Pavlis 12 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Puchar Króla może i nie, ale przełamanie hegemoni Barcy, już tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tak się właśnie kończą mecze, gdy Barcelonie sędzia nie pomaga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie wiem, czy Żose jest geniuszem, ale na pewno szybko uczy się na błędach. Jeżeli tendencja się utrzyma, to w rewanżowym półfinale będzie 5-0 dla Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autobus to w pierwszej połowie Real zaparkował a i owszem. ALE NA CAŁYM BOISKU. Łącznie z ławkami rezerwowych i oczami Pepa który wytrzeszczu mało co nie dostał, patrząc na wp.ier.dol jaki dostawała barsa. Gdyby szczęście sprzyjało to by pogrom był. W sumie gdyby Ronaldo nie był do czasu dogrywki zaj.ebany mułem, to by był pogrom. A Di Maria po raz milionowy udowadnia, że jest wart każdych pieniędzy, co on gra, to poezja. A szybkość na przykładzie alvesa będącego o jakieś 15 metrów bliżej do piłki a dobiegającego zaraz za Di Marią - brak słów No i Carvalho i jego wślizgi O_o A żeby nie było, że jestem zaślepiony zupełnie to podobała mi się gra Pinto, Barca ma dobrych dwóch karłów w bramce, tego Pinto to w sumie nawet trochę szanuję, bo nie kłapie ozorem na lewo i prawo, pewnie dlatego, że nikt nie wie kim on jest, to nikt go nie słucha. Alves też zapi.erdalał jak mały robocik, ale to on tak zawsze, tyle, że nie kopał dziś po trybunach (a komentarz Trzeciaka, że mu się rzadko zdarza by tak piłka mu nad bramkę poszła - żart roku, wiem, nawet pomimo, że miał na myśli jego wolne). Dobra koniec wywodu, nie chce mi się pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Oran, trochę się asekurujesz w swojej wypowiedzi. Barca nie tylko nie potrafiła stworzyć sytuacji bramkowej przez umiejętnie grający REAL ale też przez strategie mou: ruszajcie się non stop. Real w tym meczu był lepszy bez dwóch zdań, zobaczymy co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
przypot 11 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Oran, trochę się asekurujesz w swojej wypowiedzi. Barca nie tylko nie potrafiła stworzyć sytuacji bramkowej przez umiejętnie grający REAL ale też przez strategie mou: stańcie, a wszystko inne stanie. Taki opis jest dość absurdalny, bo to chyba ostatnia rzecz, jaką można powiedzieć o Królewskich w tym meczu: że stali. No, można jeszcze wspomnieć, że mieli czarne koszulki itp. Gdzie ta "strategia"? Czy mówimy o nieustannym pressingu, megaszybkim przesuwaniu całych formacji w przód lub tył, czy przyspieszeniu, jakie w akcjach ofensywnych osiągali Ronaldo czy Di Maria albo paradach Casillasa (albo próbie połamania nóg Villi) - powiedzieć, że Real stanął, to gadać o jakimś innym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autobus to w pierwszej połowie Real zaparkował a i owszem. Gdyby szczęście sprzyjało to by pogrom był. W sumie gdyby Ronaldo nie był do czasu dogrywki zaj.ebany mułem, to by był pogrom. Gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. Można powiedzieć to samo w drugą stronę.Chyba za bardzo się podnieciłeś. Jeśli Barcelona odpadnie z Realem w LM dopiero uwierzę w te wszystkie słowa o geniuszach.Jest szansa,że zagram Puyol,więc tak łatwo już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Oran, trochę się asekurujesz w swojej wypowiedzi. Barca nie tylko nie potrafiła stworzyć sytuacji bramkowej przez umiejętnie grający REAL ale też przez strategie mou: stańcie, a wszystko inne stanie. Taki opis jest dość absurdalny, bo to chyba ostatnia rzecz, jaką można powiedzieć o Królewskich w tym meczu: że stali. No, można jeszcze wspomnieć, że mieli czarne koszulki itp. Gdzie ta "strategia"? Czy mówimy o nieustannym pressingu, megaszybkim przesuwaniu całych formacji w przód lub tył, czy przyspieszeniu, jakie w akcjach ofensywnych osiągali Ronaldo czy Di Maria albo paradach Casillasa (albo próbie połamania nóg Villi) - powiedzieć, że Real stanął, to gadać o jakimś innym meczu. No pewnie. Nie pamiętam kiedy to wyklikałem wczoraj . Real wczoraj był non stop na nogach, masakrując Barcę przy każdej próbie przebicia się. Nie widzę tej drużyny w starciu LM. Mourinho jak zwykle wyczekał, przebadał, znalazł sposób. Styl może się nie podobać, ale przynajmniej wygrali. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Puchar-wywalczony-przez-Real-pod-kolami,wid,13340539,wiadomosc.html hahaha, jaki fail Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Oran, trochu przesadzasz z tym zachwytem nad Di Marią, bo chłopak ma za gorącą głowę i parę razy nieźle wtopił. Prawi nic oprócz szybkości nie pokazał. Ronaldo... uch... dostał dobrą piłkę, a tak nie istniał przez cały mecz, tracił łatwo, był zupełnie niewidoczny(ok, zmaścił jeszcze jedną świetną piłkę). Najlepsi byli obrońcy Realu, grali perfekt. Pogrom? Ile tych stuprocentowych akcji miał Real? 2-3? Ja wiem, że to święto dla kibiców Realu, ale prawda jest taka, że mecz wygrali minimalnie i chyba tylko jasnowidz mógł przewidzieć po drugiej, połowie kto podniesie puchar. Szacunek za pracę jaką wykonał Jose, ale, czy ktoś szczerze nie wierzył, że on tam w końcu zrobi mocną ekipę zdolną pokonać każdą inną drużynę? Facet by pewnie wprowadził polską drużynę do LM :potter: Jakoś mnie tak zabolał ten mecz, wybaczcie zatem ten tekst, ale niech się (starzy) fani Realu cieszą z sukcesu odniesionego w stylu na który pluli jeszcze jakiś czas temu (TO jest frustracja Ore ). Śniło mi się, że Barca doprowadziła do drugiej (!) dogrywki, którą rozegrano w ...Nowym Jorku, gdzie wszyscy polecieli helikopterami edit. Czekam na LM, teraz dopiero będzie ciekawie! Ok, pewnie zaś się będą wszyscy wykłócać o kartki, faule itd, ale uj z tym, to mecz Barcy z Realem! Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Oran jak zwykle się podniecił i wychwala innych jakby byli geniuszami na miarę Messiego. Di Maria zagrał dla mnie średnie spotkanie...nic oprócz akcji bramkowej i kilku dobrych interwencji w obronie nie pokazał(a zapomniałem o tej sytuacji z 90 minuty jak oddał groźny strzał pod poprzeczkę ) . Ronaldo to samo.... Dryblingi jak zwykle mu nie wychodziły,ale dzięki swojej szybkości potrafił stworzyć zagrożenie pod bramką Blaugrany. Szkoda tylko,że co miał dogodną sytuację to ją elegancko pieprzył. No ale ważne ,że zrehabilitowali się w tej 102 minucie i dali ten upragniony puchar króla Oby Mou wystawił teraz w meczu z Valencią drugi garnitur,żeby reszta mogła sobie odpocząć. W drugiej połowie Real zdecydowanie spuścił z tonu,widać było brak sił. Muszą je Królewscy szybko zregenerować na mecz z LM,bo inaczej będzie krucho. PS. A Pinto to średni bramkarz moim zdaniem. Strasznie nerwowy wczoraj był. Co wybijał piłkę to miałem wrażenie ,że zaraz się wyj.ebie albo poda do zawodnika Realu. Przy bramce myślę,że też mógł się lepiej zachować,wydawało mi się,że nie był to jakiś trudny strzał do obrony. Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pinto to leszcz imo, zresztą prze lata uczył się od Valdeza. Sam mecz całkiem spoko, choć i tak wiało nudą, liczyłem na karne bo nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem te kluby strzelające jedenastki. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=NE0mLmjSvXA Jak nagle ozdrowiał po podniesieniu plusik dla Alvaro No i dla Ramosa Messi prawie na drugiej połowie boiska wylądował :potter: Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Codename 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Moj klub ma nowego sponsora! Do boju Getafe! Jeszcze o nas uslyszycie! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=g4Bfv674_fk Kolejny kur.wa symulant w Barcelonie Godny następca Raula Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=g4Bfv674_fk Kolejny kur.wa symulant w Barcelonie Kolejny? To kto jest jeszcze oprócz niego? I trochę Busquetsa (nie widziałem żeby symulował kiedyś ale Szpaku mówił wczoraj)? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak wy uważacie, że nominalnie ofensywny skrzydłowy grający na lewej obronie w momencie kopania piłki przez barce (a marcelo schodził wtedy lekko do środka) i po przechwycie będący już na tejże ofensywnej pozycji to jest nic, to (pipi)a nie wiem. Wiadomo, że Carvalho i Pepe to chyba najlepsi zawodnicy Realu w tym meczu. Nie licząc Casillasa. Ronaldo tak jak mówiłem, do dogrywki nie istniał, z(pipi)ał jedną setkę (bo to dla takiego zawodnika = 100 setka) i drugą też, ale był na spalonym, więc i tak ch.uj by z tego było. Patent z podnoszeniem Villi z ziemi to nie wyszedł od tej dwójki Ramos i Carvalho, na pewno im to Mou kazał robić, potem widać było jak Arbeloa to próbował zrobić jeszcze. Najlepsza była dogrywka, zmęczony Real a trzymał pressing, jak oni to robili? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=g4Bfv674_fk Kolejny kur.wa symulant w Barcelonie Kolejny? To kto jest jeszcze oprócz niego? I trochę Busquetsa (nie widziałem żeby symulował kiedyś ale Szpaku mówił wczoraj)? :potter: Trochę ...ekhem...nie rób se jaj. Kto jeszcze? Alves,Pedro czy nawet Messi... I żeby nie było nie twierdzę,że w Realu nie ma symulantów bo są jak Di Maria czy oczywiście Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L3_ocUYu244 to juz klasyk przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Busquets to jest kawał buraka, na cholerę on takie szopki odwala <_< Sytuacja z Villą była bardzo moim zdaniem jednoznaczna, piłkarz Realu zachował się chamsko stając mu na łydkę, a teatrzyk, to chyba każdy profesjonalny piłkarz w takiej sytuaji odwala (ok. Puyol nie ). To czy go bolało, czy nie, to chyba jest najmniej istotna sprawa. Sytuacja z Mascherano z kolei, też jest jednoznaczna, czyli. chciał być jak Sergio. Ogólnie pierwszy raz coś takiego widziałem w jego wykonaniu. Alves symulantem? To jest podlec boiskowy, kopacz łydek, ale symulant raczej nie, on raczej zawsze udaje, ze nie faulował, a nie że był faulowany. Messi? Też miewa wredny charakterek, ale wymuszanie a'la Ronaldo to u niego rzadko spotykane. Np. wystarczy obczaić wczorajsze dryblingi, gdzie w niemal każdej sytuacji był faulowany, ale jakoś nie spieszyło mu się do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie dziwne, że mu się nie spieszy do ziemi, jak całe życie praktycznie brodą o nią haczy. <hejter> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Skoro o ziemi mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Rozwalony czy nie, ale zawsze żal, że to nie koła autobusu FCB Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ramos jaki kaleka ;D. Szkoda, że pucharu świata nikt nie upuścił pod koła w czasie fety, bo sądząc po filmach nagrywanych na dachu autobusu to niejeden tam już walczył z grawitacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi