Gość Oran Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) ten munua to gorzej wykopuje niż matysek kiedyś... edit: ja j.e,be ten rumunski komentator jest zaj.ebisty - pieknie sie drze nie wazne kto strzela - 3:2 : ) Edytowane 12 lutego 2012 przez Oran Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 o kur 3:2 poczekam jeszcze Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) 4:2 ;p spać (pipi)a! ; ) i Callejon wszedl <333 Edytowane 12 lutego 2012 przez Oran Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 ten munua to gorzej wykopuje niż matysek kiedyś... edit: ja j.e,be ten rumunski komentator jest zaj.ebisty - pieknie sie drze nie wazne kto strzela - 3:2 : ) masz polaka z c+ http://sportltv.com/mecze-na-zywo.html Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 na sopcascie lepszą jakość mam, tylko, że rumun : ) Ale już się troche tego jezyka nauczylem, zawsze ogladam tam xD Bez kitu, podobny do włoskiego. co benzema kwadrat zamiast głowy ma Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 hahahaha, komentator c+ JA BYM NAWET ZA TO ZOLTA KARTKE DAL BO TO BYL BRZYDKI FAUL Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 bo to było na żółtą ale juz ich sędzia oszczedza bo przygnębił ich mocno Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) zaraz bedzie 3:0 dla realu, bo walkowera odda levante z braku graczy ;p a nie, to on nie miał już żółtej, coś mi się je.bło ;d Edytowane 12 lutego 2012 przez Oran Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Cristiano Ronaldo zaliczył piętnastego hat-tricka w swojej karierze. Messi ma 14. To na pewno najwięcej spośród obecnie aktywnych piłkarzy (obaj wyprzedzili Inzaghiego) i najwięcej od, hmm, jakiegoś czasu. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 13 lutego 2012 Opublikowano 13 lutego 2012 Real wygrał , Barcelona przegrała. hehe Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Błyskotliwy jestes naprawdę mowił ci to ktoś :potter: Cytuj
Ore 188 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Z okazji walentynek informuję, że Pique nie jest już z Shakirą. I miał wypadek samochodowy. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Czekałem na chwile w której PD przestanie interesować nawet piłkarzy Barcelony. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Fajne usprawiedliwienie dla fanów barcy na danie du.py w lidze. Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ciekawe, bo jak Barcelona wygrywała trzy razy z rzędu ligę, to nikogo po za fanami Katalończyków ten tytuł nie interesował Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) No niektórzy to mają metodę "a ty to jesteś kibicem Borussi/Realu/Barcy" itd. i ona pozwala im negować wszystkie fakty. Bo to jest fakt. Zażartować sobie można, ale proszę raz, a nie sto. Zaś mówiąc serio - przecież nikt, kto widział na oczy grę tak wielce doświadczonych i renomowanych grajków jak Tello, Cuenca, Sergi Roberto, Thiago Alcantara czy Martin Montoya, nie powie mi: oni grają, bo to najlepsze, co ma Barcelona. Xavi, Iniesta i Fabregas są wyraźnie gorsi i to świadczy o niewiarygodnie wysokim parciu na zwycięstwo, że siedzieli oni na ławie. Kurde jak ta Barca ciśnie, żeby coś wygrać. No zaraz im pękną portki z napięcia. Widziałem po tej porażce łzy. Leo Messi - w wieku 24 lat jeden z najbardziej utytułowanych graczy w historii - popełnił następnego dnia samobójstwo, nie mogąc sobie poradzić z tym, że wygra najtrudniejszą do wygrania ligę piłkarską tylko trzy razy z rzędu, a nie cztery. Wiem, że to dziwne dla (już prawdziwych) kibiców United - klubu, który szczyci się tym, że w całej historii zdobył tyle, co Barcelona przez ostatnie trzy lata - ale czasem i czekoladą można się przejeść. Zwłaszcza, że nie mówimy o jakiejś tragedii. Z taką grą Barcelona - nawet w faktycznie słabej (jak na nich) formie i grając połowicznie juniorami - w każdej innej lidze byłaby pierwsza. Akurat tak wyszło, że obecny Real też ma aspiracje do drużyny historycznie mocnej (zabierzcie im Barcę Guardioli i to oni biliby ogrom rekordów w lidze, dominując też nad każdym poza FCB w Lidze Mistrzów) - no faktycznie to jest niesamowicie dziwne, że spinają się na mecze z nimi, a na mecze z Osasuną nie. Edytowane 14 lutego 2012 przez ogqozo 5 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Ogór zaczynasz brzmieć jak Rafał Stec, a to chyba niedobrze Cytuj
Ore 188 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Niedobrze, że brzmi jak on czy niedobrze, że brzmi jak akurat on? Edytowane 14 lutego 2012 przez Ore Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Rozumiem, że jeśli np. Rafał Stec je masło, to jedząc masło, kopiuję Rafała Steca. Cool. Edytowane 14 lutego 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Oran Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 ogólnie to real pobił w ch.uj rekordów a mimo to barca i tak pierwsza była, to jest niesamowite Ale na szczęście się to skończyło Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Te żarty o najsilniejszej lidze świata nie są już nawet śmieszne. Rozumiem, że jeśli np. Rafał Stec je masło, to jedząc masło, kopiuję Rafała Steca. Cool. Powyższe zdanie to typowy Stec. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 (edytowane) Nie no, najlepsze żarty były w zeszłym sezonie przed finałem, jak się zapierałeś, że United piłkarsko stoi na poziomie Barcelony, a poprzedni jednostronny finał to był jakiś wyjątkowo słaby dzień. W tym sezonie przed meczem z Basel też niezła beka była. No ale Real i Barca by na pewno w takiej grupie nawet punktu nie uciułały, tak że hiszpańska liga wcale nie jest najtrudniejsza do wygrana. Edytowane 14 lutego 2012 przez ogqozo 1 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Nie no, najlepsze żarty były w zeszłym sezonie przed finałem, jak się zapierałeś, że United piłkarsko stoi na poziomie Barcelony, a poprzedni jednostronny finał to był jakiś wyjątkowo słaby dzień. No i podtrzymuję to, co przed i po finale pisałem w tamtym temacie. W tym sezonie przed meczem z Basel też niezła beka była. Prawie taka jak w zeszłym sezonie, kiedy pisałeś, że Milan nie ma szans na zwycięstwo w Serie A. No ale może o lidze cypryjskiej albo duńskiej albo masz nieco lepsze pojęcie niż o włoskiej i angielskiej. 1 1 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 14 lutego 2012 Opublikowano 14 lutego 2012 Za 10 lat tytuł w serie a i tak będzie cofnięty, nie znasz tej ligi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi