Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pep na Asystenta Mou może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie :D

Opublikowano

Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie :D

fiksd

a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary.

Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu

Opublikowano

Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie :D

fiksd

a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary.

Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu

jakie 2 puchary ?

Puchar Coca Coli i Pas Polsatu ?

Opublikowano (edytowane)

Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym.

no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda?

wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony?

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Wydaje mi się, że Orson zgodził się, że w tym sezonie Real już prawie wygrała ligę, a w zeszłym zdobył CdR. Być może pomyłka wynika z faktu pomylenia Barcelony z Realem, bo ta pierwsza zdobyła w tym sezonie dwa pomniejsze trofea (Superpuchar Hiszpani i Mistrzostwo Świata)

Opublikowano

Klubowe Mistrzostwo Świata :sorcerer:

co to za puchar skoro zawsze zwyciesca CL gra z jakimis pionkami z 3 swiata?

Opublikowano

Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym.

no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda?

wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony?

a moze ja zostane a z Ciebie dalej beda sie smiac ?

moja opcja lepsza, ja ja wybralem, wygralem

czesc.

Opublikowano

wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać.

he he.

Opublikowano

Zastanawiał się ktoś co wymaga większych umiejętności, zgrania zawodników itp. wjechanie do bramki z piłką czy oddawanie strzałów na nią z 25 metrów? Tego drugiego mamy od groma nawet w Ekstraklasie.

A tak na poważnie, strzał z 25m+ jak widać z ostatnich kilku lat nie jest tak skuteczny jak wejście z piłką do bramki.

Opublikowano (edytowane)

Strzelanie z 25 metrów wymaga niezwykle przebiegłej i rozbudowanej strategii. Najpierw trzeba przez filter znaleźć graczy z long shots powyżej 15, a później w poleceniach kliknąć, żeby oddawali strzały z daleka. Guardiola na to nie wpadł, bo nie gra w FM-a.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać.

he he.

Odpowiedz godna mistrza. Trzymasz poziom.

i216775_557668-345485685513497-225500994178634-971194-928416594-n.jpg

a ty nie trzymasz. Idź stad.

oqozoo - no mecze z Chelsea okazały ,że wpaśc na to nie jest rzeczą prostą. Pepe nie wpadł np, nie wiedział chyba jak włączyc te filtrowanie.

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Kijowo, że Pep odchodzi. W tym teamie się realizował, gdzie indziej może już nie mieć takiego walnięcia.

Edytowane przez Yap
Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

A w La Liga Barça pokonuje Rayo

Rayo Vallecano 0 - FC Barcelona 7. Gole: Messi (15, 89), Rober (og), Keita (38), Pedro (46,87) i Thiago (76).

Choć liga przegrana to przegramy ja w efektowny sposób ;)

Edytowane przez LionelPL
Opublikowano

Cristiano po meczu z Bayernem chyba się złamał i oto po takiej serii udanych teraz nie wykorzystał kolejnego karnego. Ale Real wygra, spox.

Atletico zremisowało u siebie z Sociedad i pozbawiło się realnych szans na eliminacje Ligi Mistrzów. Chwaliłem nie raz Thibaut Courtois, ale kiedy się robi w tak ważnym meczu coś takiego, w doliczonym czasie... to chyba kibice będą trochę mniej płakać, jeśli na następny sezon wróci z wypożyczenia.

Levante mogło się zrównać punktami z Malagą, ale przegrało 0-1 z Saragossą. No taka ta liga, zacięta. W następnej kolejce mecz Atletico-Malaga, tak że Szejkowie nie powinni jeszcze mrozić szampanów w kwestii awansu do LM.