MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) A nie może to wyglądać tak ? Bez Xabiego: ------------Iker----------- ------Albiol-----Pepe----- Ramos-----------Marcelo(Arbeloa) -----------Lass------------ Robben--Kaka---Ronaldo ----Higuain--Benzema---- albo tak Z Xabim: ------------Iker----------- ------Albiol-----Pepe----- Ramos-----------Marcelo(Arbeloa) -------Lass--Alonso------- Robben--Kaka---Ronaldo --------Benzema--------- RvN wciąż nie jest zdrów,Hunter odchodzi,Higuain ostatnio formą nie grzeszy ;p , a Raul to już nie te lata Pelle może zrobić też tak jak ostatnio Real grał czyli z jednym skrzydłowym(Ronaldo) i wtedy dwóch napastnikó z przodu Edytowane 3 sierpnia 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mazur13 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) Mysza,jak tak patrzę na twoją wersję lewej strony (Marcelo-Ronaldo) to wy nie tylko do Juve będziecie dostawać,ale także od Milanu...poza tym już widze jak jeden Lass czyści pole praktycznie za 5 napastnikami...3 zawodników mających zadania stricte defensywne (2xCB + DMF) to stanowczo za mało - życie to nie PES...,w takim ustawieniu 2-6 można uznać za korzystny wynik... Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Mazur13 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 To czy Lass wystarczy czy nie to się okaże ,ja tylko podałem jedną z kilkunastu propozycji ustawień... nie wiadomo jaką Pelle ma wizję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Lass jest niesamowity, jak oglądałem mecz z Juve to kopara na dół patrząc na jego przechwyty, jakby grał z okręgówką. Pepe za nim z Albiolem dadzą rady, prawego obrońcy nie ma bo to Ramos - więc kolejny pomocnik, tylko lewa flanka. A co do formy Igły to sorry, ale w pre-season to nikt nią nie grzeszy, no może prócz Lassa i Pepe (a Pepe pierwsze 5 meczy pauzuję czy mi się coś ubzdurało?). Z Benzyną Igła musi być, nie wiem co Pelle wymyśli ale jak nie wykorzysta tych dwóch w ataku to Real będzie w (pipi)e. Ronaldo na lewej flance tylko "testowo" był sam mówił, więc prawa nadal jego. A to co robił w meczu z Juve Pelle to właśnie najbardziej prawdopodobne ustawienie, tylko pytanie jest takie CZY Ronaldo i Kaka mogą grać ze sobą? Ciekawe. A Xabi coraz bliżej Realu, według hiszpańskich "faktów" nawet już można mówić o tym, że Xabi jest w Realu, ale oni tak pisali już kilknaście razy Przydałby się jakiś temat o Realu to byśmy sobie pogadali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Miotają nami jak starymi kur... Znaczy się nie ważne, Hala Madrid No dobra, to ja powiem, że kurcze nie potrzebnie nam ten Xabi - szkoda sprzedawać te talenty które mamy, czyli VDV, Sneijder, można by z nimi wykombinować coś dobrego, nie trzeba kabzy marnować na Xabiego (marnować w sensie, że tych dwóch grajków których wymieniłem zapewne odejdzie i kasa pójdzie w błoto bo drożej ich niż kupiliśmy nie sprzedamy). A Ribery to już w ogóle nie porozumienie, za tą kasę co niby on miałby przyjść to śmiech na sali. Za rok będzie o wiele tańszy, a i tak nie jest on pierwszej świeżości - 26 lat chyba ma, czy coś w ten deseń, nie opłaca się grubej kasy w niego pompować, lepiej poczekać rok na niego ale... Po co nam on? Trzeba budować teraz ekipę która będzie grała ze sobą, a nie gwiazdozbiór - z Riberim to już w ogóle by było bez sensu, nikt nikomu by chyba nie podawał. Mówię "my" bo czuję się tak jakbym należał do tego klubu No to piszmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 Przez długi czas byłem bardzo przeciwny transferowi Alonso,ale z czasem stał mi się on obojętny.Jeśli nie przyjdzie to nie ma co płakać,jest perspektywiczny Granero,który naprawdę może dać Realowi dużo pożytku Potrafi świetnie podać,strzelić oraz dryblować...czego chcieć więcej? Jeśli jednak przyjdzie Xabi to nie pozostanie mi nic jak tylko życzyć mu powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2009 (edytowane) Pirat (Granero) to czasem na skrzydłach nie powinien hasać? Na środek z Lassem ja cały czas obstawiam Sneijdera, po kiego grzyba sprzedawać tak dobrego piłkarza? W ogóle Salgado się nagrzał swoje na ławie i: http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktu...5219&kom=ok Odszedł sam, hehe no tego się chyba nikt nie spodziewał Edytowane 3 sierpnia 2009 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 To klub rozwiązał z nim kontrakt W sumie dobrze,że się tak stało.Zajmował tylko miejsce w kadrze i formą także nie imponował Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Ja sądzę,że puszczenie VdV jest dobrym pomysłem.Na jego pozycji jest 2 zawodników,których Pelle na pewno nie puści do innego klubu :Kaka i Guti.Wiadomo dlaczego.Natomiast w środku pola mamy Gago,Lassa,Diarre,Sneijdera,Granero(ten na skrzydle może grać)uważam,że przyjście Xabiego wyjdzie na dobre i Anglikom i zawodnikowi i Realowi.Zyskamy kogoś kto potrafi uderzyć z daleka,rozegrać piłkę i odciążyć naszego Murzynka(;*).No a z Salgado moim zdaniem klub się nie ładnie żegna,chyba że to plota,ale nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Why brzydko??Jeśli wierzyć informacjom to i Michel i klub doszli do konsensusu,a i sam zawodnik dostanie możliwość pożegnania się podczas TSB więc jak dla mnie jak najbardziej ok(dobrze,że nie odchodzi w atmosferze ala Hierro). Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Obejrzalem sobie pierwszy mecz Realu w lidze i poki co to wydali ponad 100 mln, by po wielkich meczarniach wygrac z Realem Sociedad. Ronaldo trzyma poziom, Kaka tak jak sie spodziewalem jest beznadziejny, a Pellegrini stosuje taktyke rodem z Football Managera, gdzie przy natloku dobrych pilkarzy, gdy nic nie idzie, wrzuca sie na pale 3 zawodnikow w okolicach 67 minuty modlac sie, by ktos cos strzelil i by nikt nie dostal zadnej kontuzji w perspektywie dokonania 3 zmian. No, ale to poczatek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Liga startuje dopiero za dwa tygodnie <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Malo istotny niuans. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Ja tam meczu nie oglądałem, ale czytam w opisie, że Real prowadził od 47. minuty, skończył na 2-0, a Kaka był najlepszym graczem na boisku. Ktoś tu kłamie. Tak w ogóle, to Real nie wydał "ponad 100 mln", tylko PONAD DWIEŚCIE PIĘĆDZIESIĄT. To jest chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Tia za to jakby wydawali co roku ~100mln to by było si..Miała być rewolucja kadrowa na którą normalnie potrzeba by było 2-3 lat i była,za drobne raczej trudno ściągnąć Kake czy Crisa(inna sprawa,że Kaka jest przepłacony a 94ka za CR to scheda po Caldku i Pedji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Osobiscie uwazam, iz zawodnik nic nie robiacy przez 1 polowe meczu i zdjety z boiska w 67 minucie nie moze byc uznany za najlepszego gracza spotkania, zwlaszcza, ze dla Realu padly dwa gole, przy ktorych Kaka nie mial zadnego udzialu. Widac na necie pisza ludzie, ktorzy staraja sobie wmowic, ze wydanie tyle kasy na tego zawodnika mialo sens. Happens. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Malo istotny niuans. Nie bądź śmieszny. Kaka beznadziejny? Jak już masz pisać takie bzdury to lepiej nic nie pisz,zresztą widać jak ci podpadł odejściem z Milanu. Co z tego,że wpuścił 3 zawodników? Człowieku to tylko mecz towarzyski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 No, ale masz jakies argumenty na to, ze blyszczal w tym meczu, czy ograniczysz sie do "Jak już masz pisać takie bzdury to lepiej nic nie pisz"? Gole, asysty, cokolwiek? No bo na pewno ogladales caly ten mecz, skoro sie ze mna nie zgadzasz...co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2009 Chodzi mi o to,że przesadzasz tym określeniem "beznadziejny".Dla mnie zagrał nieźle. Widać było że coraz lepiej rozumie się z partnerami.Oczywiście zdarzyło się kilka nieudanych zagrań,ale nie takich,żeby od razu mówić że zagrał beznadziejnie. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Wygrałem dzisiaj jakieś 1,80 zł dzięki Realowi. Oglądał ktoś? Podobno Kaka był najlepszy na boisku. Tak czytam w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Wynik imponujący,ale sama gra Realu już nie tak bardzo.Real nie był jakoś super zaangażowany,ale mimo to strzelił 5 bramek Borussi.Najładniejsza bramka Robbena z woleja tuż za pola karnego.Kaka zdecydowanie najlepszy na boisku.Genialna asysta,kilka świetnych piłek i bramka z rzutu karnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Ja mam tylko nadzieję że Benz albo w tydzień zacznie pokazywać na boisku coś o 180 stopni odmiennego od jego obecnych wyczynów,albo Pelle od razu zareaguję wystawiając Raula+Igłe bądź samego Gonza przy grze jednym typowym napastnikiem. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez masterlag Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Kaka dużo i dobrze podawał Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 "as-salam eleikum Kaka al-hwrabia mahlahkador!!!!" Jeśli dobrze kojarzę, to Real chce sprzedać Robbena. Jesli to zrobią, to będzie jedno z głupszych posunięć tego lata, bo koleś jest o klasę lepszy od Cristiano "dawaj moje sto milionów" Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Robben nie odejdzie.Już bardziej zanosi się na odejście Sneijdera,który mimo iż został powołany jako jedyny piłkarz Realu był na trybunach.VdV na bank odejdzie...tylko dokąd ? Negredo podobno już w Sevilli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi