KOŁD 1 093 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) XD ale zaje.biste :D Ale faza pod koniec niezła Edytowane 17 sierpnia 2011 przez Codename Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 No niestety,karygodne zachowanie, a Mourinho to już zupełnie nowy poziom chamstwa i bezczelności w świecie trenerów. 2 2 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 ojejku, ojejku można było się pośmiać. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Szczerze powiem,że dość już mam tych spotkań pomiędzy Realem a Barceloną. To już się naprawdę niezdrowe robi. Przecież brakuje tego,żeby oni się tam pozabijali na tym boisku -_- Do momentu głupiego faulu Marcelo hmm mecz był naprawdę świetny,no ale skończyło się jak się skończyło. Gratulacje mimo wszystko dla Barcelony i oby czas do następnych Gran Derbi płynął jak najwolniej... Edytowane 17 sierpnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj
przypot 11 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Super jak gość z jakiegoś za(pipi)a Polski,który wielokrotnie się popisywał IQ bliskim zera wymieszanym z totalnie zaściankowymi poglądami i słomą wystającą z butów mówi o nowym szczycie chamstwa :rofl2: Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 No niestety,karygodne zachowanie, a Mourinho to już zupełnie nowy poziom chamstwa i bezczelności w świecie trenerów. Oj jezu straszne naprawdę. Dobrze,że go nie zabił :rofl2: Chamstwem to było to zachowanie Scolariego...a nie to co zrobił Mou. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 HAHA NIE PRZEGRAŁEM (pipi)A!! No i jeszcze raz xdddd http://www.youtube.com/watch?v=uUgOuzWvDfE Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Mecz sportowo stał na wysokim poziomie. Lecz to co od(pipi)ał Marcelo i Murinho to jakieś nieporozumienie jest. Powinni im wlepić jakieś ładne kilkutygodniowe zawieszenia i może by się ogarnęli trochę. Aha. Nie jestem fanem Barcy. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=waHNSE4GFak&feature=player_embeddedp 2 1 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Generalnie bardzo lubię Mourinho, ale buta i arogancja tego kolesia naprawdę momentami potrafią przekroczyć poziomem nawet jego trenerski warsztat. Nie widziałem konferencji prasowej, ciekawe, czy znowu zwalał winę na sędziego. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Może on po prostu takim burakiem się urodził? I to nie jest żadna gra, działanie pod publiczkę. :ph34r: Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 On raczej taki nie jest. Każdy zapytany piłkarz i współpracownik mówi o tym, że to miły, serdeczny człowiek, traktujący wszystkich w klubie jak rodzinę, ciężko pracujący, ale też wiedzący, że najważniejsze są dzieci, żona i Bóg. No cóż, na boisku jest inny. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 jak dla mnie mecz roku, wszystko w nim było na niespotykanym poziomie, wliczając poziom piłkarski i chamstwa. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Za(pipi)isty mecz, już po pierwszej połowie wiedziełem, że w drugiek krew się poleje. + Dodał MODERATOR Syf wyzbierany, jeden kolega złapał zakaz forumowy na tydzień. Ogarnijcie się trochę, bo szydzicie z zachowania Jose, a sami walicie się po mordach sucharami Edytowane 18 sierpnia 2011 przez Stona Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Ciekawe czy posypią się wyroki XD Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Generalnie bardzo lubię Mourinho, ale buta i arogancja tego kolesia naprawdę momentami potrafią przekroczyć poziomem nawet jego trenerski warsztat. Nie widziałem konferencji prasowej, ciekawe, czy znowu zwalał winę na sędziego. http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=35471 Mistrz 2 Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Brak jakiejkolwiek klasy u tego typa. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Za(pipi)istość nie do opisania Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Uwielbiam Jose, ten gość jest autentycznie genialny. „Czy włożyłem palec w oko Tito Vilanovy? Nie znam żadnego Pito Vilanovy.” „Pepe i Marcelo zbyt ekscytują się w wielkich meczach? Zagrali znakomite zawody, resztę pozostawiam sędziom.” Chyba już wiemy na czym ma polegać praca sędziego w meczach Barcy z Realem według Jose, czyli jak w spotkaniu jest choćby jedna sytuacja(jak w przedostatnim meczu) która mogła, ale nie została odgwizdana na korzyść Realu, to mamy złych sędziów i szopki na konferencjach (pomijając to, że odwrotnych decyzji było o kilka więcej), za to, jak Jose nie ma się do czego doczepić (a właściwie może dziękować, że dopiero w końcówce Real znowu zagrał w 10 i miał szansę nie przegrywać tak długo) to nagle oddaje losy meczu w ręce tych gości do których zawsze ma pretensje Pewnie wchodząc na odpowiednią stronę znowu dowiemy, się, że jest podatny grunt, który łyka takie teksty święcie przekonany, że Mou ma 100% i Barca znowu wszystkich oszukała. Teraz jest "Drugie sezony? Zawsze powtarzałem, że dotychczas, dotychczas w drugim sezonie moje ekipy były zawsze lepsze. Być może tak będzie z resztą, być może nie. Ten drugi rok zaczęliśmy od siedmiu meczów ze słabszymi rywalami, ale w tych dwóch ostatnich pokazaliśmy, że dotychczas jesteśmy lepsi niż rok temu. Jednak trzeba poczekać na to czy wygramy więcej, czy mniej" rok temu było coś w stylu "dajcie mi dwa lata, a wygram wszystko". Serio uwielbiam go edit. za kilka tygodni zobaczymy w końcu Barce w odpowiedniej dyspozycji edit. Shagohad- uściślijmy, Real był zdecydowanie lepszą drużyną w pierwszym meczu(postawa Valdesa i Benzemy zaważyły na końcowym wyniku), w drugim był zdecydowanie gorszą drużyną (i gdyby nie Iker, to wynik by to też odzwierciedlał). Były momenty, gdy Barca się gubiła i Madryt przyciskał, ale w pierwszym meczu bywało i tak, że to Real się gubił. Edytowane 18 sierpnia 2011 przez Gość Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Real potrzebuje napastnika typu Drogba, Eto'o i bedzie po wszystkim. Realowi puchar przegral Benzema na Bernabeu. Swoja droga, ze w obu meczach Real byl zdecydowanie lepsza druzyna. Zostalo 10 dni okienka. Moze jeszcze raz siegnac do portfela ? Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Uwielbiam Jose, ten gość jest autentycznie genialny. „Czy włożyłem palec w oko Tito Vilanovy? Nie znam żadnego Pito Vilanovy.” „Pepe i Marcelo zbyt ekscytują się w wielkich meczach? Zagrali znakomite zawody, resztę pozostawiam sędziom.” Chyba już wiemy na czym ma polegać praca sędziego w meczach Barcy z Realem według Jose, czyli jak w spotkaniu jest choćby jedna sytuacja(jak w przedostatnim meczu) która mogła, ale nie została odgwizdana na korzyść Realu, to mamy złych sędziów i szopki na konferencjach (pomijając to, że odwrotnych decyzji było o kilka więcej), za to, jak Jose nie ma się do czego doczepić (a właściwie może dziękować, że dopiero w końcówce Real znowu zagrał w 10 i miał szansę nie przegrywać tak długo) to nagle oddaje losy meczu w ręce tych gości do których zawsze ma pretensje Pewnie wchodząc na odpowiednią stronę znowu dowiemy, się, że jest podatny grunt, który łyka takie teksty święcie przekonany, że Mou ma 100% i Barca znowu wszystkich oszukała. Teraz jest "Drugie sezony? Zawsze powtarzałem, że dotychczas, dotychczas w drugim sezonie moje ekipy były zawsze lepsze. Być może tak będzie z resztą, być może nie. Ten drugi rok zaczęliśmy od siedmiu meczów ze słabszymi rywalami, ale w tych dwóch ostatnich pokazaliśmy, że dotychczas jesteśmy lepsi niż rok temu. Jednak trzeba poczekać na to czy wygramy więcej, czy mniej" rok temu było coś w stylu "dajcie mi dwa lata, a wygram wszystko". Serio uwielbiam go edit. za kilka tygodni zobaczymy w końcu Barce w odpowiedniej dyspozycji edit. Shagohad- uściślijmy, Real był zdecydowanie lepszą drużyną w pierwszym meczu(postawa Valdesa i Benzemy zaważyły na końcowym wyniku), w drugim był zdecydowanie gorszą drużyną (i gdyby nie Iker, to wynik by to też odzwierciedlał). Były momenty, gdy Barca się gubiła i Madryt przyciskał, ale w pierwszym meczu bywało i tak, że to Real się gubił. Lol co ty pier.dolisz Barca wiele lepiej nie da rady zagrać tak samo Real Pierwszy mecz ze wskazaniem na Real wczorajszy wyrównany z tym że macie Messiego Swoją drogą czy ty aby nie przerzuciłeś się z kibicowania Valencii na Barce? :potter: Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Mourinho to jednak idiota. Rozumiem że nerwy itd, ale skoro ten puchar był tak mało ważny to po cholerę te zachowanie do Messiego i Pito Tito Co do meczu, dobry. Messi nie przestaje zadziwiać. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 wow, Meesi ma przyśpieszeni jak bolid Ferrari! A beznema to tagiczny koleś, powinien poprosic Frankowskiego choby o poradę jak sie ustawiac i jak nie marnowac akcji,,,przecież nawet druiego gola strzeliłfartem niezwykłym bo z dobitki - za pierwszym razem z 5 metrów trafił w środek, w Valdesa! Aha...klub, który nazywa siebie "Królewskimi" nie powinien zatrudniac piłkarzy jak Pepe czy Marcelo. Obydwaj powinni zagrac w reprezentacji narodowej "głupoty i chamstwa' 2 Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Tak, Codename, kibicowałem Valencii... Nie poczekaj, to był sen... :ph34r: Ja widziałem lepiej grającą Barce, mieliśmy więcej okazji do strzelenia gola, a Real sporo atakował, ale kończyło się to co najwyżej odbiorem piłki przed polem karnym lub biciem na pałę, byle leciało w stronę bramki. Zakładam, że Real też nie jest w optymalnej formie i będzie grał lepiej. Barca na 100% jeszcze jest w stanie z siebie wykrzesać sporo więcej. Powrót Puyola i ciut więcej spokoju w defensywie (. Cesc zagrał kilka minut, zaprezentował się w nich bardzo dobrze, a to piłkarz który ma nieco inną charakterystykę niż Xavi i Iniesta i może dać kilka nowych zagrań w repertuarze Barcy. Aklimatyzacja nie jest problemem, bo on ma w genach ten system gry. Kwestia formy. Sanchez z kolei ma problemy z tym systemem, co było widać w pierwszym meczu, ale co trzeba obiektywnie stwierdzić, jest piłkarsko wyżej od Pedro i to też było widać w pierwszym meczu (taki Pedro 2.0). Jeżeli jeszcze Messi, Xavi i Villa ustabilizują formę, to dojdą dodatkowe atuty, których wczoraj zabrakło ( tzn. płynność gry). Edytowane 18 sierpnia 2011 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi