Opublikowano 27 marca 201510 l Szkoda, bo w chwili obecnej Barca nie ma rowniejszego pomocnika-nie błyszczy zbytnio, ale też nie zalicza wtorek jak Rakitic, Rafinha i Iniesta.
Opublikowano 27 marca 201510 l Ale wstyd. Jak ten Xavi potem ludziom na ulicy spojrzy w oczy. Co za chora moda iść grać do Arabii, wiadomo że pieniądze, ale w Barcelonie chyba nie grał za darmo przez tyle czasu.
Opublikowano 27 marca 201510 l Ale w przyszłym sezonie to on moze w tej Barcelonie zagrac 500 minut w sezonie. Zrobił swoje, dozgonny szacunek, jesli ma decyzje odejsc to trzeba to uszanować
Opublikowano 27 marca 201510 l Nie wiem czemu ale zawsze lubiłem gran derbi i czekalem na nie a w niedziele tak ogladalem bo ogladalem. Chociaz mysle ze teraz z tak mocnym Athletico liga hiszpańska jeszcze lepsza jest niz ktorys rok w tyl to ogólnie jakoś juz mnie nie kreci wcale.
Opublikowano 27 marca 201510 l Przecież Athletic jest ósme. :trollface: Edytowane 27 marca 201510 l przez Ludwes
Opublikowano 27 marca 201510 l Wow piłkarz który kopie piłke żeby zarabiac pieniądze przeniósł sie tam gdzie mu lepiej płacą. Niesamowite
Opublikowano 27 marca 201510 l Chociaz mysle ze teraz z tak mocnym Athletico liga hiszpańska jeszcze lepsza jest niz ktorys rok w tyl to ogólnie jakoś juz mnie nie kreci wcale. Eeee... że co proszę?
Opublikowano 28 marca 201510 l Nie wiem co kombinują znowu władze FCB, ale Alves jest już jedną nogą w PSG. Nie cenię sobie szczególnie tego zawodnika, ale mimo wszystko w obliczu zakazu transferowego Barca nie ma nikogo na prawą stronę defensywy w pierwszych miesiącach sezonu 2015/2016. No chyba, że Montoya przy entym podejściu zaprezentuje nam prawdziwe oblicze.
Opublikowano 28 marca 201510 l Może "najlepszej szkółce na świecie" udało się wyprodukować jakiegoś geniusza prawej obrony i Diego Alves zmuszony byłby siedzieć na ławce zarabiając przy tym ogromne pieniądze
Opublikowano 29 marca 201510 l Może "najlepszej szkółce na świecie" udało się wyprodukować jakiegoś geniusza prawej obrony i Diego Alves zmuszony byłby siedzieć na ławce zarabiając przy tym ogromne pieniądze No, Montoje i Douglas w rezerwie. To juz lepiej grac bez PO :F
Opublikowano 31 marca 201510 l Beki ciąg dalszy- Marca podaje, że Lucho rozważa przekwalifikowanie Pedro na prawego obrońcę...
Opublikowano 31 marca 201510 l Beki ciąg dalszy- Marca podaje, że Lucho rozważa przekwalifikowanie Pedro na prawego obrońcę... TO nie jest wcale taka abstrakcja
Opublikowano 3 kwietnia 201510 l Ostateczny cios w starciu Messiego z Ronaldo Pure football, pure talent , pure Magic. Mamy ogromne szczescie ze mozemy go ogladac
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Czyli czas zacząc komentarze na FPE, ja zaczne Słaby mecz ronaldo , 4 bramki
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Real gwalci grenade. To jest wlasnie odmiana po powrocie modricia i jamesa. Znow real jest swietny i piekielnie mocny. Lm i la liga nadal sa do wygrania. Bardzo mi sie podoba Real dzisiaj
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Leo jes bogiem footbolu. Magia prawdziwa. Ale zeby to docenic musimy ogladac zwyklych pilkarzy. A real jest najlepszy z tych zwyklych. Barca ma tylko przewage posiadania boga
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Ale bombardowanie, wchodzą już nawet totalne kapcie jak ostatni gol Benzemy.
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Chyba zbytnio nie uwierzyłem w możliwosci Ronaldo z tymi 4 bramkami, juz tyle jest a dopiero 63 minuta Boże jaki gwałt ten mecz przypomina fife 15 na amatorze Będzie dyszka?
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Czy wszystkie wsioki to kur.wy umysłowe? a tobie co znowu dolega? Jak jeszcze Benzema (pipi)nie hat tricka, to znaczy, że żyjemy w matriksie i potrzebny jest reset.