Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Co Casemiro dziś sobie poczyna na boisku (vs Inter Milan), poezja. Będą z niego piłkarze.
Opublikowano 10 sierpnia 201311 l Nie chcę jakiś wniosków na cały sezon wyciągać, ale wygląda na to, że Carlo wpoił graczom Realu zasady ataku pozycyjnego w przeciągu 3 tygodni. Coś czego Mourinho nie potrafił/nie wiedział jak wpoić w przeciągu 3 lat. A co do Casemiro to całkowita zgoda. Wygląda na to, że to Xabi Alonso będzie musiał walczyć o podstawową jedenastkę a nie ten młodziak.
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Mi też się styl gry Realu podczas przedsezonowych rozgrywek bardzo podobał. Isco wszedł w drużynę rewelacyjnie, Casemiro niezwykle utalentowany, a do tego zdaje się jarać grą w pierwszym składzie jak dziecko , szkoda, że Jese nie pograł więcej, bo jak już grał, to też wyglądał dobrze. Z młodzików tylko Morata i Nacho nie zachwycają, ale i tak nie mogę się już doczekać pierwszego meczu o stawkę. Nawet bez transferu Bale'a i typowego napastnika jestem dobrej myśli.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Neymar na ławce a tu już 5:0 6:0. Edytowane 18 sierpnia 201311 l przez Bartg
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l To nic,LM obnaży kompletną głupotę działaczy Barcelony w tym okienku transferowym.Kupili zawodnika na atak za 50 baniek,który siedzi na ławce,kiedy potrzebują bramkarza i co najmniej jednego obrońcę z prawdziwego zdarzenia.Prędzej czy później to wyjdzie im bokiem. Oczywiście jako kibic FCB cieszę się z wyniku,ale w(pipi)ia mnie gadanie Martino o tym,że obrońców mamy : jest przecie Adriano,Busquets,Mascherano,Bartra.Faktycznie,sprawdzili się w poprzednim sezonie xD
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l O tak. W lidze hiszpańskiej wcale nie grają jakieś fantastyczne ekipy. To, że jakiś zawodnik sprawdza się w tej lidze, to nie znaczy, że i w LM będzie grał dobrze. Powinni sprowadzić jakiegoś klasowego środkowego obrońcę. Co do Neymara - chłopak miał jakąś operację [migdałki], stracił dużo na wadze, ostatnio nie czuł się dobrze. Wstrzymałbym się z takimi osądami ["Kupili zawodnika na atak za 50 baniek,który siedzi na ławce]. On będzie zawodnikiem pierwszego składu. Rzekłem. Edytowane 18 sierpnia 201311 l przez Ludwes
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Na razie to wygląda jak sparing z jakimś GKS Katowice (no offense), a nie poważny mecz ligowy, także nie szalejmy
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Bartra xDDDD Obrońcy potrzeba na duch, ale działacze wolą uśmiechać się i mówić, że jest wszystko ok, a gdy znowu dostaniemy wpjerdol w LM to będzie płacz. Kompletnie nie rozumiem takiego postępowania. Myślą, że samym atakiem wszystko wygrają? BOSZE
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l W tym roku Barcelona na spółkę z Realem zbierze chyba największe od lat żniwo.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l 15 minuta a real już był blisko by stracić drugą bramkę.Niezły plot twist o.O
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l To nie fart, tylko niesamowicie efektowny i wreszcie pozwalający Realowi nie być porażką styl, polegający na niegraniu z okropnej kontry, jak za czasów pewnego furiata, którego nazwiska nie ma sensu wymieniać. A tak serio, jest to styl znany jeszcze z Milanu i będzie pewnie zawsze się kończył 50 spalonymi w meczu. A tak serio poza tym, Real gra chyba dość słabo. Nie wiem, trzeba zapytać fanów, czy bycie dużo słabszym od Betisu na własnym boisku zaspokaja ich ambicje.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Benzema albo debil, albo Ancelotti kazał mu tak grać na granicy spalonego... Jak można tak się dawać łapać? Oni nawet kroku w przód nie robią a on już pali - liczy chyba Carlo na błędy sędziów.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l To nie fart, tylko niesamowicie efektowny i wreszcie pozwalający Realowi nie być porażką styl, polegający na niegraniu z okropnej kontry, jak za czasów pewnego furiata, którego nazwiska nie ma sensu wymieniać. A tak serio, jest to styl znany jeszcze z Milanu i będzie pewnie zawsze się kończył 50 spalonymi w meczu. A tak serio poza tym, Real gra chyba dość słabo. Nie wiem, trzeba zapytać fanów, czy bycie dużo słabszym od Betisu na własnym boisku zaspokaja ich ambicje. Real Madryt - prawdopodobnie najdroższy cyrk na świecie. Towarzyszący Realowi od zawsze "splendor" w zupełności zaspokaja wszystkie potrzeby fanów tego klubu.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Przebeka z tego meczu, gdyby nie było reguły spalonego to byłoby chyba z 8-1 dla Realu, takich jaj to nawet w Milanie nie było. Mimo wszystko druga połowa dużo lepsza ze strony Realu, Isco czci golem (oczywiście ze spalonego) bycie najlepszym graczem meczu. Dobrze też Marcelo i Carvajal. Casemiro to pewniak do zastąpienia Khediry w następnym meczu, przy tej taktyce jest stukrotnie lepszy od Niemca.
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Carlo pękła żyłka w prawym oku z tej niemocy Realu czy mi się wydawało? Edytowane 19 sierpnia 201311 l przez Ore
Opublikowano 18 sierpnia 201311 l Przebeka z tego meczu, gdyby nie było reguły spalonego to byłoby chyba z 8-1 dla Realu, takich jaj to nawet w Milanie nie było. Mimo wszystko druga połowa dużo lepsza ze strony Realu, Isco czci golem (oczywiście ze spalonego) bycie najlepszym graczem meczu. Dobrze też Marcelo i Carvajal. Casemiro to pewniak do zastąpienia Khediry w następnym meczu, przy tej taktyce jest stukrotnie lepszy od Niemca. Ty spalonego widziałeś xD