ASX 14 653 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 przegrał przez Irine, która rzuciła boskiego Christiano trzeba kupić Verratiego, Drogbe, Buffona, Cechca, Del Piero, Neste, Hazarda, Oscara, Schurrle, De Bruyne, Bendtnera, El Sharawy'ego, Costacurte, Thiago Silve, Diego Alvesa, Daniela Alvesa, Messiego, Di Marie, Rooneya, Falcao, Van Persiego, Ozila, Hitlera, Żurawskiego, Niedzielana, Peszko, Lewandowskiego, Dante, Neuera, Boatenga, Reusa, Schmelzera, Kanu, Tore Andre Flo,Verona, Bena Pakulskiego, Fabreagasa, Mourinnho, Ibrahimovica, a trenerem niech będzie Czesław Michniewicz. i wymienić im żony Cytuj
KOŁD 1 092 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Czyli przez brak murzynów. Fakt półmurzyni w postaci Marcelo i Pepe zawiedli Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Jak przez brak rezerwowych? To co ma powiedzieć Barcelona, jak tam z ławki może wejść Xavi, Pedro i jakiś obrońca. Cytuj
KOŁD 1 092 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Masz typową ławke w tym sezonie i uratuj tym sezon Keylor Navas, Coentrão, Chicharito, Lucas Silva, Nacho, Jesé, Illarra. Edytowane 25 maja 2015 przez Codename Cytuj
KOŁD 1 092 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 „Aurelio De Laurentiis ogłosił tego popołudnia, że w najbliższych godzinach nastąpi pewna zmiana. W czwartek o godzinie 13:00 w centrum sportowym Castel Volturno odbędzie się wspólna konferencja prasowa prezesa klubu oraz Rafy Beniteza” – tak brzmi oficjalny komunikat na stronie internetowej Napoli. Ja pie.rdole kibice Realu muszą sie zahibernowac na przyszły sezon bo zapowiada się gorzej niż chu.jowo Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 No to jeden konkurent do mistrzostwa w przyszlym sezonie, sam sie wyeliminowal piekny headshot w kolano Cytuj
KOŁD 1 092 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 (edytowane) Jakiś ku.rwa koszmar Perez jest znów tym samym dałnem który zwolnił Del Bosque i zatrudniał armie posłusznych randomow Ciekawe ile gruby wytrzyma w stolicy (bo w zmarnowany sezon chyba nikt juz nie wątpi) Edytowane 26 maja 2015 przez Codename Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 (edytowane) Real przegrał mistrzostwo z Barcą 2 punktami, w bezpośrednich starciach był lepszy, w LM odpadł w półfinale, atmosfera w szatni była dobra, wszyscy się z trenerem dogadywali, żadnych afer, skandali i innych cyrków, nie rozumiem tej decyzji. Cała drużyna stoi murem za Carlo. Tak naprawdę jedyną poważną plamą na honorze Włocha i całego Realu w tym sezonie były starcia z Atletico. Wymiana Ancelottiego na Beniteza to żenujący pomysł... Chyba, że chodzi o kłopoty zdrowotne Ancelottiego, który zapowiedział, że zostaje w Madrycie i nie obejmuje żadnego klubu. Może po sezonie wróci? Cholera wie, co się tam odpier.dala. Edytowane 27 maja 2015 przez Hejas Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Jakim trzeba byc zje.bem zeby wywalic carlo i zatrudnic beniteza. Perez kur.wa patrze podpatruje mocno PZPN. Nie wygralismy ligi mistrzów (półfinał), nie wygralismy ligi (tuz za barca)= trener chu.j wypie.rdalać Podejrzewam ze Perez ma problem z twardymi narkotykami Fajnie sie dzieje w realu, a teraz w razie kontuzji Modrica niech wchodzi jak coś za niego Zidane Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Benitez już zapowiada, że wprowadzi "styl angielski" do Realu. Czuję, że w GD będą hokejowe wyniki Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Wyje.bisty pomysł patrząc na wyniki angielskich drużyn. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 (edytowane) Benitez chce wprowadzić angielski model prowadzenia drużyny, mieć kontrolę nad szkółką i wprowadzić do sztabu swoich ludzi, nie siejcie zamętu. Chciałem dać minusa, Mendrek, ale mi się skończyły. Edytowane 27 maja 2015 przez Hejas Cytuj
KOŁD 1 092 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Benitez chce wprowadzić angielski model prowadzenia drużyny, mieć kontrolę nad szkółką i wprowadzić do sztabu swoich ludzi, nie siejcie zamętu. Chciałem dać minusa, Mendrek, ale mi się skończyły. Podsumowując SPIE>RDOLIC WSZYSTKO Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Możliwe jest też to, że Carlo nie chciał zgodzić się na zmiany w sztabie szkoleniowym i wprowadzenie modelu podobnego do klubów NBA. Ja się wcale w tym przypadku Perezowi nie dziwię, bo od lat gracze Realu narzekają na sztab medyczny. Ilość kontuzji w kończącym się sezonie to był skandal. Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Benitez chce wprowadzić angielski model prowadzenia drużyny, mieć kontrolę nad szkółką i wprowadzić do sztabu swoich ludzi, nie siejcie zamętu. Chciałem dać minusa, Mendrek, ale mi się skończyły. Podsumowując SPIE>RDOLIC WSZYSTKO Nie panikuj, będzie dobrze dla Barcy . Cytuj
Ore 188 Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Real przegrał mistrzostwo z Barcą 2 punktami, w bezpośrednich starciach był lepszy, w LM odpadł w półfinale, atmosfera w szatni była dobra, wszyscy się z trenerem dogadywali, żadnych afer, skandali i innych cyrków, nie rozumiem tej decyzji. Cała drużyna stoi murem za Carlo. Tak naprawdę jedyną poważną plamą na honorze Włocha i całego Realu w tym sezonie były starcia z Atletico. Wymiana Ancelottiego na Beniteza to żenujący pomysł... Chyba, że chodzi o kłopoty zdrowotne Ancelottiego, który zapowiedział, że zostaje w Madrycie i nie obejmuje żadnego klubu. Może po sezonie wróci? Cholera wie, co się tam odpier.dala. Tymczasowy znów tymczasowy? Dobry motyw. Cytuj
Gość Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 JP! CO MESSI ZROBIŁ!!!!!! A ja muszę iść po kobietę Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 (edytowane) O KUR.WA Edytowane 30 maja 2015 przez Ludwes Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 (edytowane) https://vine.co/v/ehzVWn3nWgT i druga brameczka https://vine.co/v/ehaB95Le9Ip Edytowane 30 maja 2015 przez El Loco Chocko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi