Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

hiper beka mecz, sedziowie powinni co najmniej pol roku dostac odpoczynku od gwizdania, a uefa powinna wreszcie wdrozyc rozwiazanie ze po meczach na podstaie zapisu tv karac nurkow zawieszeniem na np nastepny mecz

zawieszenie na nastpeny mecz to govno a nie kara biorąc pod uwagę to że symulowanie może zadecydować o losach danego spotkania, rzut karny, wolny, czerwona kartka itp

karą byłoby zawieszenie do końca rundy i 100 tysiecy euro do zapłaty na konto domu dziecka w raciborzu.

aktorzy z boiska powinni wypierdalać bo psują ten sport

Obejrzyjcie sobie powtórki i już nie płaczcie. Spalony Neymara :D Ramos nie dotknął Neymara :D Ja wiem, że rage zaślepia ludziom oczy, ale bez przesady. Oczywiście nikt nie wspomina o pewnym spalonym Benzemy kiedy ten miał 100% okazję. Co jeszcze od(pipi)ał sędzia biednemu Realowi oprócz podarowania karnego sprzed szesnastki?

Gość aphromo

Real i Atletico mają po 70, Barca - 69. Biorąc pod uwagę, że Barca jeszcze gra z Atletico to sytuacja jest mega ciekawa. Z całą pewnością jeśli teraz ktoś przegra/zremisuje jakiś mecz to odpada z walki o tytuł. Real jedyne co może zrobić, to wygrać pozostałe mecze i .. trzymać kciuki za Barcę że ograją Atleti.

Edytowane przez aphromo

Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :/

Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused:

Przeczytaj zasady piłki nożnej a potem dyskutuj w tym temacie.

Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało".

Teraz przerabiają te sytuację na Canal+,  przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali.

Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused:

Ja nie spinałem się po karnym na Ronaldo,bo znam poziom sędziowania w PD.Leje na to ciepłym moczem,bo błędy popełniane są z korzyścią dla obu stron,i nie mówię tylko o tym meczu,między tymi akurat klubami.Nie zacząłbym się śmiać tak bardzo,gdyby nie szejdi :D

Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało".

Teraz przerabiają te sytuację na Canal+,  przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali.

Szkoda ze dla Barcy tez powinien być jeden

Ja pierdzielę Kymel, odetchnij. 

I w którym momencie pomógł, hm? Że niby spalony Neymara? Że kartka niezasłużona? 

Prawda jest taka, że sędzia się mylił w dwie strony - niesłuszny karny dla Realu, ten ostatni dla Barcelony też taki wątpliwy. 

Co do meczu - świetny. W ogóle znakomicie się ten mecz dla Barcy ułożył - czerwo dla Ramosa, bramka, schodzący z boiska Benzema. Nie powiem, cieszyłem się, i to bardzo. :)