Gość Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Bo piłki są dwie, a bramka jest okrągła. Pamiętajmy, że ostatni tydzień, nie był i dla Barcy łaskawy,ale mimo wszystko Katalończycy to zespół,a Real (jeszcze) nie. Wolałbym ciekawszą walkę o tytuł niż w zeszłym sezonie, popędzać swoich pupili Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) No i do kontuzjowanych w Realu dołączyli Pepe,Alonso i Garay... świetnie kur... po prostu świetnie ! :confused: Jeszcze trochę i Castilla będzie grać :] Edytowane 24 października 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Pewnie chlopaki nie chca firmowac swoimi twarzami takiej padaczki jaka prezentuja... Gdyby Gijon mial lepsze armaty to Real wyjechalby stamtad nawet bez tego jednego punktu... Slabo to wyglada oj slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 (edytowane) Nie martwcie się w PESie nadrabiam te porażki Realu! (pipi)a, się porobiło teraz, jak Perez za rok będzie dalej prezesem i nie sprzeda prawie nikogo, a w dalsze zakupy się będzie bawił to będzie dobrze (oczywiście Kake może pogonić). Ale chyba jednak w tym sezonie Real jedyne co zgarnie to MAX Copa Del Rey. Edytowane 25 października 2009 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Barca pewnie po kolejne 3 pkt zmierza.Jedyna dobra rzecz w te niedziele jak sie trafila.A no i manJunajted dostal baty, to tez cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 października 2009 Barca sobie strzelnicę urządziła ,a Ibrahimovic radzi sobie coraz lepiej. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Kaita zachowuje sie w polu karnym jak rasowy napastnik... Iniesta wraca do formy i Maxwell duzo lepszy w ofensywie od Abidala Edytowane 26 października 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Barcelona podrażniona po porażce z Rubinem zjechała Saragosse jak chciała.Choć zawodnicy Saragossy mieli swoje okazje i z trzy bramki mogli strzelić Jeśli kontuzje w Realu nadal będą się nasilały to moim zdaniem Barcelona na luzie zdobędzie kolejne mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Jestem pozytywnie zaskoczony takim dorobkiem strzeleckim Ibry już na początku sezonu. Obawiałem się jego samolubności podczas akcji ofensywnych, ale jak się zastanowić, to samuel też taki był . Dobry mecz, i znowu pokazały się postacie z drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Nie wiem skad sie wziela opinia ze Ibra jest samolubem, bo na pewno nie na podstawie jego kariery czy gry. Byc moze ma taka mine bucowata stad jakies uprzedzenia. W Interze czasem byl pozostawiony sam sobie na przedzie i dostawal pilki na afere, ale trudno to skojarzyc z samolubstwem. Poza tym jak na samoluba mial za duzo asyst. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Zlatan może czasem i lubi sam sobie pograć, ale wynika to z tego, że posiada świetny jak na tak wysokiego gracza drybling i sam potrafi wypracować sobie sytuacje strzeleckie. To co już wyprawiał w Ajaxie, Juve czy później Interze to takie małe mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Polecam poogladac sobie jak ladnie gra real z Dudkiem na czele;) 3:0 narazie;) Pieknie graja ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Dudek w ataku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Osiem razy w ataku i 4 w pomocy. Uno dos tres (quatros) HALA MADRID!<muahahahah> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Alcorcón Madryt -Real Madryt 4:0(3:0) Skład Realu: Dudek - Arbeloa, Drenthe, Albiol, Metzelder - Diarra, Guti (46 - Gagofor), Van der Vaart, Granero (61 - Marcelo) - Raul (71 - Van Nistelrooy), Benzema Ja rozumiem ,ze bez C.Ronaldo gra się może nie układa najlepiej ale chłopaki chyba przesadzili tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Kurde, czegoś takiego to w życiu nie widziałem. Real zaliczał w ostatnich latach wiele upokarzających występów, ale... 0-4 z trzecioligowcem... ... ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 oqgozo - NIestety, ale bylo 4-0 . Jako kibica Realu, juz mnie to nie martwi... Jak zobaczylem wynik, to wypowiedzialem standardowe haslo Polaka, ktore brzmi: "o kuuuu*waa" . Bo powiedzcie mi, jak inaczej mozna to podsumowac ??. Nie da sie... O ile po porazkach ze Sevilla i Milanem sie we mnie gotowalo ze zlosci, tak dzisiaj jak zobaczylem wynik, spuscilem zaslone milczenia, somentowane haslem, ktore juz podalem. Do nastepnej kolejki PM po prostu zamilke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Nad Realem to chyba jakieś fatum wisi, im więcej wydają na piłkarzy tym gorsze wyniki notują, a samą drużynę trapią kontuzje, konflikty wewnętrzne i chooj wie co jeszcze. Nie żeby to mnie martwiło, biorąc pod uwagę rewanżowy mecz z Milanem, ale jest to co najmniej zastanawiające. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Moim zdaniem najgorsza rzecza jaka przytrafila sie Realowi Madryt jest Florentino Perez i kibice Realu mogą we mnie rzucac miesem ale tak samo bylem krytykowany na pewnym forum jak mowilem ze na dobre wyjdzie Barcelonie odejscie Deco i Ronaldinho.Hmm...to co moze jeszcze Ribery i Fabregas i Real zacznie grac??. <_< Pokora i ciezka praca ale znajac zycie wyrzuca niedlugo Pellegriniego i zaczna znowu od poczatku... <_< a liczylem na ciekawe Gran Derbi chociaz mam nadzieje ze sie myle w 100%... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Gdzies tu w KS jest moj post, w ktorym przewidywalem jeszcze przed rozpoczeciem sezonu, ze trener Realu nie dotrwa do grudnia hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Heh juz sie pojawiaja ploty ze niby nastepca ma byc "złotousty" Valdano.Jesli to prawda to mam nadzieje ze Real zacznie grac bo jako kibic Barcy chce zeby Real zaczal grac.Bo od paru ladnych sezonow albo Barca gra swietnie i kompromituje Real albo Barca gra slabo i Real tylko dlatego wygrywa.Fani Blancos sie ze mna napewno nie zgodza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 Ta zmiana trenera byłaby teraz najgłupszą rzeczą jaką mogliby zrobić To trener gra czy zawodnicy? Wiem wiem,że do trenera należy zmobilizowanie samych zawodników,ale ludzie jeśli widzą,że przegrywają to powinni się zabrać do roboty...i trener nie musi im tego mówić Upokorzenie jak cholera,nawet porażka The Reds bodajże dwa lata temu z 7-ligowcem nie była tak kompromitująca. Mimo wszystko nadal jestem za Realem....na dobre i złe Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 No wiadomo, że nie pierwszy raz Real przegrywa z trzecioligowcem w Pucharze Hiszpanii, ale CZTERY ZERO? Podobno Cristiano Ronaldo ciągle chory i nie zagra z Milanem. No normalnie chyba trzeba powiedzieć, że nie jest zbyt dobrze w Madrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Jak zobaczyłem wynik, to pomyślałem, że to może sekcja koszykarzy Realu wbiegła na boisko, ale zaraza, zaraza : Albiol, Raul, Benzema... Edytowane 28 października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 29 października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 Nie wiem czy sekcja koszykarza dalaby tak sobie wlozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi