Gość Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Miło, że miałem rację, chociaż spodziewałem się łatwiejszego meczu. Messi nie licząc z(pipi)anej setki mecz idealny. Carlo ściąga najlepszego gracza, żeby potem przegrać mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Gdzie jest szejdi? xD Gdzie ten płacz kibiców Barcy? Messi GOTY,3 gole i asysta Edytowane 23 Marca 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie rozumiem czemu jesteście zdziwieni, tam na meczach w stylu Betis-Osasuna są nawet większe jaja w sędziowaniu, a co dopiero przy tym poziomie piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Był gdzies tak przed karnym Ramosa a potem to juz wiadomka. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 hiper beka mecz, sedziowie powinni co najmniej pol roku dostac odpoczynku od gwizdania, a uefa powinna wreszcie wdrozyc rozwiazanie ze po meczach na podstaie zapisu tv karac nurkow zawieszeniem na np nastepny mecz zawieszenie na nastpeny mecz to govno a nie kara biorąc pod uwagę to że symulowanie może zadecydować o losach danego spotkania, rzut karny, wolny, czerwona kartka itp karą byłoby zawieszenie do końca rundy i 100 tysiecy euro do zapłaty na konto domu dziecka w raciborzu. aktorzy z boiska powinni wypierdalać bo psują ten sport Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Sędzia zabił mecz sezonu pokazując czerwo Ramosowi. Szkoda, bo pierwsza połowa była wyborna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tylko, że nawet niekiedy wideo nie odda tego czy ktoś przewrócił się w skutek nurkowania czy w skutek pchnięcia. Nic tu nie poradzimy, zawsze będą kontrowersje. Tak czy owak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 wiadomo nie każdą sytuację da się wyłapać z kamer ale często wszystko jest widoczne jak na dłoni a mimo to piłkarze nie są karani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Obejrzyjcie sobie powtórki i już nie płaczcie. Spalony Neymara Ramos nie dotknął Neymara Ja wiem, że rage zaślepia ludziom oczy, ale bez przesady. Oczywiście nikt nie wspomina o pewnym spalonym Benzemy kiedy ten miał 100% okazję. Co jeszcze od(pipi)ał sędzia biednemu Realowi oprócz podarowania karnego sprzed szesnastki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Real i Atletico mają po 70, Barca - 69. Biorąc pod uwagę, że Barca jeszcze gra z Atletico to sytuacja jest mega ciekawa. Z całą pewnością jeśli teraz ktoś przegra/zremisuje jakiś mecz to odpada z walki o tytuł. Real jedyne co może zrobić, to wygrać pozostałe mecze i .. trzymać kciuki za Barcę że ograją Atleti. Edytowane 23 Marca 2014 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać True,true,ale nic tak nie cieszy jak dwie wygrane z Realem lidze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Na razie i tak Real jest przed Barcą w tabeli i nie ma meczu z Atleti więc nie wiem czy jest sie czym jeszcze jarać True,true,ale nic tak nie cieszy jak dwie wygrane z Realem lidze W zeszłym roku Barca przegrała obydwa GD a i tak wygrała tytuł Edytowane 23 Marca 2014 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Przeczytaj zasady piłki nożnej a potem dyskutuj w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Pier.dolony śmieć. Nóż się w kieszeni otwiera. Edytowane 23 Marca 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało". Teraz przerabiają te sytuację na Canal+, przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Ja nie spinałem się po karnym na Ronaldo,bo znam poziom sędziowania w PD.Leje na to ciepłym moczem,bo błędy popełniane są z korzyścią dla obu stron,i nie mówię tylko o tym meczu,między tymi akurat klubami.Nie zacząłbym się śmiać tak bardzo,gdyby nie szejdi Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kymel jak zwykle dajesz radę. Spalony na 40 metrze? Człowieku 100% sytuacja, Valdes broni strzał z kilku metrów więc "nic się nie stało". Teraz przerabiają te sytuację na Canal+, przyznaję sędzia popełnił błąd i że jeden karny dla Realu powinien być. Czyli tyle ile dostali. Szkoda ze dla Barcy tez powinien być jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Pier.dolony śmieć. Nóż się w kieszeni otwiera. czekaj czekaj. to pepe tak ? A dobrze tak tej głupiej małpie. chociaż to i tak za mało po tym co on wyprawia. Edytowane 23 Marca 2014 przez kidnappa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Sprecyzuj Codename którego być nie powinno? Wiemy już że Neymar był na spalonym oraz że Ramos go nie dotknął rękoma.Iniesta również się podłożył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wiecie co wam powiem. Abstra(pipi)ac od błedów sedziego, sympatii do jednej lub drugiej druzyny. To był ZA(pipi)ISTY mecz. naprawde jedne z lepszych jakie ogladałem w zyciu, dramaturgia , stawka , zmiany sytuacji, kontrowersje, gole . Absolutnie było wszystko. ZA(pipi)isty mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Sprecyzuj Codename którego być nie powinno? Wiemy już że Neymar był na spalonym oraz że Ramos go nie dotknął rękoma.Iniesta również się podłożył. Tego z Neymarem oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kibice drukarni w natarciu. Jak zawsze musicie nieudolnie bronić swojego klubu po spotkaniu, w którym sędzia wam ewidentnie pomaga. Jeszcze nie spotkałem kibica tego klubu, który przyznałby, że sędzia pomógł. Zawsze jest odwracanie kota ogonem i teksty typu "a bo oni też mieli nieodgwizdanego spalonego na 40m w sytuacji, w której nie padł gol!". Żenua :confused: Ja pierdzielę Kymel, odetchnij. I w którym momencie pomógł, hm? Że niby spalony Neymara? Że kartka niezasłużona? Prawda jest taka, że sędzia się mylił w dwie strony - niesłuszny karny dla Realu, ten ostatni dla Barcelony też taki wątpliwy. Co do meczu - świetny. W ogóle znakomicie się ten mecz dla Barcy ułożył - czerwo dla Ramosa, bramka, schodzący z boiska Benzema. Nie powiem, cieszyłem się, i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi