmo-koszmar-dla-barcelony/250450 I już Olmo się zepsuło... Świetny piłkarz, ale z kryształu, Robben nowej generacji... Szkoda, bo taka Barca jak ta Flicka to fenomen do oglądania, same ręce się składają do oklasków. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września 17 goli w 5 meczach wygląda bardzo ładnie i Olmo był częścią tej układanki w ataku. 26 lat na liczniku i ciało nie nadąża za obciążeniem. Dzisiejszy futbol w pigułce. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Ten Mbappe to straszny tryhard, zabawnie się to ogląda. Skill widać potężny jak zawsze, ale kurde koleś wszystko marnuje mimo że wszyscy się starają by akumolował te bramki. Mecz warty dla walorów komicznych. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Nie mogło być lepszej puenty niż tak dosłownie NACIĄGANY karny żeby Mbappe przy przesądzonym meczu w doliczonym czasie sobie jednak karniaka strzelił. Nawet obrońca się tak bardzo starał żeby koleś sobie coś jednak strzelił lol. Koleś kompletnie jest fanem Cristiano Ronaldo hehe, ale też nie da się zaprzeczyć widząc ten mecz, że jest kapitalnym piłkarzem, nie żebym zaprzeczał. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Lewy za to więcej brameczek i wszystkie z pola. Pan piłkarz. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Szkoda tylko, że Lewy wysypuje się w połowie sezonu. Start zawsze miał dobry. Ter Stegen Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ale radosny futbol. Pazerność Barcy w tym sezonie mi się podoba, jest ogień, dopóki będzie kim grać, bo z tymi kontuzjami to się robi niebezpiecznie. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Szkoda tego zmarnowanego karnego Lewego bo byłby hattrick, a tak to dupa. Ale podanie Yamala przy ostatniej bramce to jebane arcydzieło Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Niesamowity to był mecz, ale non stop leciały akrobatyki. I to bez Olmo, de Jonga, Gaviego, o Bernalu nie mówię nawet bo kaput, Araujo, Christensen Wielu z tych kolesi z La Masii wygląda mi jak automatycznie generowani i mi się mylą, ale w sumie też tak łatwo przychodzą do jedenastki że zaiste jak regeny hehe. Tylko Garcia nie, bo w wieku 23 lat już przeszedł na etap mocnych zakoli i brody hehe. Kurna, wszyscy ci piłkarze dzisiaj byli na boisku dla jednej ekipy. A kontuzjowani podstawowi Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Młode chłopaki z Hiszpanii, wychowani w tej samej kulturze i mający europejskie korzenie są podobni do siebie? Szok A poważnie, to zobaczymy jak długo to potrwa. Napływ afrykańskich inżynierów już odbił się na np. Francji i Anglii. Czy to dobrze czy źle - nie mnie oceniać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi