Opublikowano 18 stycznia 201213 l Posiadanie piłki 27 % - 73 % na korzyść Barcelony, nie jest to przypadkiem jakiś rekord w GD za kadencji Guardioli?
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Dobre też było, -"Pomimo spalonego,ostry wślizg Ramosa,tak dla pewności" -"taa,szkoda,że nie miał pistoletu byłby pewny na 100%" Pepe nie powiniem grać już w piłkę,kawał h.uja! Jego gra skupiała się tylko na zrobieniu krzywdy przeciwnikowi,nawet nie potrafił celnie podać,a z takich debilizmów to zapamiętałem ostre wejście nogą na wysokości głowy ("Pepe - Jackie Chan"),symulkę,że dostał w ryj i nadepnięcie na rękę. Edytowane 19 stycznia 201213 l przez seb.maz
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Co ten real jest mega slaby ;x pepe dzisiaj za ten teatr powinien z miejsca dostac oskara, a za te deptanko karzelka powinien umrzec.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Altintop jednak na obronę się nie nadaje. Pepe jako rzeźnik powrócił. Pinto z(pipi)ał przy bramce Ronaldo. Real ze swojej największej broni jaką była gra głową zrobił z tego największą wadę. Dobra symulka Pepe przy starciu z Fabregasem. Niczego sobie także symulka Messiego z Coentrao. Messi oprócz świetnej asysty do Abidala mało widoczny. Dzięki skupieniu uwagi Realu na Messim swój kunszt pokazywał często Iniesta. Altintop pozytywnie zaskoczył jeśli chodzi o grę w ofensywie. To kilka faktów przeze mnie przytoczonych. z dzisiejszego spotkania. Edytowane 18 stycznia 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 stycznia 201213 l he,he, wnoszę żeby Barca w rewanżu zagrała na 20% , bo 40% to jednak za dużo. Oczywiście to już 5 mecz z rzędu w którym Barca jest krzywdzona przez sędziego, bo Real nie powinien kończyć tego meczu w komplecie (Pepe mistrz, jak zwykle nie zawiódł). Jak grała Krystyna,bo gola strzelił(dzięki Pinto i zrobił pozę "jestem bogiem,"), ale pierwsze 3/4 meczu oglądałem na mega wolnym łączu (tzn. slajdy mi się zmieniały co minutę) i nie mogę ocenić(gole i kontrowersyjne sytuacje widziałem, bo powtarzali po 10 razy)? edit ktoś jeszcze wierzy, że Real to drużyna twardzieli? Pepe, Calejjon... Edytowane 18 stycznia 201213 l przez Gość
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Jak wygladalo posiadanie pilki ? 23-77 ? Przeciez takiego wyniku, to chyba na wewnetrznych sparingach Barcelona vs Barcelona B nie ma ;x
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Rooney na swoim Twitterze napisał: "Pepe, co za idiota" Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up. Kolejny wpis : Haha. That goal serves pepe right.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l Dopóki Di Maria nie zagra przeciwko Barcelonie to nie ma szans,żeby Real ugrał cokolwiek z Katalończykami.
Opublikowano 18 stycznia 201213 l wspolczuje kibicom Realu...te mecze zrobily sie mega nudne dzis zamiast ogladac mecz to prowadzilismy ciezkie rozkminy o nalesnikach...odrywaly nas tylko gole i jakies przepychanki
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Ja tylko napiszę, że mam nadzieję, iż ten pier.dolony frajer pepe zostanie zawieszony na kilkanaście meczów, albo zamknięty do zakładu psychiatrycznego. Czekam też, aż jakiś jego obrońca tutaj wpadnie i zacznie go usprawiedliwiać.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter: Edytowane 19 stycznia 201213 l przez Codename
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Jeszcze musiał zerkna i sie upewnic gdzie ma trafic Pepe po 20 minutach nie powinno byc na boisku. Idiota. Naprawde szkoda mi tego Realu, maja za(pipi)ista pakiede ale niestety przytrafiło im sie grac w erze Barcelony. Z drugiej strony jestem zadowolony bo co Derby to wygrywam duza kase u buka
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Jakbym mial kibicowac temu smiesznemu klubowy ze stolicy hiszpanii to byloby my chyba wstyd. CF Frustraci Madryt.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Chicał się poczuć jak Busquets lub Alvis Edytowane 19 stycznia 201213 l przez Codename
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Meczu nie oglądałem, bo wolałem sobie film na tefałenie obejrzec, ale statystyka 27-73 jest z dupy wzięta, bo co to za problem przez połowę meczu podawac na własnej połowie. Co do Pepe to sumując jego dotychczasowe wybryki powinien dostac w końcu dożywotnią dyskfalifikację z uprawiania jakiegokolwiek sportu.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Ależ zagranie Busquetsa. Ciekawe czy Oezil nadal leży jeszcze w tej trawie: http://www.youtube.com/watch?v=qe5ObZyCGNQ
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Lepiej sobie zobacz co nielubiany Cristiano robił z Alvisem :potter:
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Jako że od zawsze byłem fanem Realu jest mi wstyd za to co robią z messim.Niedługo to go pobiją przed meczem. To sie nazywa frustracja i nieporadność. Pepe bym wogóle wywalił ze składu, nic nie potrafi oprócz dostawania kartek. Hollywood czeka. Real jest bardzo dobry i skład ma potencjał (bez Pipe) no ale z Barcą raczej każdy zespół na świecie miałby problem.
Opublikowano 19 stycznia 201213 l Ale ten pepe jest poje.busem. Pomijam fakt że każdy w realu to frajer (poza Ikerem i Xabim Alonso). No ale tego pipe powinni zamknąć w zamkniętym zakładzie z codename :potter: Dożywotnio go wiadomo nie zdyskwalifikują ale powinien zostać zawieszony do końca sezonu. To już nie pierwszy wybryk tego półmózga. Najbardziej jednak przypadła mi do gustu wypowiedź Toma Huddlestonea: "Chciałbym zobaczyć tych kilku tak zwanych twardzieli w starciu z Paulem Scholesem lub Stevenem Gerrardem" - stwierdził pomocnik Tottenhamu Hotspur.