Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Jak nie wyciągna 2:1 w tym meczu to na rewanż nie muszą w ogóle wychodzić... Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Zgwalcony w powietrzu. Ten Roberto to jakieś nieporozumienie jest. Iniesta bez nogi gralby lepiej. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Widzę, że LE znowu zaczyna eksperymenty ze składem i to w finale. Genialna obrona. W dwóch ostatnich meczach stracili tylko 7 bramek, a jeszcze nie koniec...
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l zimny prysznic przed la liga. ladny gwalcik, zaraz pobija dzisiejszy wynik Bayernu ;x
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Iksde nawet nie wiedziałem ze dzis jest jakis mecz a tu taka niespodzianka. Kurs na taki wynik pewnie dawał nowe M3
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Blamaż. Z Sevillą Messi miał dzień, więc udało się strzelić gola więcej niż rywal, dzisiaj gość w sumie musiał grać sam z przodu, a z tyłu taki sam, jak nie gorszy sajgon. Barca w sezonie przygotowawczym traciła dużo bramek i na dzisiaj wygląda to tak, jakby jedynym wartościowym defensorem, który nie zabija się o własne nogi był Pique (pewnie i na niego przyjdzie czas).
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Nie no, ale poważnie, co w pierwszej drużynie robi taki Sergi Roberto czy inny Adriano? Cała drużyna zagrała słabo, jasne, ale ci dwaj to jacyś geniusze. I niech jeszcze Lucho posadzi tego pajaca, Ter Stegena, na ławę, proszę.
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Jak to odwroca to... Ale raczej nie No swego czasu z Milanem też tak ludzie nie dawali szans, a jednak dali. Ja nie wiem po uj trener eksperymentuje z jakimiś bobami i to w ważnym meczu. Edytowane 14 sierpnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 14 sierpnia 20159 l Z Milanem bylo 2 w plecy a nie 4 do tego byl srodek sezonu i brak eksperymentow w skladzie.. Roberto to jakis dramat a Pedro ktorego pozegnalbym 2 lata temu dalej biega na boisku i to w 1 skladzie lepiej mu idzie jak wchodzi z lawki