ogqozo 6 550 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Z Valencia w srode moze byc 3 pod rzad. Zwycięski remis z cholernie zdeterminowaną drugą najlepszą drużyną Europy to dla mnie nie jest słaby mecz. Edytowane 29 stycznia 2012 przez ogqozo Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Real grał znakomicie ale i tak Barca w pierwszej połowie usiłowała oddac te 2 gole Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Po czym wnosisz ogqozo, że Real jest obecnie drugą najlepszą drużyną w Europie? Cytuj
Ore 188 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Po tym jak grają, wnoszę, że ogqozo wnosi. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) No tak jak mowilem, Barcelona ligii z Realem nie wygra. Bo jak w LM sedziowie sa z Barca tak w PD co drugi sedzia pod swoim uniformem nosi krolewska koszulke. Tak wiec jak Realowi nie idzie, damy mu karnego, on sobie go strzeli a potem na fali pociagnie jeszcze 2 bramki i sprawa zalatwiona. Barcelona ma monopol na sedziow tylko w LM, a ze w dalszym ciagu z Realem nie przegrywa, nawet grajac totalny piach remisuje 2;2 wiec wydaje mi sie, ze gdyby znowu trafili na siebie w LM to Real zostanie odprawiony z kwitkiem. Nie wiem czy Barcelona LM zdobedzie ale jestem pewny, ze zajdzie dalej jak Real, ktory zakonczy lige na 1 miejscu. Edytowane 29 stycznia 2012 przez wronerro 1 1 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d35RJCbj-Ok Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Po czym wnosisz ogqozo, że Real jest obecnie drugą najlepszą drużyną w Europie? Masz jakieś wątpliwości co do tego? Edytowane 29 stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 United jest lepsze bo dotarło do finału LM nie dociera to do ciebie czy jak :potter: Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Oczywiście, że United jest lepsze. Kiedy Real ostatni raz dotarł do finału? Dekadę temu - a Wy nadal smyrajcie się po pisiorkach, że to galaktyczny Real jest na równi z Barceloną, albo zaraz po niej Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 A co ma United do tego? W ogóle po ch.uj przywołujesz MU w tym temacie? Czy ja o nich wspomniałem? Zastanawia mnie skąd ogqozo wymyślił, że Real jest drugą najlepszą drużyną w Europie. Tak, mam co do tego wątpliwości. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Kto według Ciebie jest drugą najlepszą drużyną w Europie? Oczywiście, że United jest lepsze. Kiedy Real ostatni raz dotarł do finału? Dekadę temu - a Wy nadal smyrajcie się po pisiorkach, że to galaktyczny Real jest na równi z Barceloną, albo zaraz po niej Posmyraj się po pisiorkach(o ile go masz) z Figlarzem i daj mu kolejnego plusika. Edytowane 29 stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Przestańcie Trolowac Każdy normalny człowiek widząc poziom na jakim są obecnie(przez ostatnie 2 sezony) Barcelona i Real powie , ze to dwie najlepsze obecnie drużyny na świecie Dla inteligentnych inaczej pogrubiłem słowo klucz w tym stwierdzeniu. Edytowane 29 stycznia 2012 przez Karol_1985 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Niektórzy panowie powyżej jednak nie są normalni i twierdzą inaczej,ale co zrobić nie każdy potrafi obiektywnie spojrzeć na pewne sprawy. Edytowane 29 stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 No właśnie Mysza, nie potrafisz obiektywnie i z dystansem spojrzeć na pewne sprawy (nie martw się tym, tak ma każdy fan Realu - sprawdzone info). Ja tylko stwierdzam fakt, Wy za to macie tutaj za(pipi)iste kółeczko wzajemnej adoracji. Wazeliniarstwo aż wylewa się z tego tematu i zalewa forumka Może po tym sezonie Real będzie drugą drużyną w Europie, ba, może nawet pierwszą, ale teraz to co mówicie jest dla mnie po prostu śmieszne. Wracając jeszcze do MU, to chłopaki zasysają po całości, ale póki to oni są mistrzem kraju i wicemistrzem europy Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) Arik Masz szanse teraz sie wykazac Pokaz mi lepiej OBECNIE grajace druzyny niz Real i Barca Edytowane 29 stycznia 2012 przez Karol_1985 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Porto jest drugą najlepszą drużyną Europy, bo wygrało LE, a teraz dostaje wpie.rdol 3-0 od Gil Vicente, (pipi) jego za(pipi)ana mać. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 (edytowane) No właśnie Mysza, nie potrafisz obiektywnie i z dystansem spojrzeć na pewne sprawy (nie martw się tym, tak ma każdy fan Realu - sprawdzone info). Ja tylko stwierdzam fakt, Wy za to macie tutaj za(pipi)iste kółeczko wzajemnej adoracji. Wazeliniarstwo aż wylewa się z tego tematu i zalewa forumka Może po tym sezonie Real będzie drugą drużyną w Europie, ba, może nawet pierwszą, ale teraz to co mówicie jest dla mnie po prostu śmieszne. Wracając jeszcze do MU, to chłopaki zasysają po całości, ale póki to oni są mistrzem kraju i wicemistrzem europy Jakbym interesowała mnie historia to powiedziałbym Ci, że najlepszy w historii jest Real bo jako jedyny wygrał 9 pucharów Europy,ale tego nie zrobię. Ciągle mówimy obecnej dyspozycji danych klubów w których jak na razie Barcelona i Real nie mają sobie równych. Jak na razie tylko pomiędzy tymi drużynami toczy się rywalizacja do zdobycia najważniejszych trofeów,ale co tam .... Manchester to mistrz kraju i wicemistrz Europy... pipipi mnie to obchodzi skoro nie dają rady galaktycznemu FC Basel. Edytowane 29 stycznia 2012 przez MYSZa7 2 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 29 stycznia 2012 Opublikowano 29 stycznia 2012 Tak wlasnie jest. Real z Barcelona rozdaja karty na globalnym stoliku.. Czasami jednemu z nich podwinie sie noga, co nie zmienia faktu, ze dalej tkwia w mega scisles czolowce. W TOP2 Hiszpanii znajduja sie 2 odmienne kluby: finezyjna Barcelona i silowy Real. Dwie odmienne filozofie gry, dwie odmienne mentalnosci i jakze odmianny styl gry, ale laczy ich jedno - gwalca wszystkich.. 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 Siłowy Real jest tylko w meczach z Barceloną. Poza tym to prezentują raczej nijaki styl. Królewscy nie maja konkretnego sposobu na zdobywanie bramek. Raz bramka po błyskawicznej kontrze, raz po niezłej klepce, a raz po stałym fragmencie gry. Różnorodność jest wysoka przez co nie powiedziałbym,żeby Real miał jakiś konkretnie wypracowany styl. Na pewno nie jest to futbol siłowy. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 dzisiaj 4-1 dla Valencii żeby przeżyć rewanż na Camp Nou. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) Jak Barca akurat będzie na grzybach, to taki wynik wydaje się prawdopodobny. Wiadomo, że wszystko się kiedyś skończyć musi (chociaż płaczę po nocach nie mogąc się z tym pogodzić), ale póki co ja bym się raczej nastawiał na mocny na(pipi) i ostrzeliwanie bramki Nietoperzy. No chyba, że chłopaki nadal nie czują presji, to może być niespodzianka. Edytowane 1 lutego 2012 przez Gość Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Pinto nie powinno być już na boisku. Brawo sędzia. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Barcelona po raz kolejny meczu bez sędziego nie wygra, a Valencia po raz kolejny z potentatem zostaje ograbiona. Nice. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) No sędzia za(pipi)ał konkretnie, przyznaje, powinno być czerwo. Uch... 1-0 Edytowane 1 lutego 2012 przez Gość Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi