MYSZa7 8 920 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Busquets to jest kawał buraka, na cholerę on takie szopki odwala <_< Sytuacja z Villą była bardzo moim zdaniem jednoznaczna, piłkarz Realu zachował się chamsko stając mu na łydkę, a teatrzyk, to chyba każdy profesjonalny piłkarz w takiej sytuaji odwala (ok. Puyol nie ). To czy go bolało, czy nie, to chyba jest najmniej istotna sprawa. Sytuacja z Mascherano z kolei, też jest jednoznaczna, czyli. chciał być jak Sergio. Ogólnie pierwszy raz coś takiego widziałem w jego wykonaniu. Alves symulantem? To jest podlec boiskowy, kopacz łydek, ale symulant raczej nie, on raczej zawsze udaje, ze nie faulował, a nie że był faulowany. Messi? Też miewa wredny charakterek, ale wymuszanie a'la Ronaldo to u niego rzadko spotykane. Np. wystarczy obczaić wczorajsze dryblingi, gdzie w niemal każdej sytuacji był faulowany, ale jakoś nie spieszyło mu się do ziemi. Oj uwierz mi pajgi ,że Alves potrafi czasami taki teatrzyk odwalić,że głowa mała. Może się z tym nie spotkałeś,ale ja kilka razy widziałem,gdy płakał z byle powodu Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (ok. Puyol nie ) fake http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuengsM&feature=player_embedded Cytuj
Gość Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (ok. Puyol nie ) fake http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuengsM&feature=player_embedded no tak w powietrze trafił Musicie się lepiej postarać Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 (ok. Puyol nie ) fake http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuengsM&feature=player_embedded no tak w powietrze trafił Musicie się lepiej postarać No już miał wstawać ale nagle się zczaił że może dostać tego wolnego :potter: Chyba tylko Xavi nie nurkuje w Barcelonie Cytuj
Gość Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Ale on nie nurkował, a to tarzanie się Tarzana po ziemii, sprawa kontrowersyjna, bo strzał w kostkę jednak był. Znajdź więcej dowodów na Puyola, to pogadamy Nie wiem skąd ta wrażliwość na symulacje w Barce, nie wiem co o tym ma świadczyć? Ilość karnych? Chyba nie. Kartki? No jak się utrzymuje drużyna przy piłce przez ponad 70% na mecz, to chyba nie dziwne, że są faulowani? Ktoś prowadzi statystyki symulowania fauli przez zawodników FCB? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Jutro o 18.00 Valencia z Realem. Oby Nietoperzom udało się ograć "Królewskich". Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 oby nie,Rozi nie spodziewałem się znaleźć w tobie wroga Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Niestety,ale wszystko wskazuje na Valencje: -niezagrożone 2 miejsce Realu (liga już się dla nich skończyła) -dwumecz z Barceloną w LM (oszczędzanie najlepszych zawodników) -zdobycie w środę pucharu króla ("świętowanie" ) ale chciałbym się mylić Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 (edytowane) Valencia dość gładko zwyciężała w ostatnich meczach. Nie zapominajmy o wygranej 5:0 nad Villarealem. Myślę, że jutro Soldado, Mata i spółka zatrzymają 3 punkty na Mestalla. Oby. Edytowane 22 kwietnia 2011 przez Rozi Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Potwierdzam, sprawdzone info. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Pff i tak mam wyje.bane na ligę więc Valencia może sobie wygrać to spotkanie. Choć nie zdziwię się jak skończy się jak z Athleticiem,Real grając praktycznie drugim składem gładko pojechał Basków. Mimo wszystko Valencia to przeciwnik z wyższej półki Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Może dwóch młodzianów wyjdzie w "pierwszym", było by pięknie Liga tak naprawdę już Real nie obchodzi, ale 3 pkt nigdy nie są złe. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Ale mecz, Valencii się nie chcę, Realowi się nie spieszy. Nuda gdy napisałem to co powyżej - GOL Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Valencia dość gładko zwyciężała w ostatnich meczach. Nie zapominajmy o wygranej 5:0 nad Villarealem. Myślę, że jutro Soldado, Mata i spółka zatrzymają 3 punkty na Mestalla. Oby. może być ciężko Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 (edytowane) Powalczyli Nietoperze nie ma co ...przynajmniej w tej pierwszej połowie Cieszy debiut Nacho w pierwszym składzie Realu Edytowane 23 kwietnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 ja pier.dole xDDD Gdyby nie te 2 bramy, które były maksymalnymi farfoclami z dupy mogłoby to sie inaczej potoczyć, ale ch.uj juz tera. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Nie dziwne, w końcu dzień jest, to nietoperze jeszcze śpią. Ja pie.rdole rezerwowy skład praktycznie i taki pogrom xD Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 No Valencia już może nie wychodzić na drugą połowę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Po pierwszej połowie jestem zawiedziony grą Valencii. Dwie zmaszczone sytuacje Hernandeza i straty bramek z głupich błędów. Gdyby został odgwizdany karny dla Nietoperzów, być może mecz potoczyłby się inaczej. Zauważyłem też masowy wzrost śmiertelnych kontuzji zawodników z Madrytu. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Trzeba przyznac ze Real jest naprawde w swietnej formie na koniec sezonu. Druga sprawa jest ,że Walencja gra straszny piach Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Po pierwszej połowie jestem zawiedziony grą Valencii. Dwie zmaszczone sytuacje Hernandeza i straty bramek z głupich błędów. Gdyby został odgwizdany karny dla Nietoperzów, być może mecz potoczyłby się inaczej. Zauważyłem też masowy wzrost śmiertelnych kontuzji zawodników z Madrytu. Co masz na myśli? ;> Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Umieranie po błahych faulach. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Alba za Mathieu i będzie 4-4, wierzę w to. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi