MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie bbroncie tego typa, po tym wideo doskonale widac, co uczynil - dla mnei moglby juz w ogole nei grac, nie trawilem go nie trawie i trawic na boisku nie bede. Nie dziwię się,że go nie trawisz.W końcu nie dał pograć twojemu ulubieńcowi w pierwszym meczu Realu z The Reds W drugim meczu niestety Pepe był zagubiony. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) Jak dotad dobry meczyk.Real cisnie mocno i gra wysoko presingiem i to przynioslo prowadzenie.Barca jednak szybko sie pozbierala i Henry pokaral ich jak nalezy Ooooo i juz 1-2 Puyol po rzucie wolnym Bedzie sie dzialo. http://www.justin.tv/luchoquirozzzz/popout link do meczu Edytowane 2 Maja 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Zapowiada się świetne widowisko,wielkie emocje od pierwszych minut Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) 1-3 miodzio :] Az lzej na sercu. Po pierwszej polowie az zal Realu sie robi.Pogubili sie chlopcy.Nie pierwszy raz bramkarz ratuje im tylki bo juz winno byc o dwa trzy gole wiecej. Coz teraz tylko barca niech gra swoje i bedzie jak byc musi 2-5 ...pozamiatane Edytowane 2 Maja 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ale roz(pipi).......fuera ['] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nie wiem jaki będzie końcowy wynik(5-2 dla barcy jak to piszę),ale mecz już się skończył dla Realu.Barca zamiata piłkarzami realu okrutnie,na każdym kroku trójka Messi,Iniesta i Xavi ośmiesza graczy realu i gdyby nie zabawy graczy Barcy,mogłoby być nawet 6 czy 7 goli dla barcy już w tytm, momencie.Real poza Robbenem nie ma klasowych graczy w ataku(Raul?trochę leciwy już jest i zbyt wolny.Higuain?please...Huntelar?n/c) i nie ma czym straszyć.Zresztą nawet gdyby Real miał klasowych napastników,to nie miał by im kto piłek podawać bo pomoc tez nie jest najwyższych lotów. 6-2 dla Barcy na Camp Nou! MUAHAHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) To juz nawet nie jest przegrana to pogrom 2-6 Sen Realu trwal bardzo krotko.I wymowny obrazek opuszczajacych kibicow przed koncem spotkania. Edytowane 2 Maja 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Geez upokorzenie to mało powiedziane....aha od Igły pewnie lepszy jest bozian... Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Sprawa mistrzowstwa wyglada na to ze jest rozstrzygnieta 100 bramek w tym sezonie barca juz nastrzelala.Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Xavi - Iniesta - Messi. Nie mam pytań, oni grają futbol z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ader, oni grali na Santiago Bernabeu, więc to się nazywa klasa Wygrali na wyjeździe i to mocno podbuduje ich na mecz z Chelsea. Oby tylko się nie zabawiali zbyt ostro No i Real zatopiony, Barcelona powinna wygrać Ligę Mistrzów, bo są obecnie najlepszym zespołem w Europie, i marzy mi się finał z MU, bo oni też grają dynamiczny i dokładny futbol. Starcie tytanów Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Naprawdę Barca gra futbol z kosmosu i mam tylko nadzieję,że Chelsea znowu się nie zabunkruje i da pograć Barcy,bo drugiego finału Chelsea - Manu nie zdzierżę,tym bardziej wiedząc,że ManU wygra(choć nie cierpię tej drużyny). Cytuj Odnośnik do komentarza
wujakamil 1 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Piękny mecz, kolejny piękny mecz. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy pomimo wszystko marudzą na Barcę, a zdarzają sie i tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Świetny mecz, nie wiem co napisać, by oddać piękno gry. HeHe Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 hahaha dobry pic mimo wszystko wolalbym, by Real wygral, ale fakt, Barca byla lepsza :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Teraz wiecie czemu Chelsea zagrała tak defensywnie ;] Powtórki sprzed roku nie będzie bo tym razem Chelsea wygra Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Barcelona gra wspaniale. Trochę szkoda, że Real przegrał (pierwszy raz w rundzie wiosennej!) i nie będzie walki do końca o mistrzostwo, ale cóż... Barcelona zasługuje na wszystko. To najlepsza drużyna w Europie i naprawdę nie obchodzą mnie wyniki, kto ogląda piłkę nożną dla wyników? Ten sport jest ostatnimi laty coraz bardziej spaczony. Generalnie nie przepadam za Barcą, ale naprawdę życzę jej, by wygrali z Chelsea, bo tak będzie po prostu lepiej dla wszystkich. Jeśli ktoś twierdzi, że defensywa i asekuracja, perfekcyjne schematy mu się podobają, to - moim zdaniem - oszukuje sam siebie. Jak ktoś chce nudziarstwa, to niech ogląda szachy, tam jest dopiero perfekcja każdego ruchu. W piłce nożnej gra fizyczna nie jest efektowna, lepiej wygląda spontan i technika, tymi zdolnościami Barca bije wszystkie drużyny na świecie. Nic nie mam do ligi angielskiej, ale Jezu, kto tam w Anglii gra tak, jak Barca? No nikt tak nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 arsenal tak gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
rymek1987 0 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Co do meczu to chyba już wszystko było powiedziane.Ale wspomnę że osobiście dla mnie najlepszym na boisku był Xavi.Rozgrywał,asystował,zabierał piłki dla Lassa:D Mecz świetny,dla fana Barcy jak miód na serducho;) Real nic nie mógł poradzić,miotał się przeważnie co Barca wykorzystywała skrzętnie. We środę spotkanie z Chelsea.Łatwo nie będzie,trzeba coś strzelić i czekać na rozwój wypadków.Co nie zmienia faktu że jedziemy tam gole strzelać,tak jak wczoraj jechaliśmy na Santiago. Szacuken dla Realu że poszedł w otwarte karty , skończyło się tak jak każdy widział.Przynajmniej Madryt to nie mordercy futbolu;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 arsenal tak gra. Raczej chciałby tak grac . Wczorajszy mecz potwierdził status quo w Hiszpanii. Nie powiem, że wysoka wygrana mojego klubu nie przyprawiła mnie o radość, ale Real, to nie Chelsea i nie w jego naturze bronienie się. Z takimi drużynami Barca tańczy i śpiewa. Tamowanie własnej bramki przed uderzeniami tajfunu zwanym FC Barcelona, jest wpisane w naturę takich teamów jak "włoskie" Chelsea. Ja liczę na to, że Anglicy mimo wszystko będą chcieli grać tym razem w piłkę, a nie liczyć na karne, bo nie uwierzę żadnemu Ich fanowi, że takiej drużynie można kibicować (z szacunkiem dla fanów Włoskich drużyn ) Cris:posty związane z LM zostały przeniesione do tematu Champions League. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Real faktycznie ma doła po tym gran derbi. To 3-0 z w dupe z Espanyolem to jakiś żart był, do dziś tego nie rozgryzłem. Gdzie przy dobrej grze Valencii i 2 kapitalnych interwencjach Casillasa Valencia prowadzi z Realem do przerwy 2-0. No cóż... EDIT: 3-0. Koniec meczu. Edytowane 9 Maja 2009 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Powiem więcej ....... --- 3-0 po dobrym meczu Valencii <wow>..Dziwny to klub.. 3 w oko od słabego Espanyolu i 3 do przodu z Realem bez najmniejszych kłopotów, bo przecież mogło by być i 6.... Dziwny to klub....... ta Walencja... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ich wachania formy wcale nie są takie dziwne, bo jak nie wiadomo o co chodzi, to znaczy, że chodzi o... Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) no i Barca z Villarreal traci brame na 3:3 w 92 minucie i nie ma jeszcze mistrzostwa Edytowane 10 Maja 2009 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Trener Villareal to najlepszy trener swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi