Opublikowano 11 listopada 20159 l Wszystko fajnie, ale od przyjścia do Barcy już bez cienia przesady można mówić o nim jako jednym z najlepszych na świecie. Jasne, rekordy bramkowe w lidze brazylijskiej należy traktować z przymrużeniem oka, ale w Barcelonie strzela dalej i to dużo. W tym roku na pewno wypada lepiej niż Ronaldo, ale oczywiście porównywać całokształtu kariery nie ma jak. Oglądam go często i po prostu widać, że zrobił progres, a nie że zawsze był taki za(pipi)isty.
Opublikowano 11 listopada 20159 l No juz pisałem ze w tym sezonie Neymar >>> Ronaldo, ale jesli chodzi o ogół Ronaldo>>>Neymar. Proste. Stary dziwne zeby sie nie rozwijał w najlepszym okresie jesli chodzi o wiek dla piłkarza. Jak nie teraz to niby kiedy?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Bylo paru zawodników z topu, którzy największy postęp zrobili po 25 roku życia (choćby Nedved czy Zidane). To nie jest wcale takie oczywiste, choćby patrząc na przykłady z podwórka Barcelony. Pedro szczyt osiągnął gdzieś przed 23 urodzinami, później tylko zniżał lot. Ronaldo właściwy nie grał w wieku 25 lat lepiej niż jak miał te 18-20(kontuzje, bebzol).
Opublikowano 13 listopada 20159 l Neymar to wreszcie wygląda jakby wydoroślał na boisku( i nie mówię tu tylko o fryzurze). Czasy gry rodem z Santosu już dawno minęły.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Dobra pany, to bedzie ta transmisja w tv? a jak nie, to poprosze link do stronki ajkiejs z dobrym streamem. Najlepiej płatnym bo wtedy nie walą w chu.ja. Dobrym w sensie ze wystarczy mi 360p ale ma chodzic płynnie. PŁYNNIE Musze przeciez obejrzeć jak Ronaldo poniza barcelone karnym w 90 minucie
Opublikowano 15 listopada 20159 l Karny na 4:1 w 90 min to jeszcze nie poniżenie.. Btw. Gdyby nawet ppv było do 3 dych to biorę 5 kumpli po 5 zeta i oglądamy
Opublikowano 16 listopada 20159 l No dobra ale gdzie co i jak Kup sobie miesięczny abonament na kanały Eleven. 11 zł kosztuje.
Opublikowano 16 listopada 20159 l Ale co, nie wiedziałeś, że jest taka możliwość czy coś innego masz na myśli? Sorry, trudno mi wyczuć, późno już. Jeśli to pierwsze - to tak, to prawda. 11 zł/miesiąc, 79 zł/rok (choć tutaj musiałbym się upewnić).
Opublikowano 16 listopada 20159 l Da sie to wykupic np. w vectrze czy to jakos przez neta i wtedy ogladac przez ten player?
Opublikowano 17 listopada 20159 l Wchodzisz na tvnplayer, szukasz w sporcie kanałów Eleven, kupujesz (musisz być zarejestrowany, wiadomo). Jestem zaskoczony, że o tym nie wiecie.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Wlasnie chyba nie. To takie gowienko jak np w tv smart. Tylko do obejrzenia jakichs powtorek itp.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Niestety tak. Chyba, ze Ktos jeszcze zna inna opcje. Weszlo poleca te strone, wystarczy sie zarejestrowac i wuala: https://pl.betano.com/myaccount/register - jest tez Serie A, Bundesliga i nawet NBA itd.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Real bez Jamesa i Benzemy w pierwszym składzie. Jest za to Carvajal zamiast tego chuyowego Danilo, szkoda. Messi na ławce, to dobrze. Edit James jednak od początku. Wygląda na to, że Barca zagra 4-4-2 Edytowane 21 listopada 20159 l przez Ludwes
Opublikowano 21 listopada 20159 l Rasowy Suarez [emoji106] boje sie o Pique tylko... Znow sie porusza jak czolg. Co tam Benzema w skladzie robi to ja nie wiem... / (pipi)a, czemu nie Verma zamiast Mathieu. Edytowane 21 listopada 20159 l przez Koleś88
Opublikowano 21 listopada 20159 l Jaki ten szmaciarz Suarez jest irytujący z tym machaniem łapami jak go ktos dotknie. Najbrudniej grajacy piłkarz a jak sie go dotknie to sie mało nie os.ra. Benzema to jakis zart, przypomina mi grą Grzegorza Rasiaka. Starsznie slaby poziom gran derbi w porownaniu do sprzed roku. Real gra w obronie jak podbeskidzie. Jak cos sie nie zmieni to bedzie kompromitacja na bernabeu.
Opublikowano 21 listopada 20159 l 11 zeat za jakość i przycinki jak na meczykach Za 0 zł i brak przycinki
Opublikowano 21 listopada 20159 l 11 zeat za jakość i przycinki jak na meczykach Moze cos z netem masz? Ja tez zakupilem eleven, obraz ladny jest i nic nie przycina jak na razie.