Bartg 5 553 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Czezny xD No krotka to była kariera w Barcelonie Cytuj
krzysiek923 1 743 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia jak teraz real nie wpierdoli 4 bramek i szczezny nie zawali meczu to nie wierzę w futbol Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Pena dobry w chooj xD, ale będzie mecz Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Wojtek już był zmęczony, 3 mecze z rzędu, a kiedy przerwa na fajeczkę xD. Doliczą +16 minut? Cytuj
lukas_k96 334 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Gwałt Barcelony niesamowity, szkoda tylko, że Szczęsny jak zwykle musiał coś odwalić... Bez sensu czerwona kartka, która pewnie znowu posadzi go na ławce. Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Oprócz mister big game, absolutnego turbokozaka sezonu Raphiny to Mbappe dzisiaj zdecydowanie najjaśniejszy punkt spotkania, po stronie Realu bez konkurencji. Najbardziej mnie ucieszył jednak kolejny po męsku wykonany karniaczek Lewego i 11 gol w karierze wbity Realowi <3. Wojtuś :*, ale w Copa del Rey pogra o 2 puchar . Wielka, radosna, piękna Barca, może tracą punkty ostatnio z wieśniakami, ale 9:2 z Realem i tych wyników w LM z przypadku się nie robi. Nie ma nic piękniejszego niż mocno kilka razy wpierdolić Realowi i Bayernowi w 1 sezonie. Cytuj
Sven Froost 496 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia (edytowane) Kurwa, blant do tego meczu byl dobrym pomyslem EDIT: Edytowane 12 stycznia przez Sven Froost Cytuj
Shankor 1 662 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Obejrzałem sobie skrót superpucharu. Szczęsny się ośmieszył, a najlepsze jest to, że teraz nie będzie mógł wystąpić w Pucharze Króla, bo nowe przepisy stanowią, że zawieszenie jest na wszystkie rozgrywki. Kontrolowali mecz 5:1, a ten baran włączył sobie tryb turbozjeba, osłabił zespół na resztę meczu, gol i tak padł, no porażka na całej linii. Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia 13 minut temu, Shankor napisał(a): Obejrzałem sobie skrót superpucharu. Szczęsny się ośmieszył, a najlepsze jest to, że teraz nie będzie mógł wystąpić w Pucharze Króla, bo nowe przepisy stanowią, że zawieszenie jest na wszystkie rozgrywki. Kontrolowali mecz 5:1, a ten baran włączył sobie tryb turbozjeba, osłabił zespół na resztę meczu, gol i tak padł, no porażka na całej linii. Ponoć jednak nie, Laporta załatwi przepisy, dla Realu i Barcy zawsze są inne, no coś Ty :D. ahh ta młodzeńcza krew https://www.facebook.com/reel/1129899455508175 Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Ale celebracje to piękne były, ojciec Cubarsiego wpadł i się wczuwał lol. Miło że taki pucharek jednak jest, bo można wygrać trofuem poprzez dosłowne wygranie danego wieczoru Clasico (trzeci raz z rzędu superpuchar to Real-Barca, i pewnie nie ostatni). Wątpię, by jakikolwiek inny mecz tak celebrowali. Cytuj
Sven Froost 496 Opublikowano środa o 19:48 Opublikowano środa o 19:48 (edytowane) . Edytowane środa o 19:49 przez Sven Froost Cytuj
krzysiek923 1 743 Opublikowano czwartek o 22:25 Opublikowano czwartek o 22:25 najbardziej to z tych dwóch zawalonych przez asenacio goli (pierwszy na spółkę, no ale mógł zablokować) może cieszyć się ancelotti, bo teraz wyszło na jego i może powiedzieć "no, właśnie dlatego nie grał z barceloną i w sumie to nie mamy obrońców i to dlatego, potrzebujemy transferów" xd Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano sobota o 20:16 Opublikowano sobota o 20:16 Żul Kunde od jakiegoś czasu w formie mutant. Ogólnie patrząc na to że to jebany terminator i gra dosłownie wszystko, często na światowym poziomie to te 50 mln za niego to deal życia Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano sobota o 20:53 Opublikowano sobota o 20:53 Atletico przegrało, Barca przed szansą na odróbkę w Lidze, ale po 1 połowie to zanosi się na ciężki bój z murem chińskim stworzonym przez Getafe. --- No i fajrant, taktyka Flicka nie jest na małe kluby. Cytuj
Figaro 8 358 Opublikowano sobota o 20:54 Opublikowano sobota o 20:54 bramkarz puścił szmatę? :janusz: Cytuj
szewczun 9 Opublikowano niedziela o 07:53 Opublikowano niedziela o 07:53 Spokojnie, paralitycy ze stolicy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa, bo mogą dziś umoczyć z Las Palmas. W tym sezonie są do tego zdolni. Jeśli jednak zwyciężą, to trzeba powiedzieć, że aby z +9 punktów wylądować na -7 punktów, to trzeba się postarać. Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano niedziela o 11:27 Opublikowano niedziela o 11:27 Nie mam danych o formie fizycznej piłkarzy, jakie ma Flick, więc nie przesądzam, ale rozwalenie w ciągu tygodnia Realu w Arabii, potem wystawienie podstawowej jedenastki na pucharek w środę by wygrać 5-1, a potem remis w lidze na naprawdę trudnym terenie - to mocno pachnie chęciami Flicka, by być jednym z trenerów, który będzie gadał o "trofeach", zamiast po prostu walczyć w lidze lol. "Tak, ale wygrałem trzy TROFEA, jak mogą mnie zwalniać, jestem uzależniony od wygrywania TROFEÓW". No ale dobra, z Getafe nikomu się nie gra łatwo, w ich meczach padają max 3 gole i to bardzo rzadko. Może taki mecz musiał się trafić. Jeszcze jeden... Nie wiem, czemu mnie to rusza w ogóle. Barca jakby wydaje się za dobra, żeby nie wygrywać niczego lol. Kounde niby najlepszy na świecie, prawda. Stoperzy też. Pedri niby najlepszy pomocnik świata, Gavi idol. Yamal najlepszy na świecie, Raphinha też, Lewandowski najwięcej goli na świecie. 2 punkty w ostatnich 4 meczach... no jakoś mało jak na taką ekipę, nie wiem, jak oni to robią. Sytuacji z Olmo dalej nie rozumiem, liga coś tam walczy i się odwołuje, w razie udanego odwołania to za kilka miesięcy... cofną im wszystkie punkty teraz zdobyte z Olmo? Pewnie nie... W każdym razie, przy tej formie Olmo, jakiejś wielkiej różnicy to nie robi. Cytuj
KrYcHu_89 2 454 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Trofea już są (na razie to najmniej ważne, Real się przepchnął w Pucharze Króla, więc będzie pewnie zaraz 3cie El Clasico w sezonie, o 13:00 losowanie 1/4 ) ale sytuacja ligowa jest mierna, co tutaj dużo mówić Natomiast w LM wygląda to dużo lepiej, a gorzej dla Realu, który wciąż walczy o awans do baraży Cytuj
Shankor 1 662 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Stało się to, co dzieje się co roku - Robercik przestał strzelać (no chyba że ktoś liczy karne). Od paru sezonów początek ligowych starć idzie mu świetnie, a potem brakuje pary na drugą część rozgrywek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi