Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Chyba poza kristiano ronaldo nikogo złota piłka nie interesuje.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Co najwyżej interesuje innych by Krystyna jej nie zdobył ;)

Opublikowano

Real na własne życzenie remisuje do przerwy. Benzema spieprzył setkę i zamiast 2-0 dostali z liścia od losu. Po głupim błędzie jest remis, a jeszcze śmieszniejsze jest to, że to chyba jedyna sensowna akcja Barcelony.

Opublikowano

Daj ktoś link do dobrego strema bo mój padł :/

Opublikowano

Alves poddał się, bo jest znowu przyczyną bramki dla rywala. Trudno winić Valdesa w tej sytuacji, Ronaldo kropnął potężnie, bo nikt mu nie przeszkadzał. Sam Krystyna gra jak narazie lepiej niż Messi, który znowu zdobywa jakiegoś gównianego gola i oprócz tego głównie przegrywa 90% pojedynków. Sergio za to rozgrywa najlepszy mecz w sezonie, dla mnie numer jeden na boisku. Do tego o dwie klasy lepszy niż Leo Iniesta, dobry Cesc, Pedro i Mascherano, przyzwoity Alba. W Realu Pepe gra trochę mało pewnie (nie liczę już błędu przy bramce), w ataku widać też brak koncentracji

edit. No to jest bolączka Iniesty, potrafi dogrywać na milimetry, ale przed bramką jest tragiczny

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Alba dobrze podał do Iniesty, ale ten postanowił sobie jeszcze bardziej wypuścić piłkę zamiast uderzać. Przecież potrafi.

Opublikowano

O rzesz ku###wa yebana mać!! Messssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Opublikowano

phi, normalka

Opublikowano

Nie rozumiem, jakim cudem żaden komentator nie jest w stanie nauczyć się wymowy nazwiska Higuain.

Messi klasa, Twój ruch Ronaldo. ;]

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

normalka x2

Opublikowano

Relacja meczu na gazeta.pl mnie po prostu rozwala :)

"Rozrzucona obrona gości po dobrym dwójkowym rozegraniu. Messi z piłką w polu karnym. Zastanawia się czy lobować Casillasa w niezwykłym stylu, czy zagrać ładnego krosa. Wtedy spostrzega na bandzie pojawiającą się nań przez cały mecz reklamę promowanego przez Ronaldo Pro Evolution Soccer 2013, co jego - gwiazdę okładki FIFA 13 - wyprowadza z równowagi na tyle, że robi coś pomiędzy jednym a drugim. Coś bardzo kiepskiego"

Opublikowano

Koment o Pepe tez niezły xD

Sanchez niemal kopnięty w brzuch przez Pepego. Chcąc powstrzymać przemianę Pepego w zielonego, ziejącego kopniakami stwora, sędzia daje mu żółtą kartkę.
Opublikowano

Wyrównany mecz, wynik ok. Sędziowanie ujdzie, widać, że ostatnio arbitrzy robią sporo, żeby Real nie kończył meczu bez kompletu piłkarzy.

edit, dół- a Barca na początku

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja pie.rdole co Real miał fuksa w końcówce to nie mam pytań. Huh.