Opublikowano 27 kwietnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKSpG8 Coś czuje że superpuchar latem znów nie będze meczem przyjazni xD
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Pep na Asystenta Mou może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary. Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Mou na Asystenta Pepa może wtedy Real nauczy sie grac w pilke i cos zdobedzie fiksd a ty masz piękny umysł- tak się składa, że Real wygrał w tym sezonie dwa puchary. Nie jestem sympatykiem RM ale jak się juz cos pisze to niech to ma choć odrobinę sensu jakie 2 puchary ? Puchar Coca Coli i Pas Polsatu ?
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym. no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda? wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony? Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez Orson
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l To piszesz o tym sezonie czy nie? Zdecyduj się w końcu,bo gubisz się w zeznaniach.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Wydaje mi się, że Orson zgodził się, że w tym sezonie Real już prawie wygrała ligę, a w zeszłym zdobył CdR. Być może pomyłka wynika z faktu pomylenia Barcelony z Realem, bo ta pierwsza zdobyła w tym sezonie dwa pomniejsze trofea (Superpuchar Hiszpani i Mistrzostwo Świata)
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Mistrzostwo Świata A nie Superpuchar Europy? Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Klubowe Mistrzostwo Świata co to za puchar skoro zawsze zwyciesca CL gra z jakimis pionkami z 3 swiata?
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Orson się trochę rozpędził. Zapewne myślał o lidze w tym sezonie i pucharze króla w zeszłym. no dokładnie. Mozna to już przeciez zapisywac na knoto sezonu 2011/2012, prawda? wronerro- dobijmy targu- jesli Real wygra Ligę to sobie stąd pójdziesz, jeli wygra ją Barcelona to ja usunę konto. Co ty na to oddany na smierć i zycie sympatyku Barcelony? a moze ja zostane a z Ciebie dalej beda sie smiac ? moja opcja lepsza, ja ja wybralem, wygralem czesc.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he. Odpowiedz godna mistrza. Trzymasz poziom.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Zastanawiał się ktoś co wymaga większych umiejętności, zgrania zawodników itp. wjechanie do bramki z piłką czy oddawanie strzałów na nią z 25 metrów? Tego drugiego mamy od groma nawet w Ekstraklasie. A tak na poważnie, strzał z 25m+ jak widać z ostatnich kilku lat nie jest tak skuteczny jak wejście z piłką do bramki.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Strzelanie z 25 metrów wymaga niezwykle przebiegłej i rozbudowanej strategii. Najpierw trzeba przez filter znaleźć graczy z long shots powyżej 15, a później w poleceniach kliknąć, żeby oddawali strzały z daleka. Guardiola na to nie wpadł, bo nie gra w FM-a. Edytowane 28 kwietnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l wronerro śmieli to się z Barcelony.. Ot np, że z 26 metrów nikt do bramki nie dokopie i dlatego chcą zawsze wjechać. he he. Odpowiedz godna mistrza. Trzymasz poziom. a ty nie trzymasz. Idź stad. oqozoo - no mecze z Chelsea okazały ,że wpaśc na to nie jest rzeczą prostą. Pepe nie wpadł np, nie wiedział chyba jak włączyc te filtrowanie. Edytowane 28 kwietnia 201212 l przez Orson
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Pepe na to nie wpadl bo jest srodkowym obronca Realu z Madrytu. Moze dlatego. Edytowane 28 kwietnia 201212 l przez wronerro
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Kijowo, że Pep odchodzi. W tym teamie się realizował, gdzie indziej może już nie mieć takiego walnięcia. Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez Yap
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l A w La Liga Barça pokonuje Rayo Rayo Vallecano 0 - FC Barcelona 7. Gole: Messi (15, 89), Rober (og), Keita (38), Pedro (46,87) i Thiago (76). Choć liga przegrana to przegramy ja w efektowny sposób Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 2 maja 201212 l Cristiano po meczu z Bayernem chyba się złamał i oto po takiej serii udanych teraz nie wykorzystał kolejnego karnego. Ale Real wygra, spox. Atletico zremisowało u siebie z Sociedad i pozbawiło się realnych szans na eliminacje Ligi Mistrzów. Chwaliłem nie raz Thibaut Courtois, ale kiedy się robi w tak ważnym meczu coś takiego, w doliczonym czasie... to chyba kibice będą trochę mniej płakać, jeśli na następny sezon wróci z wypożyczenia. Levante mogło się zrównać punktami z Malagą, ale przegrało 0-1 z Saragossą. No taka ta liga, zacięta. W następnej kolejce mecz Atletico-Malaga, tak że Szejkowie nie powinni jeszcze mrozić szampanów w kwestii awansu do LM.