Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Nie bbroncie tego typa, po tym wideo doskonale widac, co uczynil - dla mnei moglby juz w ogole nei grac, nie trawilem go nie trawie i trawic na boisku nie bede. Nie dziwię się,że go nie trawisz.W końcu nie dał pograć twojemu ulubieńcowi w pierwszym meczu Realu z The Reds W drugim meczu niestety Pepe był zagubiony. Edytowane 30 kwietnia 200915 l przez MYSZa7
Opublikowano 2 maja 200915 l Jak dotad dobry meczyk.Real cisnie mocno i gra wysoko presingiem i to przynioslo prowadzenie.Barca jednak szybko sie pozbierala i Henry pokaral ich jak nalezy Ooooo i juz 1-2 Puyol po rzucie wolnym Bedzie sie dzialo. http://www.justin.tv/luchoquirozzzz/popout link do meczu Edytowane 2 maja 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 2 maja 200915 l 1-3 miodzio :] Az lzej na sercu. Po pierwszej polowie az zal Realu sie robi.Pogubili sie chlopcy.Nie pierwszy raz bramkarz ratuje im tylki bo juz winno byc o dwa trzy gole wiecej. Coz teraz tylko barca niech gra swoje i bedzie jak byc musi 2-5 ...pozamiatane Edytowane 2 maja 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 2 maja 200915 l Nie wiem jaki będzie końcowy wynik(5-2 dla barcy jak to piszę),ale mecz już się skończył dla Realu.Barca zamiata piłkarzami realu okrutnie,na każdym kroku trójka Messi,Iniesta i Xavi ośmiesza graczy realu i gdyby nie zabawy graczy Barcy,mogłoby być nawet 6 czy 7 goli dla barcy już w tytm, momencie.Real poza Robbenem nie ma klasowych graczy w ataku(Raul?trochę leciwy już jest i zbyt wolny.Higuain?please...Huntelar?n/c) i nie ma czym straszyć.Zresztą nawet gdyby Real miał klasowych napastników,to nie miał by im kto piłek podawać bo pomoc tez nie jest najwyższych lotów. 6-2 dla Barcy na Camp Nou! MUAHAHAHAHA
Opublikowano 2 maja 200915 l To juz nawet nie jest przegrana to pogrom 2-6 Sen Realu trwal bardzo krotko.I wymowny obrazek opuszczajacych kibicow przed koncem spotkania. Edytowane 2 maja 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 2 maja 200915 l Geez upokorzenie to mało powiedziane....aha od Igły pewnie lepszy jest bozian...
Opublikowano 2 maja 200915 l Sprawa mistrzowstwa wyglada na to ze jest rozstrzygnieta 100 bramek w tym sezonie barca juz nastrzelala.Szacun.
Opublikowano 2 maja 200915 l Ader, oni grali na Santiago Bernabeu, więc to się nazywa klasa Wygrali na wyjeździe i to mocno podbuduje ich na mecz z Chelsea. Oby tylko się nie zabawiali zbyt ostro No i Real zatopiony, Barcelona powinna wygrać Ligę Mistrzów, bo są obecnie najlepszym zespołem w Europie, i marzy mi się finał z MU, bo oni też grają dynamiczny i dokładny futbol. Starcie tytanów
Opublikowano 2 maja 200915 l Naprawdę Barca gra futbol z kosmosu i mam tylko nadzieję,że Chelsea znowu się nie zabunkruje i da pograć Barcy,bo drugiego finału Chelsea - Manu nie zdzierżę,tym bardziej wiedząc,że ManU wygra(choć nie cierpię tej drużyny).
Opublikowano 2 maja 200915 l Piękny mecz, kolejny piękny mecz. Nie rozumiem tylko ludzi, którzy pomimo wszystko marudzą na Barcę, a zdarzają sie i tacy.
Opublikowano 2 maja 200915 l hahaha dobry pic mimo wszystko wolalbym, by Real wygral, ale fakt, Barca byla lepsza :]
Opublikowano 2 maja 200915 l Teraz wiecie czemu Chelsea zagrała tak defensywnie ;] Powtórki sprzed roku nie będzie bo tym razem Chelsea wygra
Opublikowano 3 maja 200915 l Barcelona gra wspaniale. Trochę szkoda, że Real przegrał (pierwszy raz w rundzie wiosennej!) i nie będzie walki do końca o mistrzostwo, ale cóż... Barcelona zasługuje na wszystko. To najlepsza drużyna w Europie i naprawdę nie obchodzą mnie wyniki, kto ogląda piłkę nożną dla wyników? Ten sport jest ostatnimi laty coraz bardziej spaczony. Generalnie nie przepadam za Barcą, ale naprawdę życzę jej, by wygrali z Chelsea, bo tak będzie po prostu lepiej dla wszystkich. Jeśli ktoś twierdzi, że defensywa i asekuracja, perfekcyjne schematy mu się podobają, to - moim zdaniem - oszukuje sam siebie. Jak ktoś chce nudziarstwa, to niech ogląda szachy, tam jest dopiero perfekcja każdego ruchu. W piłce nożnej gra fizyczna nie jest efektowna, lepiej wygląda spontan i technika, tymi zdolnościami Barca bije wszystkie drużyny na świecie. Nic nie mam do ligi angielskiej, ale Jezu, kto tam w Anglii gra tak, jak Barca? No nikt tak nie gra.
Opublikowano 3 maja 200915 l Co do meczu to chyba już wszystko było powiedziane.Ale wspomnę że osobiście dla mnie najlepszym na boisku był Xavi.Rozgrywał,asystował,zabierał piłki dla Lassa:D Mecz świetny,dla fana Barcy jak miód na serducho;) Real nic nie mógł poradzić,miotał się przeważnie co Barca wykorzystywała skrzętnie. We środę spotkanie z Chelsea.Łatwo nie będzie,trzeba coś strzelić i czekać na rozwój wypadków.Co nie zmienia faktu że jedziemy tam gole strzelać,tak jak wczoraj jechaliśmy na Santiago. Szacuken dla Realu że poszedł w otwarte karty , skończyło się tak jak każdy widział.Przynajmniej Madryt to nie mordercy futbolu;D
Opublikowano 3 maja 200915 l arsenal tak gra. Raczej chciałby tak grac . Wczorajszy mecz potwierdził status quo w Hiszpanii. Nie powiem, że wysoka wygrana mojego klubu nie przyprawiła mnie o radość, ale Real, to nie Chelsea i nie w jego naturze bronienie się. Z takimi drużynami Barca tańczy i śpiewa. Tamowanie własnej bramki przed uderzeniami tajfunu zwanym FC Barcelona, jest wpisane w naturę takich teamów jak "włoskie" Chelsea. Ja liczę na to, że Anglicy mimo wszystko będą chcieli grać tym razem w piłkę, a nie liczyć na karne, bo nie uwierzę żadnemu Ich fanowi, że takiej drużynie można kibicować (z szacunkiem dla fanów Włoskich drużyn ) Cris:posty związane z LM zostały przeniesione do tematu Champions League.
Opublikowano 9 maja 200915 l Real faktycznie ma doła po tym gran derbi. To 3-0 z w dupe z Espanyolem to jakiś żart był, do dziś tego nie rozgryzłem. Gdzie przy dobrej grze Valencii i 2 kapitalnych interwencjach Casillasa Valencia prowadzi z Realem do przerwy 2-0. No cóż... EDIT: 3-0. Koniec meczu. Edytowane 9 maja 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 9 maja 200915 l Powiem więcej ....... --- 3-0 po dobrym meczu Valencii <wow>..Dziwny to klub.. 3 w oko od słabego Espanyolu i 3 do przodu z Realem bez najmniejszych kłopotów, bo przecież mogło by być i 6.... Dziwny to klub....... ta Walencja...
Opublikowano 10 maja 200915 l Ich wachania formy wcale nie są takie dziwne, bo jak nie wiadomo o co chodzi, to znaczy, że chodzi o...
Opublikowano 10 maja 200915 l no i Barca z Villarreal traci brame na 3:3 w 92 minucie i nie ma jeszcze mistrzostwa Edytowane 10 maja 200915 l przez puszkin