Karol_1985 17 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Barcelona dzisiaj wygra na Majorce a RM wygra u siebie z RS. Po tej kolejce wszystko pozostanie bez zmian. Duzo ciekawiej zapowiada się za tydzień. RM gra w Pampelunie a Barca podejmuje Bilbao- czyżby kolejka decydująca o mistrzostwie? Tak jeśli Barca wygra a RM przegra. Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Czyli jeżeli Barca będzie tracić do Realu 3 punkty, to Katalończycy zdobędą mistrza, a jak Real będzie 9 punktów do przodu, to jeszcze nic nie jest przesądzone i Barca ma szanse Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Czyli jeżeli Barca będzie tracić do Realu 3 punkty, to Katalończycy zdobędą mistrza, a jak Real będzie 9 punktów do przodu, to jeszcze nic nie jest przesądzone i Barca ma szanse Jest jeszcze cos takieo jak element psychologiczny Mysle ze jesli za tydzien RM przegra w Osasunie a Barca wygra z Bilbao, To Real siadzie i pogubi jeszcze punkty po drodze. Natomiast Barca niesiona fala odrobienia 7 pkt w 2 tygodnie bedzie w strasznym gazie wygrywac wszystko do konca Oczywiscie racji miec nie musze ale wydaje mi sie to bardzo prawdopodobne. Łatwiejszy kalendarz Barcelony jest tu dodatkowym jej atutem 1 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Łatwiejszy terminarz Barcy? No nie wiem. Mallorca - wyjazd; Milan - wyjazd; po 2 dniach przerwy Bilbao - dom; następne 2 dni przerwy - Milan dom. Do tego dochodzą trudne wyjazdy z Levante, Rayo i Betisem. Wygranie przez Barce tych 10 meczów, granych praktycznie stale co 3 dni, przeplatanych spotkaniami w LM, byłoby czymś nieprawdopodobnym. Równie ciekawe rzeczy rozgrywają się w Komitecie Rozgrywek, który zakwalifikował zwrot Pepe: "To złodziejstwo, sku*wysynu", jako wyrażenie li tylko lekceważące arbitra. Pepe nie obraził sędziego, dlatego kara wynosi jedynie 2, a nie co najmniej 4 mecze, gdyby jednak dopuscił się wg Komitetu obrazy. Człowiek uczy się całe życie. Dziś dowiedziałem się, że nazwanie kogoś synem ku*wy jest zlekceważeniem tej osoby. Ponadto okazało się, że anulowana Ramosowi żółta kartka (zawierająco rzekomo niesprecyzowaną informację o powodzie ukarania), opisana jest w protokole sędziowski w identyczny sposób, co kartka, którą otrzymał Pique w niedawnym meczu Barcelony z Sevillą. Wszystko to można sprawdzić na stronie RFEF. Żółtko Gerarda nie zostało jednak anulowane, Komitet poprzestał na Ramosie, który dzięki tej decyzji będzie mógł zagrać dziś z Sociedad. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Biedna Katalonia, wiecznie sfrustrowana. Plan jest prosty: cofnęli Ramosowi żółtą kartkę i brakuje mu teraz jednej do zawieszenia. W dzisiejszym meczu Realu sędziuje kolejny "wybitny" arbiter także bardzo możliwe jest, że Ramos dostanie dzisiaj żółtą i będzie razem z Pepe pauzował w wyjazdowym meczu z Osasuną. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 ciul z kartkami Realu, sędzia dzisiaj zarządził i wyrzucił po dwóch naciąganych żółtkach (druga to w ogóle coś a'la kartka dla Pepe w ostatnim meczu) Thiago w okolicach 60 minuty. Biedna Katalonia jednak przyjęła cios na klatę, nie popłakała się, Pep wprowadził dobre zmiany w postaci Keity i Montoyi, Pique podwyższył na 2:0 i dobro wygrało. Dziwnego gola z wolnego na 1:0 zdobył Messi (w pierwszym momencie wydawało się, ze to Sanchez dobił piłkę głową). Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Parafrazując Mou: Jedni mogą zagrywać ewidentnie ręką, drugich zaś nagradza się kartkami, gdy piłka trafia w rękę przy ciele;) Czemu po wyrzuceniu Thiago Pep i piłkarze nie zwyzywali sędziego? Przecież to teraz takie modne. Na pewno źle sobie o arbitrze pomyśleli, a to przecież to samo, jakby go obrazili werbalnie. Ah, ta zła Katalonia, za grosz szczerości, tylko jątrzą i obmyślają rozmaite spiski. 1 Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Barca zrobiła swoje. Nawet grając w 10. Szkoda ,ze w ostatniej akcji Montoya nie trafił sam na sam. To pokazuje po raz kolejny ze Barcelona jak trzeba sie spiąć to nie ma na nia bata. Zgodnie z tym co mówiłem wcześniej RM juz wygrywa u siebie. Kolejka przewidywalna. W następnej będzie sie działo. Mowie wam Odrywając sie na chwile od walki o mistrzostwo. Jestem ciekawy jak dzisiaj pogra Valencia. Powinna wygrać ale ostatnio gra strasznie w kratkę wiec daleki jestem od 100% deklaracji. niemniej spodziewam sie co najmniej 3 goli w tym meczu Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 (edytowane) Fantastyczny mecz w Barcelonie i Malaga na 10 minut przed koncem wychodzi na prowadzenie 2:1 Tymczasem w Levante Osasuna wygrywa juz 2:0 Malaga zrównuje sie punktami z 3 w tabeli Valencia. Walka o LM w tym roku bedzie bardzo zażarta. odruzyny od 3 do nawet 11 miejsca (jesli dzis wygra Rayo i Athletic) miejsca sa bardzo blisko Oj RM bedzie miał bardzo ciezko w Pampelunie za tydzień Edytowane 25 marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) No i to by było na tyle Osasuny. Piękna bramka Benzemy, Van Basten style. Edytowane 31 marca 2012 przez Hal Emmerich Cytuj
Ader 383 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Masakra,muszę przyznać,że swego czasu nie doceniałem Benzemy,ale gra naprawdę rewelacyjnie ostatnio. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 No i to by było na tyle Osasuny. Piękna bramka Benzemy, Van Basten style. Bedziesz to musiał odszczekać Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Z chęcią to zrobię, ale raczej Madryt to wygra. Niestety. Widać, że podeszli do meczu z Osą z wielką powagą, zero lekceważenia. Pampeluna sama na siebie nakręciła bat tym przedmeczowym nakręcaniem (''przywitanie'' graczy Realu na lotnisku, sprawa z hotelem etc.). Edytowane 31 marca 2012 przez Hal Emmerich Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Krystyna pięknie kropnął, ale bramkarz ciut zmaścił. Osasuna musi jeszcze tylko 3 bramki strzelić Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 No po rekord bramek ida chlopaki Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja tam wierze Karolowi, że Osasuna strzeli jeszcze 4 bramki Cytuj
przypot 11 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Aż się całe zoo przymknęło żebyśmy mogli usłyszeć gromkie Jose Mourinho Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Ja tam wierze Karolowi, że Osasuna strzeli jeszcze 4 bramki No coz. Real jest w tej pierwszej połowie "brutalny". te wszystkie gole sa zdobywane w taki sposob aby pokazac ze sa (pipi) mocny. Nigdy nie widziałem aby w Pampelunie szło im tak łatwo. No trudno może straca punkty z Valencia Edytowane 31 marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_034HLysJTg 6 1 Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja tam wierze Karolowi, że Osasuna strzeli jeszcze 4 bramki No coz. Real jest w tej pierwszej połowie "brutalny". te wszystkie gole sa zdobywane w taki sposob aby pokazac ze sa (pipi) mocny. Lepiej sie ta moc prezentuje podajac piłkę z Valdesem 800 razy a pozniej proby wjechania z nią do bramki rywala są ostro zabawne jak w meczu z milanem Ale no wiadomka trawa była do bani Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Hmm 1:3 Jedziemy OSASUNA , abym mógł pajgiemu odpowiedziec CODENAME: - przeciez ja w tym zdaniu chwale RM . WTF? Edytowane 31 marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik. Edytowane 31 marca 2012 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi