Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Rayo w dziewiątkę, a mamy dopiero 30 minutę.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 948,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

xD

A sędzia doliczył jeszcze dwie minuty, co za yebany cep.

Opublikowano

Real zmiażdżył kolejnego rywala. Nudne to się już robi.

Opublikowano

Zeby dostac od Valencii 0-1 i cala dyszka znów przepadnie :lol:

Ale dzis Ronaldo nic burackiego nie zrobił mimo tego ze nie byl najwieksza gwiazdka

Opublikowano

No, zaplusował u mnie dzisiaj, że nie robił tej swojej beznadziejnej cieszynki po golach.

Opublikowano

W sumie, musiałby być więcej niż idiotą, żeby w obliczu śmierci dziadka odstawiać cyrki, ale z drugiej strony przecież to Ronaldo - buc,burak i piąty jeździec apokalipsy w jednym, stąd też wszystkiego można się było spodziewać...

Opublikowano

W sumie, musiałby być więcej niż idiotą, żeby w obliczu śmierci dziadka odstawiać cyrki, ale z drugiej strony przecież to Ronaldo - buc,burak i piąty jeździec apokalipsy w jednym, stąd też wszystkiego można się było spodziewać...

Sam jesteś buc i burak
Opublikowano

To chyba ironia była, chociaż mogę się mylić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gonzaloz Gonzaloz to ten sam chuy, który w poprzedniej kolejce drukował na Bernabeu.

Opublikowano

Sędziowie w Primera Division to już chyba zawsze będą beznadziejni...

Bo nie gwiżdżą już dla barcy? 

Edytowane przez xtomashx

Opublikowano

Jak zwykle płaczą , wystarczyłoby wykorzystać jedną z 6 szans a tak to mam nadzieje ze znów im kości policzą w PK :)

Opublikowano

Sędziowie w Hiszpanii to parodia, wiadomo nie od dziś, szkoda, że już sporo meczów w tym sezonie jest gwizdanych pod Real.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale nie rozumiem tego płaczu , Real gra z Valencią wiec w zasadzie 1 pkt to będzie max do wywiezienia

Opublikowano

Real powinien wygrac z walencją 10:2. No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

I to był chyba ostatni mecz Beniteza na ławce Realu. Zero stylu, taktyki i formy większości składu. W taki sposób nie da się niczego wygrać.

Opublikowano

Ale nie rozumiem tego płaczu , Real gra z Valencią wiec w zasadzie 1 pkt to będzie max do wywiezienia

Tak jak mówiłem 

Grubas powinien wyleciec przed 1/8 LM bo inaczej tego tez nie przejdą