Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Lucho znowu zyebał. Po chuy on wprowadza takich ogórów jak Bartra i Roberto, to nie mam pojęcia.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Teraz widzę powtórki, klasyczny Bartra z poprzedniego sezonu, ech...
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Szkoda mi Sevilli, naprawdę. Mieli taką szansę i mogli to spokojnie wygrać pod koniec, a taka okazja szybko raczej się nie zdarzy ponownie.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Chyba jeszcze nie widziałem oficjalnego meczu, w którym padło 9 bramek. Masakra, niesamowity spektakl, Sevilla zasługuje na szacunek, bo chyba tylko oni wierzyli, że jeszcze mogą wyjść z 4:1. Edytowane 11 sierpnia 20159 l przez agst
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l mindblowing widowisko, jeszcze co sevilla marnowala pod koniec dogrywki, ojjj chyba mecz sezonu w europie na start sezonu w europie
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Fantastyczny mecz. A wogole poczatek a druga połowa Koncówka dogrywki i spiepszone sytuacje Sevilli :facepalmz: Ten mecz był równie za(pipi)isty jak pamiętny najlepszy mecz Euro 2004 czyli Holandia Czechy 2:3. Ktos pamieta? Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez Welna
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l ja wtedy czasu nie miałem, czytałem 83 numer PSXa z Jean'em Reno na okładce
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Szkoda mi go, Ale rozumiem. Niestety ze zdrowym MSN nie ma niestety szans na minuty. Pewnie nie chce odchodzic, ale to jego kariera, która mu ucieka przez palce a ma juz 28 lat. Podpisze na 5 lat prawdopodobnie ostatni kontrakt w swoim zyciu i pogra na wysokim poziomie jeszcze ze 3-4 sezony Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez Welna
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Messi, Ronaldo i Suarez w pierwszej trójce na najlepszego piłkarza sezonu. Pozostałe miejsca: 4 Gianluigi Buffon (Italy – Juventus) 24 points 5 Neymar (Brazil – Barcelona) 23 6 Eden Hazard (Belgium – Chelsea) 21 7 Andrea Pirlo (Italy – Juventus) 12 8 Arturo Vidal (Chile – Juventus, now Bayern München) 11 9 Carlos Tévez (Argentina – Juventus, now Boca Juniors) 8 10 Paul Pogba (France – Juventus) 5
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l no i co barca miażdżona przez bilbao w obronie i ataku a tu cisza? gdzie te wszystkie pajgie co liczą każdy oddech messiego. no i piękna bramka baj de łej
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Bartiz.. słabe pojecie o piłce noznej prawda? Barca wygrałą superpuchar we wtorek. Po okresie przygotowawczym , gdzie czesc graczy była na copa america. Tz ze sa przemeczeni. było to juz widac w drugiej połowie superpucharu. Biorac pod uwage dwumecz a nie jedno spotkanie, moga sobie pozwolic na remis lub mała porazke bo rewanz maja na CN. Swiadczy o tym chodzby brak w pierwszej jedenastce Rakitica , Iniesty , Sergio, UStawienia masche na DM , brak Pique i adriano na lewej stronie. w drugiej połowie wejda, i jak nie wyrównaja to dowioza -1 do konca meczu. Co w kontekscie rewanzu odpoczynku bedzie dla Barcy dobrym wynikiem bo w domu przejedzie sie po Atletico jak walec PS: Ter Stegen - bez komentarza Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez Welna
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Wychodzi te120 min dramatu sprzed kilku dni. Ruszają się jakby odwazniki 5kg mieli przywiązane do nóg. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka