Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik.

Kto się dorobił tego tytułu?

Opublikowano

Najzabawniejsze w tej spinie forumowego Nostradamusa jest to, że Real wbił trzy gole grając w trybie wypoczynkowym. Odległe opcje jak Albiol czy Granero na boisku, luzik bluzik.

Dobrze ,że nasz forumowy Jacek Gmoch potrafi tylko komentować po meczu i zgrywać wielkiego analityka Jurka Engela

Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że można się domyślić, iż chodzi o tego kolesia, który o każdym meczu pisze głównie to, dlaczego tak naprawdę trafnie wszystko przewidział i jak wielce jest to ważne. Obso ma blokadę, tak że zostaje...

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Myślałem, że można się domyślić, iż chodzi o tego kolesia, który o każdym meczu pisze głównie to, dlaczego tak naprawdę trafnie wszystko przewidział i jak wielce jest to ważne. Obso ma blokadę, tak że zostaje...

Właściwie to wystarczyło poczekać kto odpowie na Twojego posta.

Opublikowano

Zadziwia mnie, co ten Bielsa robi. Pięć kolejek temu Bilbao miało realne szanse na LM, a po tej będą na 11.-13. miejscu. Może faktycznie wygrają to Europa League, bo wygląda na to, że nie będą mieli nic lepszego do roboty.

Opublikowano (edytowane)

Śliczny mecz w wykonaniu Blaugrany, nie wiem czy da się lepiej grać w pomocy i defensywie, bo te formacje działały wręcz wzorcowo. Gorzej wypadł atak, za który w 87% odpowiada forma Messiego, a ten był wczoraj, tuż przed Tello (nie przesadzając, zauważyłem, że ziomek jest na boisku w okolicach 30 minuty- pewien dowód na jego obecną przydatność w sytuacji, kiedy Barca gra futbol totalny, mało kontr itp), ale daleko za resztą teamu. Muchy w nosie i fochy na cały świat a'la Krystian, szkoda, że nie było w składzie Alonso, żeby go zdzielił w łeb na otrzeźwienie. Thiago, Iniesta, Mascherano, Sergio cudowne zawody. Pique... najlepszy mecz od dwóch lat ? Podłączanie się do akcji ofensywnych w stylu Bayerowego Lucio, świetny odbiór, krycie, praktycznie zero błędów, szkoda tylko, że nie udało mu się strzelić gola.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Barcelona jakby zagrała tak z Milanem jak wczoraj z Bilbao, to by Milan jechał do Katalonii co najwyżej żeby zobaczyć ładny stadion. Podobała mi się gra, podobał mi się też transparent ;)

Opublikowano (edytowane)

Barcelona jakby zagrała tak z Milanem jak wczoraj z Bilbao, to by Milan jechał do Katalonii co najwyżej żeby zobaczyć ładny stadion. Podobała mi się gra, podobał mi się też transparent ;)

No na pewno tyle ze Milan od czasu do czasu potrafił opuscic swoje pole karne i spartolic setke.

Bilbao niekoniecznie .

A no i ten karny to smiech na sali :D

Edytowane przez Codename
Opublikowano

Tradycyjnie, mit powoli rośnie. Za rok na pewno będzie tu na forum wspominany ten mecz jako 90 minut nieustannych ataków Milanu, przed którymi walcząca o życie Barcelona desperacko się broniła.

Opublikowano

Zalezy czy Milanowi uda sie dotrzymac to 0-0 po 120 minutach bo wydaje mi sie ze taki maja plan na ten dwumecz

Będą chcieli grać dokładnie to samo co wcześniej. Czyli oczekiwanie na tą jedną, czy dwie okazje. Jeśli coś wpadnie to się zrobi ciekawie.

Opublikowano

Jak śpiewał Krzysztof Krawczyk: To jest piłka, a nie tenis, tutaj wszystko jest możliwe,