Opublikowano 18 stycznia 201411 l No, Luka to jest kot.Zawsze kupuje go w fifie jak gram skladem z bbva bo sie troche znam, hehe.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Nie wierzyłem w niego jeszcze kilka miesięcy temu, ale teraz biję się w wątłą pierś, gra fantastycznie. Niech ktoś przypomini, który to pisał ile straci Real jak nie będzie Khediry
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Na stronach o Realu nadal jest płacz za Khedirą. Ja nie wiem co w nim ludzie widzą. Zero szybkości, zero techniki, jedynie dobrze się ustawia i ma niezłe warunki fizyczne. Najlepsze i tak było to że jak Real grał trójką pomocników w środku czyli Khedira, Xabi i Modrić to najwięcej w ofensywie było Niemca, który nieudolnie próbował dryblować, strzelać i rozprowadzać piłkę. Jasne czasami mu coś wyjdzie, ale (pipi)a drugi Yaya Toure to on nie będzie.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l hejtować hejtuje Crisa, ale (pipi)nięcie to on ma http://www.youtube.com/watch?v=zvAjRTIxOo0 UDAR! Edytowane 18 stycznia 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Szok taki wynik liczyłem na bardzo wyrównane starcie i mozliwa strate punktów. A Ronaldo MISTRZ asysta sezonu z przewrotki :o (Ciekawe kiedy Messi zrobi cos takiego) Edytowane 18 stycznia 201411 l przez Codename
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Szok taki wynik liczyłem na bardzo wyrównane starcie i mozliwa strate punktów. A Ronaldo MISTRZ asysta sezonu z przewrotki :o (Ciekawe kiedy Messi zrobi cos takiego) No szok tak wygrać z ostatnim Betisem Gole (zwłaszcza) Krystyny, Bale i Mariana piękne. Co do asysty, ile stawiasz, że to nie miał być strzał?
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Ale wyszła asysta i to calkiem wymierzona. Ciekawe czy Mysza dalej bedziesz hejtować Modricia gość ,jest w tym sezonie niemożliwy Edytowane 18 stycznia 201411 l przez Codename
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Ale wyszła asysta i to calkiem wymierzona. Ciekawe czy Mysza dalej bedziesz hejtować Modricia gość ,jest w tym sezonie niemożliwy A kiedy ja Modricia hejtowałem? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja od początku jego pobytu w Madrycie mu kibicuje I te jego łydki <3 Edytowane 18 stycznia 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 stycznia 201411 l jak napiszesz, że Modrić jest lepszy od Xaviego, to oczywiście, że tak. Modric jest genialny Edytowane 18 stycznia 201411 l przez Szejdj
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Forma Realu uzależniona jest od Xabiego i Modricia. Kto twierdzi inaczej ten się nie zna. Wy ten post odebraliście jako hejt na Xabiego i Lukę? Edytowane 18 stycznia 201411 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 stycznia 201411 l No dzisiaj krysio dupnal jak nalezy, tak powinien strzelac zdobywca zlotego balona, a nie jakies wbitki do pustaka.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Serio dla kogoś gol Bale'a jest ładny? Przecież to był strzał jakby była pusta bramka, bramkarz nawet nie drgnął, a spokojnie mógł to wyciągnąć. Jak dla mnie to taka sama bramka jak Messiego gdy strzelił w meczu z Atletico gdy bramkarz jeszcze coś tam próbował ustawiać mur(albo się kłócił) i był przy pierwszym słupku, a piłka poszła w drugi i nie miał żadnych szans aby wybronić. Natomiast bramka Di Marii to :o Ale bomba poszła, piękna bramka, nawet ładniejsza niż Ronaldo. http://www.youtube.com/watch?v=Ui1DdvyAH6A Tutaj wspomniana bramka Messiego. Dla mnie to ten sam kaliber co ta Bale'a. Edytowane 19 stycznia 201411 l przez suteq
Opublikowano 19 stycznia 201411 l proponuje suteq przerzucic sie na skoki narciarskie, tam oceniany jest również styl. Pozdrawiam fixed
Opublikowano 19 stycznia 201411 l hejtować hejtuje Crisa, ale (pipi)nięcie to on ma http://www.youtube.com/watch?v=zvAjRTIxOo0 UDAR! ALE URWAŁ ALE TO BYŁO DOBRE
Opublikowano 19 stycznia 201411 l @Mysza Skoki narciarskie bardzo lubię. Powróciłem do oglądania po sporej przerwie, ale chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Trudno, jak lubisz się spuszczać nad słabymi bramkami to spoko, masz do tego prawo.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Jezu jak Wy wszystko na poważnie bierzecie. Zluzujcie poślady trochę
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Barca remis, w obliczu wczorajszej wygranej realu i miejmy nadzieje dzisiejszej atletico robi sie baaardzo ciekawie
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Ronaldo ból dupki, bo bramkę zdobył ktoś inny i teraz na siłę próbuje walić z każdej pozycji.