Opublikowano 30 maja 20159 l Cały Neymar, jak za dużo ludków minie, to zawsze strzeli w kosmos. Jaką formę ma Alves "na wszelki słuczaj" :D Żewłakow w formie :D
Opublikowano 30 maja 20159 l To po hiszpańsku? xd Neymar w formie, dalej deliaktny jak wyglodzony gimnazjalista
Opublikowano 31 maja 20159 l Nie pamiętam kontekstu, ale chyba chodziło o coś w stylu "na całe szczęście zrobił coś tam"
Opublikowano 31 maja 20159 l Meczu nie oglądałem, ale jak zobaczyłem bramkę na 1-0 to mi szczena opadła. No przecież ten koleś to jest inny świat. Coś niesamowitego.
Opublikowano 31 maja 20159 l - Co Ancelotti zrobił źle? Pérez: Nie wiem. Wymagania w Realu są bardzo wysokie. A nowym trenerem prawdopodobnie Benitez, ogłoszenie w następnym tygodniu. -Co Ancelotti robił zle?- nie wiem Jaki surrealizm
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Perez trenerem nie jest i nie wie co zrobił źle Carlo, że nic nie wygrali w tym sezonie, chyba raczej proste do zrozumienia.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l http://www.youtube.com/watch?v=uQ0TsPih0i8\ Film pewnie powstał z dedykacją do kanabisa...
Opublikowano 1 czerwca 20159 l a kanabis powie, że pajgi napewno zmontowal ten filmik i przeklamał byle by wyszło na korzysć messiego
Opublikowano 1 czerwca 20159 l gol to gol!!!!!! edit: jeszcze te jego cieszynki jakby to była tylko jego zasługa xDD Edytowane 1 czerwca 20159 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Nie bez powodu ktos ma przezwisko Penaldo. Kilka zawidnikow wszystko robi i podaje do Ronaldo gdzie strzela do pustej. xD Ten ostatnio gol Messiego. Edytowane 1 czerwca 20159 l przez suteq
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Trzeba przyznać, że w tym sezonie bardzo mało efektownych goli strzelił Krystyna, ale to też wynik zmiany sposobu gry. Zdecydowanie mniej nieefektywnych strzałów z kilometra czy jakichś wymyślnych pozycji. Za to przynajmniej kilka bramek z dyńki, to stadiony świata. Bycie drugim piłkarzem świata po Messim, faktycznie tragedia.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Nie no, Messior wciaga Krystyne dupa w tym sezonie.Mysle, ze nawet 2 i 3 kandydat nie ma po co jechac na gale wreczenia zlotej galy bo zwyciezca juz jest wszystkim znany.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Nie przypominam sobie, żeby ktoś narzekał na mało efektowne bramki Raula, RvN czy Pipp Inzaghi No ale to prawda, jeżeli chodzi o efektowność to Messi > Lewy > Ronaldo Edytowane 1 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 1 czerwca 20159 l http://www.youtube.com/watch?v=uQ0TsPih0i8\ Film pewnie powstał z dedykacją do kanabisa... Ronaldo Positioning 20
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Chociaż bardziej Off the Ball, bo positionig to bardziej dla defensorów
Opublikowano 1 czerwca 20159 l Chociaż bardziej Off the Ball, bo positionig to bardziej dla defensorów Vieri miał 20, na obronie dawał radę.
Opublikowano 1 czerwca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=XV0w6TFg-S4 To sie nie moze znudzic <3