Ader 383 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 Tak,bo tak napisała Marca Prędzej go Roman do czelsi sprowadzi niż kun zagra w realu. Informacje o sprzedaży Aguero do Realu pojawiają się już chyba od 2009 i na razie ciągle nie widzę by Kun nosił koszulkę Realu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 (edytowane) Ja byłem zdziwiony widząc te statystyki szczególnie patrząc jaki piach gra Atleti. Kun skończy myślę albo w Interze albo Chelsea Edytowane 24 maja 2011 przez MYSZa7 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 maja 2011 Opublikowano 24 maja 2011 Jeśli liczymy Superpuchar Europy, to 27! Aguero miał bardzo dobrą drugą połówkę sezonu. Tyle że Karim Benzema też. Wiem, że jest tendencja, by lekceważyć każdego, kto gra dobrze w lidze hiszpańskiej, dopóki nie wygra Ligi Mistrzów albo nie strzeli gola Barcelonie, ale... Aguero też większymi osiągnięciami się nie może pochwalić. Benzema przynajmniej strzelał w LM, ba - miał najwyższy spośród wszystkich wynik goli na 90 minut (1,45 - dla porównania Messi 1,03, Gomez 1,18... może jakiś anonim z 1-2 golami miał lepszy, ale nie przypominam sobie). Miał bardzo dobrą drugą połówkę sezonu. Podsumowując, czy Aguero jest lepszy od Benzemy? MOŻE. A może nie. Iloma napastnikami gra Real? Jednym. Czy to rozsądne wydawać 45 mln euro? NIE. Czy Real to zrobi? Nie zdziwiłbym się. 1 Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Barca nawet terminarz ustawiła sobie Pierwszy mecz GD na SB Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Drugi mecz że tak powiem jest bardziej strategiczny. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Od dawna nie było pierwszego meczu GD na SB ....ostatni o ile dobrze pamiętam był w sezonie 2006/2007 kiedy Real zdobył mistrzostwo. Mi się taki terminarz podoba,choć jest okres w którym Real bodajże w przeciągu miesiąca zmierzy się z Valencią,Barceloną i później z Sevillą...ale jestem dobrej myśli Edytowane 6 lipca 2011 przez MYSZa7 Cytuj
Ore 188 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Drugi mecz że tak powiem jest bardziej strategiczny. Że jak? W kontekście dwóch spotkań w przeciągu tygodnia może i tak, ale w sezonie - wątpię. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Po co Barcy Fabregas za wielkie pieniądze,jak będzie grzał ławę? http://www.youtube.com/watch?v=fjGE8RTbnwI Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Spoko Ader mam nadzieję że Pepe zagwarantuje Thiago którymś wejsciem dalszy rozwój kariery w jakiejś Maladze :potter: 1 5 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Już dzisiaj Real-Barca! Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 (edytowane) Rany..dzieki Murzyn, byłbym przegapił, jakos mi wyleciało z głowy... takie spotkania zawsze sa elektryzujące, emocję są tak geste , że zapewne piłkarzom trudno jest nwet oddychac...miejmy nadzieję, ze oprócz obowiązkowej bijatyko ;-) będzie i dobry futbol! Edytowane 14 sierpnia 2011 przez Orson Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Real u siebie wygra. Minimalnie ale wygra <chowa szklaną kule> Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Superpuchary zazwyczaj są mało prestiżowe, traktowane jako ostatni sparing. Terminarz to oddaje. Wielu piłkarzy dopiero wczoraj wróciło ze zgrupowań kadry, za tydzień rusza liga, a tu jeszcze dwa mecze do zagrania w międzyczasie. No ale... Real-Barca. Ostatnie spotkania były pod wieloma względami szalenie emocjonujące. Patrząc na mecz Włochy-Hiszpania odnoszę wrażenie, że zawodnicy przygotowują się mentalnie do spotkania od jakiegoś czasu i na otwarcie sezonu dostaniemy coś naprawdę porządnego. Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Real lepiej sobie radził w okresie przygotowawczym, dokonał kilku istotnych wzmocnień, będzie piekielnie trudno. Z drugiej strony dla obu ekip to pierwszy poważny mecz w ostatnich miesiącach, nowi piłkarze pewnie się nie pojawią na boisku (no chyba, że na zmianę), a to co zobaczymy, to obaj trenerzy mają obcykane, Gurardiola dostosuje taktykę do formy i pewnie wstrzyma ofensywne zapędy bocznych obrońców. Stawiam na 3:1 i oby to było 3:1 dla Barcelony. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Superpuchary zazwyczaj są mało prestiżowe, traktowane jako ostatni sparing. Terminarz to oddaje. Wielu piłkarzy dopiero wczoraj wróciło ze zgrupowań kadry, za tydzień rusza liga, a tu jeszcze dwa mecze do zagrania w międzyczasie. No ale... Real-Barca. Ostatnie spotkania były pod wieloma względami szalenie emocjonujące. Patrząc na mecz Włochy-Hiszpania odnoszę wrażenie, że zawodnicy przygotowują się mentalnie do spotkania od jakiegoś czasu i na otwarcie sezonu dostaniemy coś naprawdę porządnego. taa, ale jak tacy rywale stają na przeciw siebie to zawsze lecą iskry.... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 khedira co za .... co on robi jeszcze w tym klubie? Iker tez sie nie popisal... zal Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 ja (pipi)e znow khedira :ph34r: ten gosc to jakies wunder waffe Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 NUKLEARNI ZAWODNICY REALU nie dają rady Barcelonie. nuklearny zawodnik, kur.wa co za typ xd Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Ten Real to jednak niebywałe ogóry. Farfocel do szatni, Benzema tradycyjnie drewniany - serce się raduje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Beka z Realu, Messi 1,5m wzrostu kładzie bez problemu 3 zawodników odbijając się od nich. Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Barca BEZ FORMY, ledwo zipie, messiego zauważyłem dopiero w 30 minucie (10 minut się spóźniłem na mecz i myślałem, że go z jakiegoś powodu nie wystawili), pół składu przewraca się o własne nogi, no i prowadzą 2:1 z Realem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi