Opublikowano 25 stycznia 201213 l No i (pipi) moja przepowiednia się nie sprawdziła BO SĘDZIA (pipi). CO ZA FARSA
Opublikowano 25 stycznia 201213 l lol i nie uznana prawidlowa brama xD ile za sędziów musieli dac dzis Messi juz kosi równo z ziemia Pepe. Zapewne i tak go sedzia nie wywali .... Edytowane 25 stycznia 201213 l przez szpic
Opublikowano 25 stycznia 201213 l (pipi), żal mi tego Realu. Tak szczerze. Niech na takie mecze biorą sędziów z Anglii albo Niemiec. Nie będzie pedlskiego ściemniania ;/ Edytowane 25 stycznia 201213 l przez Stona
Opublikowano 25 stycznia 201213 l szpic, to był cesc... No sędzia oszukał Real dając im szansę gry w drugiej połowie w 11
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Już nie miaucz. Tak jak Diara powinien dostać 2 żółtą, tak Real powinien przegrywać 2-1,a nie 2-0.
Opublikowano 25 stycznia 201213 l (pipi), zorientowali się "Już widzę te wpisy w internecie na temat Alvisa, Alvesa, Alvesza, ale już zamknijmy ten temat, mówmy tak, jak mówią w Brazylii."
Opublikowano 25 stycznia 201213 l 2-2 !!!!!!!!! A nie, zapomniałem że Real ma zawsze -1 od sędziego XD 2-1 ahahahahha, jaki cyrk XD No (pipi), mi by było wstyd spojrzeć rano w lustro jak bym taki teatr odpierdalał. Edytowane 25 stycznia 201213 l przez Stona
Opublikowano 25 stycznia 201213 l 2-2 !!!!!!!!! A nie, zapomniałem że Real ma zawsze -1 od sędziego XD 2-1 ahahahahha, jaki cyrk XD No (pipi), mi by było wstyd spojrzeć rano w lustro jak bym taki teatr odpierdalał. a Wy narzekacie na polskich sedziów 2-2 xD
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Kolejna rewelacja, Pepe Brazylijczykiem. edyta: no jednak ja zje/bałem, zapomniałem że to farbowany portugalczyk Edytowane 25 stycznia 201213 l przez Tokar
Opublikowano 25 stycznia 201213 l karnego nie było? bo mi shaczyło Edytowane 25 stycznia 201213 l przez Gość
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Nie rozumiem Realu, gonia wynik, trzeba ludzi a Ci kretyni sami siebie oslabiaja.. A no tak, po meczu zwali sie na sedziego, ze ich ukaral i wygrac nie pozwolil..
Opublikowano 25 stycznia 201213 l ten sedzia to zart xD Alves ponad minute turla sie po bramce i nie dodaje czasu...
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Te, aleterkonto, idź na forum n+ z takimi sucharami. (edyta. To ofkoz do tego tam alterkonta nad szpicem) Kolejne Gran Derbi skaleczone przez beznadziejne sędziowanie. Albo ktoś coś z tym w końcu zrobi albo kiedyś nie wytrzymam i roz(pipi)ię Hiszpanię w drobny mak. Edytowane 25 stycznia 201213 l przez Stona
Opublikowano 25 stycznia 201213 l Nie rozumiem Realu, gonia wynik, trzeba ludzi a Ci kretyni sami siebie oslabiaja.. A no tak, po meczu zwali sie na sedziego, ze ich ukaral i wygrac nie pozwolil.. gdyby nie to, ze ramos wczesniej za duzo szalal to ta zolta za ten faul to byloby lekkie przegiecie