ogqozo 6 551 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Ja nie mogę, forum zawsze o jednym. Powiedziałbym że kiedyś Xavi, Messi, Iniesta, Puyol, Pique, Busquets, Pedro, Guardiola itp. też reprezentowali świętą białą rasę, ale nie wyglądali wszyscy jabky próbowali być jednym typem, ot dość zabawne bo teraz co mecz się pojawia ze dwóch nowych graczy Barcy z akademii i ciężko mi się czasem orientować kto to właściwie jest. Podejrzewam że w tym momencie w La Masii jest co najmniej kilku Pedro Rodriguezów i wszyscy tak wyglądają. (Poniżej ten najbardziej obecnie hype'owany, bodaj 16-letni teraz pomocnik Pedro Rodriguez. Nie jestem pewien który z nich dokładnie to Pedro Rodriguez) TYMCZASEM Ter Stegen wypada na resztę sezonu, niesamowity jest ten klub. Żarty piszą się same - teraz Barcelona może pewnie wystawić niezłą jedenastkę kontuzjowanych. W tym młodym sezonie zagrało już 23 piłkarzy, a jeszcze nie pojawili się w ogóle de Jong, Gavi czy Araujo. W LM kilka minut dostał Ansu Fati, który ma jeszcze wiele lat ogromnego kontraktu, ależ to jest tragedia. Fati grał czasami w Brighton i absolutnie nie wyglądał, jakby mógł grać na poziomie Premier League. Nie wiem, co on robi w pierwszym składzie Barcy, powinien nawet za darmo dostać wypożyczenie do jakiegoś klubu na poziomie może Europa League, może drugiej ligi, bo do Barcelony na tem moment jest bardzo daleko. Na swój sposób to, że zdobył 4 gole dla Brighton, nawet będąc aż tak cienki, przypomina o jego wyjątkowym talencie, koleś ma nadal niesamowity dryg do strzelania goli. Ale w tym tempie nigdy go nie zaznamy. Na razie oczekuje się, że za ok. miesiąc ma wrócić wielu zawodników - de Jong, Fermin Lopez, Olmo, Gavi, a Araujo niby jakoś niedługo potem. Ciekawe ile się połamie do tego czasu. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Internety pchają Szczęsnego do Barcy, a że to teraz wielka moc, to już i do prezesa doszło, szanse pewnie jakieś są, pod uwagę wszak Barca musi brać co do zasady tylko emerytów, a z nich najlepszy jest Wojciech. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Już widzę jak Szczęsny po tym jak powiedział, że chce mieć spokój idzie grać pod taką ogromną presją. Z drugiej strony byłoby ładne zwieńczenie kariery, no i kasa nie śmierdzi. A co teraz robi De Gea? nvm, gra w Fiorentinie. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września De Gea normalnie gra mecze we Fiorentinie lol, świetny występ dzisiaj z Lazio. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września W dniu 23.09.2024 o 20:05, KrYcHu_89 napisał(a): Internety pchają Szczęsnego do Barcy, a że to teraz wielka moc, to już i do prezesa doszło, szanse pewnie jakieś są, pod uwagę wszak Barca musi brać co do zasady tylko emerytów, a z nich najlepszy jest Wojciech. Chyba dobrze się zestarzało:) Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Fani Barcelony absolutnie nienawidzą Penii (z Villarrealem jakoś nie kojarzę większych problemów, ale podobno jest najgorszy na świecie...), więc kto wie co jest możliwe. Bo niestety, ale jak czytam o tej kontuzji, to nie ma co zakładać, że Ter Stegen kiedykolwiek wróci na najwyższy poziom fizycznie. Spore szanse, że nie. Dzisiaj Julian Alvarez już na ławeczce. W ostatnim meczu tak już próbował szukać gry, że grał właściwie jak byśmy się spodziewali po Gallagherze, latał głównie po lewej flance walczał. Bajer jest taki, że to nie jest jego najmocniejsza strona, choć przynajmniej miał nieco kontaktu z grą. Dziś zamiast niego w jedenastce 21-letni syn trenera, ałć. Nie żeby to coś dało, bo Atletico wygląda jeszcze bardziej padacznie. Gallagher szybko stał się ulubieńcem całego stadionu, Le Normand chyba zachowuje poziom topowego stopera kraju, za to Sorloth budzi mieszane opinie, szału nie ma ale nie jest aż tak nędznie jak z Julianem. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Ja wiem, to dopiero 7 kolejka, ale to i tak niesamowite, że nasz staruszek dał radę być jeszcze na 1 miejscu strzelców. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Alvarez wszedł i strzelił zwycięskiego gola mdr. Inna sprawa, że Atletico powinno przegrać ten mecz tak z 1:5, bo okazji to oni praktycznie nie mieli. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Jeden z lepszych w historii kanału. Spoiler kula mocy do ryja i zajechać polskiego tragarza 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września I Kylian swietnie zaczyna podazac sciezka Hazarda. Wylecial na dzisiejszy mecz z Atletico i kontuzja na prawie miesiac Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W dniu 27.09.2024 o 14:52, Bartg napisał(a): Jeden z lepszych w historii kanału. Ukryj zawartość kula mocy do ryja i zajechać polskiego tragarza Yamal latający po fajki też dobry. No i Krycha za Rodriego, dlaczego wcześniej na to nie wpadłem? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 22 minutes ago, ginn said: Yamal latający po fajki też dobry. Najmłodszy u cyganów wodę nosił Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Szczęsny był widziany na lotnisku w Barcelonie, podobno siedział przy oknie . Na potwierdzenie, że to nie sobowtór, faja w ręku xD Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Widzę, że nikt nie komentuje tego co się działo podczas Atletico vs. Real. W podsumowaniu: w stronę Courtoisa poleciały m.in zapalniczka i worek z gównem (!). Mecz wstrzymany na 20 minut i remis 1:1. Atletico i ich kibice po raz kolejny udowadniają, że są najgorszym sortem na świecie. Żenada, wstyd, no dramat. Jeśli nie będzie kary od ligii i UEFA, to dopiero się zacznie. Powinni odjąć im punkty, zamknąć trybuny lub wykluczyć z LM. Nosz kurwa, ile można pobłażać zwierzętom? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dopiero zobaczyłem, że się skończyło 1-1 lol. Sporo przegapiłem. Zapowiadało się na typową mordownię Atletico-Real i wymęczone 1-0. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Dwoch Polakow w pierwszym skladzie FC Barcelony? Kiedy bylismy gowniakami latajacymi za pilka za blokiem, taki tekst byl bardziej surrealistyczny niz to ze w roku 2000 nastapi koniec świata. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Robin Le Normand ostro zarobił w tej końcówce. Okazuje się, że miał krwiaka podoponowego. Brzmi strasznie - ludzie po czymś takim zazwyczaj nie są tacy sami, często tracą zdolność samodzielnoego życia, a nawet umierają. Ale według ostatnich donosów dziennikarzy, w tym przypadku powinno nie być poważniejszych efektów na resztę życia. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Mam wrażenie, że 2 razy w tygodniu piszę o jakiejś horror-kontuzji znanego piłkarza z topu. Podczas meczu Realu, bolesne było nawet jakby ktoś nie patrzył na ekran, bo krzyk Carvajala był przejmujący i chyba każdemu przeszły ciarki już od tego. Przerażające 10 minut zanim go zniesiono, transmisja meczu wypełniona przez ten czas obrazami i dźwiękami strasznego bólu. Jezu. Zobaczymy jak diagnoza, różnie bywało... ale wiesz, że jest źle, jak wszyscy tuż po zobaczeniu tego piszą komentarze, że Carvajal może już nie wrócić do grania w piłkę. Na razie będzie radość jeśli powiedzą że wróci za rok. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października No ja zasnelem w drugiej polowie meczu i tego nie widzialem ani nie slyszalem a Carvajal to moj ulubiony obronca Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Robercik już z hattrickiem. Ależ nakurwia te brameczki od początku sezonu. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Maszyna! Wystarczyło usadzić Ankę na pizdzie i wszystko wróciło do normy. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Niech się pochwali ile dla Polski szczelił za kadencji Jerzego Brzęczka. 1 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października 9 minut temu, bartiz napisał(a): Maszyna! Wystarczyło usadzić Ankę na pizdzie i wszystko wróciło do normy. Starczyło zmienić trenera. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi